loli21 0 Napisano Styczeń 24, 2007 http://images4.fotosik.pl/70/3d6691fc445f9a2b. jpg o te chodziło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loli21 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Coś szwankuje ;-) ale chodzi o te koła z niebieskimi koralikami , tylko w czerwieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 24, 2007 bizuteryjko, a na tych witrazykach jest jeszcze miedzy tą złotą a brązową taka jasna perłowa biel (chyba)- a taką masz jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biżuteryjka z zamiłowania 0 Napisano Styczeń 24, 2007 linki wklejajcie bez i http://images4.fotosik.pl/70/3d6691fc445f9a2b.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loli21 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Jeśli o te chodzi , to niestety aktualnie nie mam potrzebnych materiałów :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biżuteryjka z zamiłowania 0 Napisano Styczeń 24, 2007 dsfre mam kilka sztuk ;) jak patrze ja mam jeszcze czerwono-bordowe lezki, krystszalki i moze jakis okragle koraliki, moze cos wymysle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 24, 2007 bizuteryjko...nie, zadnych łezek ja nie chce...a jak by np. zamiast tej jednej ciemnobrązowej bardzo błyszczącej jakby wkleić te jasną jedną...chociaż nie wiem czy to by na tych kolczykach pasowało? jak myślisz? czy zostawiamy tak jak jest???poradź...kurde ide stąd bo juz wymyslam pierdoły...wybacz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 24, 2007 hehe o tych łezkach to nie było do mnie...ale sie motam...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biżuteryjka z zamiłowania 0 Napisano Styczeń 24, 2007 lezki to do inej pani, a co do kolczykow to one juz sa zrobione :( wymienic perelke ktoras moze by sie dalo, musialabym zacisk zdjac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 24, 2007 dobra to zostawiamy tak...niech jest jak jest.... już nic nie wymyślam, czekam na bransolete...to do jutra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokacja 0 Napisano Styczeń 25, 2007 pisałyscie wczoraj cos o robieniu zdjęć i oświetleniu polecam reflektor halogenowy;) daje białe rozproszone światło i nie trzeba się martwić tym że na zewnątzr jest ciemno;) taki najzwyklejszy i najprostrzy a zarazem najteńszy to można w castoramie kupić za ok8-9 zł do tego żarówka odpowiednia też w tej kwocie i mamy super lampe;) .kupujecie swoje koraliki inne w sklepach internetowych czy w innych miejscach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 --> prowokacja Dzięki za info jak tylko będe u siebie to pędze do Castoramy :) A co do kupowania koralików to ja kupuję najczęsciej na Allegro- tam jest chyba najtniej i maja największy wybór.Ale ztym zakupami to jest prawdziwa zmora...zawsze tyle kasy na to idzie a jeszcze nigdy nie czułam, że już mam wszystko czego potrzebuję :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokacja 0 Napisano Styczeń 25, 2007 tala:) doskonale Cię rozumie;) jak tylko złoże zamówienie, a potem dostane je juz to czuje że to \"tak mało\" i nie wszystko czego chce;) pytam gdzie kupujecie bo jestem ciekawa czy może wiecie gdzie taniej, ja zamawiam tylko w www.qnszt.pl albo czasem jak znajde coś ciekawego to kupuje w empiku- ale tu drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biżuteryjka z zamiłowania 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Ja juz kupowalam PRZEZ INTERNET: - qnszcie (wiele razy, ale juz dawno tam nie zagladalam), - artfan\'ie - dadalerii - swiecie koralikow - beadshopie - koralowie - mk-art NA ALLEGRO: - bostarbb - costumejewellery - nutsy - lukasz850 i pewnie gdzies jeszcze tylko nie pamiętam ;) A W REAL\'u: - jablonex - empik I niedługo wybieram się do wawy i przy okazji objadę sklepy z koralami :) Co do zakupów przez allegro.. niekoniecznie jest taniej ;) no ale tak już jest, że jeden ma tańsze srebro, inny koraliki.. Np. koraliki na sztuki na allegro w ogóle się nie opylają :) lepiej kupić na wagę w jablonexie, w hurcie wychodzi jeszcze taniej, tylko trzeba 1kg wsiąść :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokacja 0 Napisano Styczeń 25, 2007 biżuteryjka i jak oceniasz gdzie lepiej i taniej?:) kurcze na 1kg? hahaha gdzie to potem trzymac;) a czy trzeba jeden rodzaj w tym kilogramie czy mozna wymieszać?;) widze że doświadczenie kupca masz to pytam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 25, 2007 dzińdybry.... bizyteryjko i jak bransoletka? bedzie dzisiaj fotka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Bizuteryjko a te korale na wagę gdzie mozna kupić? Może wiesz czy gdzieś w okolicach Wrocka nie ma