Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bilka

Spanie razem- przytulacie się ,czy każdy osobno?

Polecane posty

Nowy....- ja cie nie potepiam , nie oceniam , po prostu WOW - sam przyznasz . Mało kiedy Tu jestem daje słowo i prawie cie nie znam ale za kazdym razem WOW - podobne .

Gość bystre obserwatore
Nowy a jak romans ?

Gość bystre obserwatore
ciekawa jestem bo sledziłam topik ale juz tam nie piszecie

Nowy ....- No to nie wiem czego ci zyczyć zebyś przespał te noc czy nie :)

Gość bystre obserwatore
Przykro mi :( tutaj byliście świetni.Co ja mówie zarąbiści

powiem... ja już sobie poradzę, życz mi zdrowia. 🖐️ obserwatore... skoczek to fajnie nakręcał... aż pękła sprężyna :P

Gość nie wiem jak tak mozna spac
to czy potraficie zasnac przy innej osobie swiadczy w duzym stopniu o zaufaniu do niej:O ja z reguly zasypiam z chlopakiem przytulona w nocy sie troche krecimy ale budzimy sie rano przytuleni jesli jest bardzo goraco to nie przytulamy sie az tak mocno ale zawsze jest jakis kontakt-z reguly sie obejmujemy lekko nie wyobrazam sobie innego spania:) (lozko mamy na 1.40 m i w zupelnosci wystarcza:) )

Nowy.....- czy ja mówie ze sobie nieporadzisz , ja pytałam czego ci zyczyć? Zycze Ci zdrowia :)

Gość bystre obserwatore
dała dupy:( tak właśnie przypuszczałam że z niej kretynka i nic więcej

bystre obserwatore... nikt nie dał dupy!!! Kłopoty komunikacyjne. W dosłownym słowa tego znaczenia i w przenośni również. :P Remis :-) (chyba)

Gość bystre obserwatore
Przepraszam nie chcę być wścibska ale o co poszło.

Gość skoczek sie zabawił
poprostu bo ja juz nie wiem jak to nazwać.idiotka

Gość skoczek sie zabawił
poprostu bo ja juz nie wiem jak to nazwać.idiotka

więc jak teraz zasypiacie? idę zaraz spać, dzis niestety sama ale tak ogólnie to oczywiście zawsze się przytulamy zasypiając i jak się w nocy któreś obudzi to się przytula ale coś mnie trafia i bardzo mi jest niewygodnie jak mi chłopak kładzie rękę pod głowę, w zasadzie pod szyję, to jest bardzo niewygodne i muszę mieć wtedy mięciutkie poduszki pod głową prócz jego ręki, też wam tak niewygodnie?

Gość gość
Apropos tematu, to:Nie wyobrażam sobie spania w oddzielnych łóżkach i braku przytulania:o W nocy ponoc robie sie nie do zniesienia - chrapie, gadam, krece sie, zabieram kołdre i zrzucam faceta nogami na podłoge, ale.....nigdy żaden facet mi z łóżka nie uciekł mimo tego;)Uważam, że oddzielne łóżka, albo łóżka szerokości 3 metrów:o niszczą coś, co bardzo ważne, mianowicie poczucie bliskości i wspólnoty w związku.Choć jedna wada niewątpliwa jest, bo rano sie budzisz, a tu leży jakiś zwłoczek obok i capi mu z pyska, hehehe, no ale nic nie jest doskonałe:D

Chcialabym moc zasypiac wtulona w faceta, ale niestety moge zasnac jedynie lezac na brzuchu z rozwalonymi na wszystkie strony konczynami, inaczej bede sie wiercic, krecic i nie zasne :O

Gość nie wiem jak tak mozna spac
a tam zwloczek my rano przed udaniem sie do lazienki potrafimy namietnie sie seksic i jakos nam to nie przeszkadza przeciez w ciagu 8 h snu chyba nie zaczynacie potwornie smierdziec skoro wieczorem odwaliliscie wszystkie zabiegi higieniczne:) (chyba ze nie:P)

Nowy....- jezeli chodzi o nieporozumienia w necie - to norma , mówie z własnego doswiadczenia . Wszystko zawsze mozna wyjaśnić , sztuka dywagacji i podejścia do rozmowy .

Gość zabieraczka koldry
Zapamietajcie! Mozecie kochac sie do szalenstwa, ale jak nie spicie przytuleni do siebie, to wcale sie nie kochacie ani nie ma pomiedzy wami poczucia bliskosci....wniosek paru osob na tym topicu, po prostu super!

Gość madga
Wita.Od zawsze z mezem spimy nieprzytuleni.Jakos tak sie dobralismy ze oboje lubimy zasypiac obroceni do siebie tylem.No,moze pieta dotyka piety albo posladek posladka....i tak jest dobrze.:))

Gość bystre obserwatore
olej ją, ja jestem wolna i chetna:)

Gość Óna
Ojejku, spanie w swoich objęciach będąc przytulonym to dla mnie cos pięknego. Uwielbiam to.

bystre obserwatore--- przepraszam , ale masz chyba jakąś obsesje ?

Gość bystre obserwatore
powiem chyba tak na punkcie Nowego w miescie ;) a o co ci chodzi