Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isia12

Urodzę dziecko rodzinie niemogącej mieć dzieci

Polecane posty

Gość isia12

Urodzę dziecko rodzinie niemogącej mieć dzieci bez zbędznych formalności Jestem w trudnej sytuacji i potrzebuję pieniędzy W sprawch finansowych możemy się dogadać Proszę nie traktować mnie z góry jak wyrodnej matki dopóki nie znacie państwo mojej sytuacji Jeśli ktoś jest zainteresowany moją propozycją chętnie przybliże mu ją Osoby skłonne przystać na moją ofertę proszę o kontakt GG 2640952 lub mail isia12@onet.eu CZEKAM

Gość o boszeeeeeeeeeeeeeeeee
nie chce Cie krytykowac, ale czy naprawde bedziesz w stanie urodzic dziecko i pozniej je oddac?

Gość Idz do roboty

Gość alllaer
A czy to w ogóle jest zgodne z prawem. Przecież to normalny hadel dzieckiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anita***
Isiu, Ty naprawdę nie wiesz, co mówisz!!! Masz już dzieci? Ogladałaś chociaż raz filmy o podobnej tematyce?

Gość spostrzegawcza__JA
Po 1 w Polsce handel dziećmi jest zabroniony, więc zrobisz wszystko po cichu, może nawet weźmiesz kasę i spieprzysz gdzie pieprz rośnie razem z dzieckiem. Po 2 dziecko może urodzić się chore, przyszli rodzice mogą się nie zgodzić na wzięcie dziecka i wtedy będziesz musiała zaopiekować się chorym dzieckiem. Po 3 może ruszyć Cię sumienie, zatrzymasz dziecko, a tamci zaczną Cię ciągnąć po sądach, nie wspominając o tym, że będziesz musiała zwrócić kasę.........ZBYT RYZYK0WNE.

Gość Nie jest to niezgodne z prawem
jezeli ojcem tego dziecka będzie mąż tej pani za którą ma byc urodzone dziecko. Wygląda to mniej więcej tak ze facet daje lasce sperme.Nie musi dojsc do ich kontaktu sexualnego. A po porodzie ona zrzeka się praw do tego dziecka oddając je ojcu pod opieke. Wszystko pasuje.Tylko żona tego tatusia musi adoptowac dziecko i jest prawomocnie ich.

Gość uf
noz sie w kieszeni otwiera

hmm sadze,ze problem nie tkwi w tym,ze dziecko urodzila ta czy tamta...tylko w sferze psychiki...bo czesto kobiety sie do tego brzucha przyzwyczajaą i nie chcą oddac albo mają wyrzuty sumienia...w tym tkwi to niebezpieczenstwo..dlatego radze ci to dobrze przemyslec,by potem jakichs jazd nie bylo........

Gość magdakubus
boże co to za kobieta co ja pisze to ie jest kobieta to szatan!!!!!!!! ja mam synka i nie wyobrazam sobie jak mozna dziecko sprzedac!!!!! powinno sie wieszac takie baby!!!! oddaj je przynajmniej do adopcji jesli nie masz srodkow do zycia !!!! ale nie sprzedawaj!!!!! jak ty wogole tak mozesz nie jestes człowiekiem!!!!!!! idiotka!!!!!

Gość pompki
Magda, a Ty co się tak zacietrzewiłaś?? :O Trochę poluzuj... W takiej nerwówce dzieciaka wychowujesz? :O

Wydaje mi sie ze to prowokacja no ja nie wierze ze ktos moze sprzedac swoje dziecko .... Moze jestem bardzo naiwna

Gość defttt
nir rozumiem was, jak kobieta jest w ciąży i chce usunąć dziecko to mówicie, ze nie wolno usuwać, można oddac. Przecież ta kobieta "chce oddć" to dziecko, a że za pieniądze, bo być może ma trudną sytuację finansową. Każecie rodzić i chować na siłę, a już pomóc finansowo to was nie ma. A może ta kobieta też ma już dzieci i nie ma za co zyć. Jeżeli tak, a tu masz osoby, które są przeciwne, niech ci w takim układzie pomagają finansowo. Zobaczymy jaki będzie odzew. Czy wtedy te osoby będa tak ci z krzykiem pomagały jedna za drugą aby byc pierwszą w pomocy finansowej.

Jasne, już się rzucają sepy bez winy i grzechu na ofiarę. Nie przytakuję zachowanu autorki, ale jeszcze bardziej nie mogę czytać obelg podobno moralnych ludzi.

