Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia wątroby metodą Huldy Clark

Polecane posty

Gość konrad_2013
M……….., Wesoła, Cielesna i Szalona Dziewczynko ;) ja po prostu lubię wiedzieć wszystko ;) o Kobietach z którymi się zadaję ;) Piękne święta przed Tobą, M………… ;)

Gość konrad_2013
Co to znaczy ten SPAM? Co ja spamuję? Niech mi ktoś to wytłumaczy!!!! Przechodzi kawałkami, całość nie chce :(

Gość konrad_2013
Lee Kotku, nie palimy ziół, tylko spalamy zioła ;) Dymem z ziół oczyszcza się dom lub inne pomieszczenie z negatywnej energii ;) a jednocześnie wprowadza się tam pozytywne wibracje Lee ;) To nie powinno budzić takich emocji jak medytacja ;) wszak jest to obrzęd praktykowany od wieków w chrześcijaństwie ;) Różne zioła mają troszkę inne działanie ;) np. turówka wonna - przyciąga dobre duchy i wzbudza energię miłości ;)

Gość konrad_2013
Lee ja też wyjeżdżam ;) Może tam gdzie Ty? ;) Ja będę się wyżywał na stoku, trzeba poprawić sprawność, wytrzymałość, bo widzę że tu z Wami Drogie Panie, mężczyzna musi mieć dobrą kondycję ;) Lee nie będę brać wszystkiego na raz, ale spróbuję wszystkiego ;) Nie przechodzi mi strona, wpisz: rawfoods, tam jest ta nalewka Lee ;) A jaki jest Twój przepis na jagnięcinę Lee? ;) 😘 na dobry sen

Gość gość
 Orędzia Ostrzeżenia Wasze pogańskie praktyki doprowadzą was do piekła poniedziałek, 3 czerwca 2013, godz. 21.50 Moja wielce umiłowana córko, biczowanie, które znoszę w tym czasie, nie pochodzi tylko z nadciągającej zdrady w Moim Własnym Kościele, ale związane jest ono z fałszywymi, pogańskimi bożkami, które Mnie zastąpiły w dzisiejszym świecie. Pogaństwo wzrasta bardzo szybko i zostaje przyjęte jako nowa popkultura, będąca alternatywą dla Jednego Prawdziwego Boga. Ta popkultura przyjmuje wiele postaci. Ale co najważniejsze, tym, którzy parają się praktykami „new age”, będzie ona przedstawiona jako nieszkodliwa rozrywka oraz jako ważny etap rozwoju osobistego — jako przejaw humanizmu i przejaw miłości siebie samego. To ogólnoświatowe pogaństwo zostało przepowiedziane na czasy ostateczne, a większość ludzi nie potrafi go postrzec jako to, czym ono jest. Jest ono miłością siebie i fałszywych bożków, w których to wielu pokłada swoją wiarę z powodu tak zwanych magicznych dobrodziejstw, jakie — jak to oni wierzą — te bożki mają im do zaoferowania. Wielu, którzy szukają rozrywek, aby wypełnić pustkę swoich dusz, czyni to poprzez płaszczenie się przed statuetkami Buddy, które stały się centrum ich życia, ich domów oraz ich miejsc pracy. Zostają oni ukołysani w poczucie duchowej błogości, gdy praktykują pogaństwo „new age”, takie jak joga, reiki i tak zwaną medytację. Zaraz potem będą odczuwać głęboką tęsknotę i będą nadal wierzyć w te wszystkie fałszywe obietnice, poczynione przez tych, którzy praktykują tę obrzydliwość. Gdyż jest to tym właśnie — formą okultyzmu, która oślepia wiele milionów dusz na Prawdę o Bogu. Dowiedzcie się, że jakakolwiek doktryna — “new age” czy inna, która obiecuje wam wspaniały duchowy komfort, a która poczyniona jest po to, aby wam umożliwić realizację waszych egoistycznych celów —nigdy nie mogłaby pochodzić od Boga. Za wszelką cenę musicie unikać każdej doktryny, która nakazuje czczenie takich posążków, które nie pochodzą od Boga, czy w której jesteście proszeni, aby brać udział w praktykach, uwikłanych w okultyzm. Czyż nie wiecie, co one robią z waszą duszą, waszym umysłem i waszym ciałem? One je rujnują. Tak wiele dusz zostało skażonych poprzez te praktyki, które otwierają drzwi do waszej duszy i pozwalają szatanowi oraz jego demonom was pochłaniać. Są to — gwarantuję to wam — bardzo potężne praktyki, które przyciągają złe duchy. Używanie kart tarota, jogi, reiki oraz pewnych rodzajów medytacji, które zawierają praktyki pogańskie — was zatruje. Z czasem możecie się rozchorować oraz zostać napełnieni czarną rozpaczą, ponieważ złe duchy wkroczyły w wasze życie, a szansa, żeby od tego się wyzwolić, jest bardzo niewielka. W świecie obecne są oznaki szatańskich wpływów, a wiele demonów przychodzi zamaskowanych jako anioły światła. Oto dlaczego ci, którzy ulegają obsesji na punkcie kart aniołów — i którzy zaakceptowali tak zwanych wstępujących mistrzów, w tej kulturze aniołów — obejmują złego ducha, przedstawionego jako nieszkodliwa zabawa. Cdn

Gość Podczutliwa
Kondziu a ty jakoś odczuwasz naftę? Tak, piszą tam o 7 dniach kuracji jednak na innych stronach piszą o jednorazowej popijawie. A ze ja tylko myśle ze robale mam, to na 1dniu poprzestane, jakbym była pewna ze sa to bym je tlukla dluzej. Chociaż dziś zwatpilam co ze mnie wyszło...lubicie obrzydliwosci? Jak dam radę to wkleję foto. Gościu, tylko bez cdn, zmiłuj sie.

