Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atelier

WSPiZ im. LEONA KOŹMIŃSKIEGO - CZY KTOŚ O NIEJ SŁYSZAŁ? PROSZĘ O OPINIE

Polecane posty

Gość kiopierr
na UW, wieczorowo, to 7300 lub 7600 rocznie, ale jakie koszmarne warunki, ale dyplom Uniwerku, to dyplom Uniwerku, sama bije się z myślami.

Gość kiopierr
UW, prawo, albo politologia,

Gość kiopierr
niewiem, sam a sie zastanawiałam , bo ludzie z Uniwerku z prawa bardzo się skarzą na warunki, ale mówią, ze jak prawo to lepiej UW. Warunki finansowe zbliżone, ale....?

Gość kiopierr
tak myslałam, ze moze jednak politologia i poprawic mature i w przyszłym roku znowu wystartowac.

tutaj jest moj e-mail: kacper333@vp.pl ja mozesz to napisz mi w e-mailu swoj nr gg bo teraz musze juz leciec a chcialbym dokonczyc nasza rozmowe o tym prawie :)

Prawda jest taka, że jak prawo, to tylko na uniwersytecie. Koźmiński, wydaje mi się, trzyma poziom, ale jeśli chodzi o kierunki ekonomiczne bardziej. Zawsze można zrobić też tak, że po roku na jakimś słabszym uniwersytecie, przenieść się na lepszy, mnóstwo ludzi tak robi, czasem trzeba nadrobić różnice programowe, ale to się da zrobić.

Gość kiopierr
tez musze leciec, powodzenia, pozniej moze pogadamy, ale to w sierpniu , jutro wyjezdzam nad morze poopalc się, n a początku sierpni a wracam, paa

Czy ktoś z was słyszał o Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania im. Leona Koźmińskiego w Warszawie? A może ktoś tam chodzi albo ma znajomych, którzy tam uczęszczają? Każda wypowiedź jest dla mnie ważna bo wybieram się tam na studia i nie wiem czy warto ...

jeśli ktoś może wypowiedzieć się coś o tej szkole to proszę :)

Gość poszukaj sobie forów typowo
studenckich, sa takie uczelniane, tam studenci porwonuja swoje szkoly, poziom i nawet samych profesorów pogooglaj Koźmiński jest znany w Wawie, to dobra szkola, choca ja ją znam pod kątem zarządzania, wiele osob robi tam MBA

wszystkie wasze opinie za równo te pozytywne jak i negatywne są dla mnie bardzo ważne więc proszę o wyrażanie swojego zdania na temat tej szkoły na forum :)

Gość studentkawspiz
Tak, skończyłam ją dwa lata temu... generalnie pierwsze dwa lata to było naprawdę sporo nauki- dużo ludzi "jakoś" się prześlizguje. Uważam, że poziom jest dosyć wysoki. Ja wspominam uczelnie średnio być może na zróżnicowane towarzystwo... Po wyborze specjalizacji dopiero studiowanie zaczęło mnie wciągać- zawężona tematyka itd. Generalnie drugi raz bym nie wybrała- uczelnia nie jest warta takiej kasy a teraz to już zdzierają na wszystkim dosłownie!!!!

Gość wybierz UKSW

byłem na dniach otwartych i jakos ok mi sie wydawalo wszystko ale tez chodza sluchy ze zdzierusy z nich

nie moge wybrac UKSW bo nie zdawalem historii ale wos, mysle dlatego o KUL i Koźminie

to juz Twoj wybor gdzie bedziesz studiowac, Kozmin nie jest zly no ale trzeba kase bulic, dyplom sie liczy to wiem napewno, skonczylem tam prawo i teraz mam zamiar aplikowac, co prawda UW tez jest dobre ale warunki juz nie takie jak w Kozminie, do Kozmina nawet chodza corki Krauzego i Sołołowa a wiec smietanka Wawy :)

Gość BluBay
J a u Koźmińskiego robiłam uzupełniające magisterskie studia. Szczerze mówiąc bardzo miło wspominam tą uczelnię, akurat trafiłam na bardzo fajną grupę ludzi i w większości naprawdę fajnych profesorów (z 1 wyjatkiem, ale przemilczę tą osobę). Mam porównanie z inną prywatną uczelnią, w której robiłam licencjat i Koźmiński okazał się o niebo od niej lepszy. Bardzo fajne warunki studiowania, zaplecze, kadra naukowa i atmosfera. Poziom też o wiele wyższy i wcale to nie jest tak, że w prywatnych jak większość osób mówi, poziom jest niski. Minusem tej szkoły jest jej czesne, dość wysokie i przez to trafiają się tam często ludzie, którzy myślą, że za pieniądze bedę miec dobre stopnie.