Gość do magdakubus
a czym się różni urodzenie dziecka od oddania go do rodziny zastępczej czy domu dziecka, tym, ze osoba która urodzi weźmie pieniądze i być może przeznaczy je na życie dzieci, które może ma na wychowaniu. Wiesz co to znaczy nie mieć na życie dla dzieci, także nie bożaj, bo nie znasz sytuacji tej kobiety.Ja np nie urodziłabym dla nikogo, ale też nie oddała do adopcji itp. Jeżeli bym miała oddać to wolałabym osunąć, przynajmniej wiedziałabym, że ja nie mogłam mu zapewni godnego życia i że napewno nie dozna krzywd od innych, bo jeżeli matka nie jest w stanie to obce osoby tym bardziej.

Gość lacy
prowokacja,kobieta za duzo filmow sie naogladala,ostatnio w srode byl taki dramat,nie dajcie sie nabrac

Gość nkalddddd
a niby dlaczego ma to by prowokacja,

Gość anniulka
Isia ja cie nie bede oceniac bo to Twoja sprawa, ale uwierz mi, ze jezeli juz to zrobisz to nie wybaczysz sobie do konca zycia. To zostaje w psychice i kiedys zrozumiesz ze zadne pieniadze nie byly tego warte.

Gość systa27
A ja podziwiam takie kobiety.Ja nie moge miec dzieci :(jestem chora urodzenie dziecka to ryzyko zycia ale i tak nie moge zajsc.Adopcja to droga przezmeke.I uwazam ze jesli ktos chce urodzic komus dzieckobo bo potrzebuje pieniedzy a w zamian moze dać szczescie komus innemu jest to bardzo uczynne. Kazdy patrzy to jak handel dziecmi ale co maja zrobic pary ktore na widok innych dzici placza ze nie czuja sie szczesliwe chociaz maja dobrych mezow;/Ja bym zrobila wszystko aby miec dziecko nawet poszla na taka umowe/I nie jest to zle

Gość akzi1980
syta27 adopcja teraz to bajka szybko i już ja przez to przechodziłam mój gg 8356920 jak chcesz pogadać to się odezwij a autorkę listu podziwiam i gdybym nie miała dziecka skorzystałabym z tej oferty

A poco od razu mówić o handlowaniu :) Przecież autorka moze zrobić adopcje ze wskazaniem..... A to akurat nie jest zabronione.

Gość W niektorych krajach
matki surogatki istnieja jako zawod, sa agencje itd. Wtedy o ile mozliwe jajo i sperma sa rodzicow genetycznych a kobieta tylko nosi dziecko. Ja bym nie mogla urodzic komus dziecka dla pieeniedzy- tak mi sie wydaje ale gdyby moja siostra nie mogla miec dzieci to moze bym sie zgodzila. Nie wiem... ale nie potepiam tych ktorzy to robia. Lepiej tak niz handel dziecmi na czarnym rynku ktorzy przeciez zaczyna przybierac ogromne rozmiary.

Gość przeciez234
TEN TOPIC JEST Z 2006 ROKU:o:o:

Gość przeciez234
juz dawno urodzila i forse policzyla:D:D a wy sie tutaj produkujecie:D

Gość tak wiem
ja uwazam ze to jest mozliwe i tak samo poglabym po raz 2 rodzine ktora bardzo pragdnie tego dziecka wiem ze nie istnieje cos takiego jak instykt maciezynski ezeli macie problem z zajscie w ciazy zwroccie siedo mnie ja chcetnie pomge jest to bardzo latwe dla kobiet ktore nie chca miec swoich dzieci a lubia byc w ciazy ja oglaym byc caly czas w ciazy ale nie chcem miec swoich dziecipoprostu nie ma we nie tego instyktu!!

Gość JDHjaHDjhaj
Sandra ty dupdajko jedna jebać ci się chciało mam nadzieję że poronisz

Gość Aniks
Mam 32lat , dwoje zdrowych dzieci 6 i 1 rok, urodzę małżeństwu dziecko odpłatnie. kontakt:slaja@o2.pl

Gość buhahaha
,, Oddaj dziecko do adopcji,ale nie sprzedawaj....,, A czym sie jedno rozni od drugiego??? Tak czy tak ma oddac,wiec czemu ma nie miec za to kasy,chocby na zrobienie sobie tummy-tuck,czyli liftingu brzucha po ciazy??? Ciaza wyniszcza organizm matki biologicznej-rodzina zastepcza sama z siebie powinna poczuwac sie w obowiazku zadbania o powrot do zdrowia i formy kobiety ktora dala im najwiekszy dar,spelnila ich marzenie,wiec ordynarnym byloby powiedziec dziekuje i kopa w d. Jestem sklonna dac syna rodzinie,ktora o mnie zadba

Gość buhahaha
termin za 2 mce

Gość dzery
Do Sandry Dziecko drogie radzę Ci najpierw skończyć szkołę a potem rodzić dzieci ponieważ robisz mnóstwo błędów ortograficznych.