Gość gość
Cd Inna forma pogaństwa to praktykowanie ateizmu. Ci z was, którzy są dumni ze swojego ateizmu, a którzy mogą prowadzić dobre życie, okazując innym życzliwość i ich kochając oraz traktując bliźnich z szacunkiem — wiedzcie, że Królestwo Niebieskie nie należy do was. Nie mogę przyjąć was do Mojego Królestwa po tym, kiedy już raz wydaliście z siebie ostatnie tchnienie, niezależnie od tego, jak łamie to Moje Serce. Jeżeli Mnie nie błagacie, abym was przyjął, zanim nie umrzecie, to Ja wówczas nie mogę wam pomóc, gdyż nie mogę ingerować w waszą wolną wolę. Ktokolwiek wam powie, że ateizm nie ma znaczenia — jest kłamcą. Prawda jest taka, że tylko ci, którzy Mnie przyjmują i którzy przyznają się do Boga, mogą wejść do Mojego Królestwa. Tak wielu z was, którzy żyjecie tak pogmatwanym życiem oraz wierzycie, że wszystko będzie dobrze, ma wiele do nauczenia się. Oto dlaczego Mój Ojciec udzielił zezwolenia, aby nastąpiło Ostrzeżenie — bez niego wiele dusz wpadłoby prosto do ogni piekła. Cdn

Gość gość
Cd Bądźcie wdzięczni, że jest wam ofiarowywana Prawda, gdyż tylko nieliczni z Moich wybranych sług nauczają na temat niebezpieczeństw grzesznego życia, które dzisiaj prowadzicie, oraz na temat przerażających konsekwencji, do jakich może to doprowadzić. Cdn

Gość gość
Cd Wasze pogańskie praktyki doprowadzą was do piekła. Wasz ateizm oddzieli was ode Mnie. Tylko pokuta może was ocalić. Posłuchajcie i przyjmijcie Prawdę — także gdyby była Ona dla was nieprzyjemna — a zostanie wam przyznany Dar Życia Wiecznego; życia, za którym już teraz tęsknicie, ale które nigdy waszym nie będzie, jeżeli będziecie adorować fałszywe bożki, a odrzucać Mnie, Jezusa Chrystusa. Wybór należy wyłącznie do was. Nikt inny nie może dokonać tego wyboru, gdyż Bóg ofiarował wam wolną wolę, aby wybierać pomiędzy dobrem a złem — i On nigdy wam tej możliwości nie odbierze, nawet jeżeli wybierzecie złą drogę. Wasz Jezus

Gość gość
Jak widać poziom rozmówcy widać po jego poziomie wypowiedzi.

Gość gość
Rzeczywiście wypowiedź na poziomie na Twoim poziomie...

Gość gość
Zabawne. Widać i to od wieków, że obok Jezusa nie można przejść obojętnie. Możesz go olać ale wiedz, że póki żyjesz On Ciebie nigdy nie oleje. Zrobi wszystko byś mógł być zbawiony. Pytanie co Ty z tym zrobisz?

Chyba żartujesz Konrad... Oczywiście, że w tym samym kierunku... bo takie rzeczy bez udziału Jezusa i cudu nie są przecież inaczej możliwe :)

Lee..K..zazdroszczę nart;-) Ja od czasu do czasu biegówki..ostatnio rzadko..fajne klimaty;-) Nie wiem czy to cudo..ale ludziska chwalą działanie..może warto posmakować;-)

Ale mam dzisiaj apetyt;-) Jasne, że lecę podaj namiary... A co się stało z Kasią naszą??Czytasz Kasiu czy ktoś Cię porwał?;-)

hejka ;) ja piłam lapacho i nic nie czułam po tym. jest to dość tania zabawa, więc można popróbować, może c***omoże Moniuszko :) u mnie do końca tego roku nie będzie już szansy na oczyszczanie, ale z nowym rokiem zacznę z pełną parą :D szukam lekarza medycyny chińskiej, bo wierzę w leczenie dietą zamiast trucia się suplementami. znacie kogoś dobrego i godnego polecenia? ciekawe gdzie Kingu się schował.. gościu nie bądź żałosny i nie podpisuj się za Jezusa. to dopiero jest żałość. nie osądzaj tu ludzi, bo to nie twoja brożka jakbyś się jeszcze nie zorientował. znany mi ksiądz od zawsze mówił, że do nieba zostaną przyjęci wszyscy ci, którzy będą stosować się do zasad swojej religii albo do zasad moralnych i nie ważne jaką wiarę się wyznaje albo jej się nie wyznaje. trzeba być dobrym człowiekiem i żyć w zgodzie ze sobą. ale jacyś 'mądrzy' ludzie widzę, że mogą sobie wszystkich osądzać. to pewnie jest nasz nowy zbawiciel hehe

ja kupiłam na allegro wielką pakę, bo wtedy najtaniej wychodzi :P więc tak polecam. fajny ma smak, specyficzny. na początku od picia tego bolał mnie łeb, ale jakoś cudownie nie wyzdrowiałam po tym cudeńku :P