takiego sklepu? I czy mozna sobie \"wymieszać\" czy np. trzeba wziąść kilo okreslonego rodzaju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biżuteryjka z zamiłowania 0 Napisano Styczeń 25, 2007 W Łódzkim jablonexie można kupić na wagę , koraliki są podzielone na 3 części (każde kosztują inaczej) - drobnica (kuleczki, rurki) (najtańsze) - większe (kuleczki, perełki, różne kształty, listki, gwiazdki) (nieco droższe) - kryształki (szlifowane) (najdroższe) cen nie pamiętam :P można wziąć w sumie kilogram (1+2+3 rodzaj) i zapłacic w hurcie ;) Ja już mam kilkanaście kilogramów szkła :) ale trzeba się zacząć ograniczać bo zamiast sprzedawać to ja gromadzę :D Koraliki i inne drobiazgi mam posegregowane w pudełkach z obi PEREŁKOWY KOMPLECIK (kurcze aż szkoda go oddawać :P muszę kupić jeszcze perełki i sobie zrobić) http://www.bizuteria-handmade.pl/perelki1.jpg http://www.bizuteria-handmade.pl/perelki2.jpg http://www.bizuteria-handmade.pl/perelki3.jpg [ bransoletka] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 25, 2007 ja biore, ja biore....juz zaklepałam 3 razy, nie ma przebijania:) dobra to jak namiary? na meila wyslesz mi adres, nr konta? och och....ale ładne!!!!!!!!!!!!!! nie wystawiaj tego juz nigdy... ja chce mieć taki jeden jedyny w swoim rodzaju;) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 25, 2007 aha no i cena? cena kompletu i przesyłki? na meila napisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biżuteryjka z zamiłowania 0 Napisano Styczeń 25, 2007 tak, na maila podam ci namiary, identycznego nie da sie zrobic bo roznie to z kolorami perelek bywa :( raz sa raz nie :*( juz pisze @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 25, 2007 ok:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokacja 0 Napisano Styczeń 25, 2007 ładny ten komplecik, podoba mi sie;) jak nie masz nic przeciwko to może kiedys sklece podobny, jeżeli mi sie uda;) ciewkawe czy w krakowie jest gdzies jakis jablonex?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 25, 2007 bizuteryjko skoro jesteś tak uprzejma:) to prosze o wystawienie kompletu na allegro...poślij mi link ze stronką na allegro na meila a ja go zaklepie:) zamawiam przez kumpla o nicku bednar_ jutro wysle pieniążki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biżuteryjka z zamiłowania 0 Napisano Styczeń 25, 2007 poszło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 25, 2007 już zaklepane na allegro...jutro ide wysłać pieniązki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biżuteryjko czy możesz Napisano Styczeń 26, 2007 podać mi adres tego sklepu w łodzi? bardzo bym wdzięczna była:* i mam jeszcze pytanie czy tam sa jakieś zaczepki druciki przywieszki czy tylko koraliki? i jeszcze mam pytanie gdzie można kupić takie narzędzia specjalne- te okrógłe "obcęgi":D chodzi mi o sklepy prawdziwe nie internetowe. nigdy nic jeszcze w internecie nie kupowałam i jakoś nie mogę się przełamać naprawdę śliczny komplecik zrobiłaś, niesamowity. ja chcę te rzeczy kupić bo chcę przyjaciółce jakąś biżuterię zrobić bo uwielbia, ale jeszcze bardziej lubi gdy dostaje własnyręcznie zrobione rzeczy a ma niedługo urodziny. jak mi się nic ładnego nie uda zrobić to coś od Ciebie kupię:p jakieś kompleciki albo kilka pojedńczych rzeczy tylko chba się przyznam że moje nie wyszły bo niefajnie by było jakby np tu zajrzała i się zorientowała:D:D pozdrawam wszystkie uzdolnione panie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biżuteryjko czy możesz Napisano Styczeń 26, 2007 aha i jeszcze jedno nie pamietam czy wczesniej pisałaś ale możesz mi podać ceny kilku broszek? fioletowa nr 15 turkus i karmel nr 18 oraz ametyst nr 19? na raze sie tylko zastanawiam ale im częściej na nie patrze tym bardziej mi się podobaja;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokacja 0 Napisano Styczeń 26, 2007 do przedmówczyni;) wiem że to nie do mnie kierowałaś swoje słowa ale pozwól że coś powiem;) narzędzie kupisz chyba najtaniej przez internet np. w www.qnszt.pl takie okrągłe szczypce tu kosztują ok10zł, a takie same widziałam w empiku za prawie 50zł, więc chyba się opłaca;) w innych sklepach typu castorama też można takie dostać, ale są bardziej \"niezgrabne\" no i koszt różny od 20-50zł w zalezności od firmy[przynajmniej ja tekie widziałam;)]wystarczy się na stronie zalogować, a przy okazji możesz jakieś inne rzeczy zakupić;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Ostatecznie możesz przejść się do jakiegoś sklepu z narzędziami i zapytać o szczypce precyzyjne (okrągłe lub płaskie, ale najlepiej mieć oba rodzaje). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach