Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Lolo

parafrazując cudne wspaniałe wolne kobiety, gdzie jesteście??

Polecane posty

Trzeba isc w koncu spac, jutro tzn dzisiaj tez jest dzien:) Dobranoc i dziekuje za mila rozmowe:)

Dobranoc Setunia, dziękuję za rozmowę, ja jeszcze z 10 minut pobędę, nie chce mi się spać. Ciekawe, o której wstanę:O

Dzien dobry wszystkim;) Lolo przyznaj sie o ktorej polozyles sie spac;;)

dzień dobry Wszystkim, dzień dobry Setunia, ranny ptaszek z Ciebie;) Zgodnie z \"planem\" po trzeciej do łóżeczka, obudziłem się też dosyć rano, ale troszkę poleniuchowałem:) Idę zrobić sobotnie porządki i rowerek zakonserwować, a przed wieczorkiem troszkę pojeździć. Tymczasem. Będę po południu, \"podzielnie\":)

Jestem🖐️ wszystkim;) Ja mialam mini burze na zakonczenie dnia lol A teraz slucham trojki:D

Gość kasiulaaga
hej ludziska dopiero odkryłam ten temacik. Ja tez jestem cudna i niedługo wolna.Strasznie mnie ciągnie do ludzi ale strasznie też jestem niesmiała. Boję sie jak cholera samotności i że juz nigdy nie ułoże sobie zycia. W sumie mam juz 35 lat. Jestem w trakcie rozwodu. Zanim stane na nogi pewnie minie troche czasu. Walcze o normalność. Mam nadzieje, że uda mi się. Pozdrawiam was ciepło

kasiulaaga bedzie dobrze:) dopiero masz 35 lat jeszcze sobie ulozysz zycie i tym razem sie uda:)

jestem:) niespodziewana kolacja u brata mi wypadła.. setunia, jesteś? nie, projektu nie skończyłem, dłużej się schodzi, ale mam jeszcze trochę czasu. Uff, genearalnie to ciężki dzień, u nas niestety nie popadało:) i moją ulubioną trasę rowerową mi zepsuli:( też trójkę zapuściłem..

Oooo fajnie , ze byles sobie na kolacji:) Mam nadzieje, ze moja sis tez bedzie mnie do siebie zapraszala na jedzonko;) Jak to zepsuli? jakies roboty drogowe pewnie i rozkopali:o Ja mam fajne sciezki rowerowe , tylko ze rowerek mam juz taki wiekowy , wiec wole nie ryzykowac:D

:) dobrze Setunia Cię widzieć;) Zrównali:(, ja genralnie po górkach, dołkach jeżdżę po poligonie a oni mi ostatni kawałek, gdzie już brak mi sił wyrównali i piaaachy są straszne... Ledwo do domku wrócilem:) ooo, Baraka mi się w końcu ściągnęła, oglądałaś może? Super.

Ooooooo lubisz takie trasy bardziej ekstremalne;) Mozesz wyslac, chetnie poslucham:)

bardziej ekstremalne, tak. Może na większe górki się wybiorę, w Bieszczady np. na jesieni. setunia - baraka to film, 2x po 700MB, ale muza też jest fajna. To jest dokument, bez dialogów, świetny (jak dla mnie:) podróż w głąb świata, ziemi, człowieka. Polecam! Twoja skrzynka przyjmie tyle? Pewnie nie, może w dwóch turach?? A rowerek odkurz, nasmaruj i naprzód:D

lolo to moze lepiej na ten adres czarna_rulez@buziaczek.pl Albo sprawie sobie nowy rowerek, bo naprawde ostatnio to naprawde za duzo czasu spedzam na kafe:o

Najprościej chyba będzie wrzucić to na www.wyslijto.pl :-) Dobrywieczór!

Dobrywieczór Carlitta! Nie wiedziałem o tym serwisie, wypróbujemy. Tobie też przesłać?

Byłem na nim rok temu w kinie. I jeszcze nigdy przez cały seans nie doświadczyłem takiej ciszy na widowni. Jak makiem zasiał. Każdy oglądał.

Jeśli umieścisz tam plik i podasz link to same ściągniemy. Ja również, dziękuję :-) Czy to dokument w stylu \"Kayanistasi\" (to chyba nie ta pisownia...) i pozostałych tej trylogii?

Ja tez pierwszy raz go widze ale wydaje sie byc bardzo praktyczny;)

setunia - rowerek tak! I naprzód. Tylko może nie kosztem cafe;) Ja właśnie dokończam czytać \"biegnącą z wilkami\" a jak sprawy mojego literackiego rówieśnika się posuwają, czytałaś dziś?:)

Mhm, stronka jest bardzo praktyczna :-) Co to za książki? Szukam ciekawej lektury, zawsze ;-)