Dzięki okochankow;-) spróbuję popić..następny rok ogólnie będzie mega oczyszczający;-) tego Wam i sobie życzę.

Gość gość
To był cytat ze strony: ostrzezenia.net pt.: "Wasze pogańskie praktyki doprowadzą was do piekła" z dn. poniedziałek, 3 czerwca 2013, godz. 21.50 Proszę czytać ze zrozumieniem :) Są to spisywane objawienia Marii z Irlandii, które przypominają o przygotowaniu swojej duszy na powtórne przyjście Jezusa. Wcześniej przed Sądem Ostatecznym odbędzie się tzw. ostrzezenie sumień. Jezus każdemu ukarze jego sumienie tak jakim go widzi Bóg przez15 min. wszystkim w jednym czasie. Ważne by się nawrócić i dziękować Bogu za każdy najmniejszy Jego dar i żyć wg Jego praw by po śmierci móc być zbawionym i mieć życie wieczne.

Gość gość
Czyżby w Konradzie kopytny się wierzgał? Przytoczony fragment ostrzega przed wpakowaniem się w bagno z powodu bratania się z szatańskimi praktykami, które są jak cukierek ładnie opakowane a w środku jest to co nam nie służy mimo. że smakuje a nie, że Bóg jest Bogiem "strachu, trwogi, nienawiści, nietolerancji, karania i gniewu". Twoi rodzice też ostrzegali Cię w wielu sprawach i dawali zakazy i nakazy to czy też to byli rodzice "strachu, trwogi, nienawiści, nietolerancji, karania i gniewu" ?! Nie. To robili z miłości. Bo Cię kochali i byś mógł żyć tak by Twoje życie było dla Ciebie dobre. Tak jak Bóg robi to dla swoich dzieci, które Stworzył. Owszem jeśli pójdziesz ścieżką, którą wiesz, że nie powinieneś sam narażasz się na gniew Boga i karę. W końcu to Bóg jest Stwórcą i Kreatorem wszystkiego i On wyznacza zasady a kopytny na ziemi przeciwstawia Mu się i chce wszystko po swojemu i kusi i mami ludzi do swoich rządów. Choć wie, że ostatecznie marnie skończy.

Podczytliwa, bardzo dziwne są te Twoje znaleziska... te małe czarne niteczki... to wygląda jak jakieś pasożyty.... sprawdzałaś w internecie? ... Metoda z koniakiem jest z pewnością skuteczna, tylko że... to jednak jest alkohol... i jak to się ma do oczyszczania i regeneracji wątroby (pisał o tym niedawno Makler). Poza tym, 80 ml rycyny to baaardzo dużo !!! W kuracji OR tyle się chyba nie stosuje... Jak dla mnie odpada też to wstawanie w nocy :( .... Podczytliwa, uważaj z tą naftą... ja nie piszę się, aby Ci dłużej doradzać w tym temacie... nigdy nie czytałam, żeby jej zażywać aż łyżkę... musisz sama wziąć odpowiedzialność za to co robisz, a najlepiej poczytaj jeszcze i popytaj, np. Aleksę na wątku wzjg. .... Konrad, jakie jeszcze zioła spalasz? .... znów spam........... muszę uciąć.............

Ach ta wredna kafeteria... sama zamieniła drukowane litery na małe.... no trudno....

Gość gość
- chodź wcześnie spać (koniecznie przed północą) i wstawaj wcześnie rano; - nie oglądaj telewizji; - zrób codziennie minimum 5 tysięcy kroków; - uśmiechaj się najczęściej jak możesz; - ignoruj gościa; - myj się rano (prysznic) i wieczorem (kąpiel) ; - kochaj bliźniego jak siebie samego; - módl się za siebie i innych - czytaj Biblię

Gość konrad_2013
Lee, zioła to temat który jest jeszcze przede mną ;) Z pewnością najbardziej popularna jest szałwia ;) odpędza złe energie, niweluje negatywne wibracje, oczyszcza z negatywnych myśli ;) Ciekawy jest też cedr - wspomaga modlitwę i sprawia, że trafia ona do Boga czy Aniołów ;) Róża - pobudza miłość i namiętność ;) Lawenda - przywraca harmonię, przyciąga miłość, spokój i oczyszcza z napięć ;) Jak wrócimy z zimowego szaleństwa, to zajmiemy się tym Lee ;) rozpracujemy co i jak ;) Znalazłem przepis Lee, dziękuję, wygląda na ciekawy ;)