Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia wątroby metodą Huldy Clark

Polecane posty

Gość pająk bez nogi
Oooo witam szanownego pana Kinga 👄

Gość gość
Kingu nigdy by tak nie napisał....

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] pająk bez nogi Oooo witam szanownego pana Kinga usta.gif 2014-04-16 20:32:39 [zgłoś do usunięcia] gość Kingu nigdy by tak nie napisał.... - spójrz na godzinę 19:17

Krasnalu... z wikipedii: Do płynów ustrojowych należą: hemolimfa (bezkręgowce) hydrolimfa (jamochłony) krew (kręgowce) limfa (kręgowce) płyn międzykomórkowy. Pełni funkcje homeostatyczne. ... Więc nie wiem co miałeś konkretnie na myśli... bo nie wiem czy krasnale zaliczają się do bezkręgowców czy raczej jamochłonów (stawiam na te drugie :D :D ) ... Pajączku, w jakie klocki jest dobry ten ojciec?? W brak przeciągów, których nie da się uniknąć?? :) :) ... Kingdarr składa życzenia ?? ooooooo!! 💤 :o

Gość pająk bez nogi
widzisz ? każdy może być kingdarrem na kafe ale nie każdy nim jest tak samo może być pająkiem bez nogi :-)

Gość pająk bez nogi
@Lee a śpiki z nosa,to płyn ustrojowy,czy ki ch.. ? ❤️

Gość pająk bez nogi
Lee chyba chodziło o ślinę jak się coś poliże,to się ślizga gacie poślinione,to gacie śliskie

O co Wam chodzi?? bo nic już nie rozumiem... o jaką ślinę mi chodziło??

Gość pająk bez nogi
Czytam i oczom nie wierzę.Ktoś sobie jaja robi.Pisanki,wyskrobanki. Chyba zaraz dostanę sraczki z nerwów.Lee masz jeszcze zatkany nosek ? Przepucuj go wodą z ogóraskó .Albo olejem ze śledzi w oleju. Nos wtedy lepiej pracuje. I śpiki wyskakują prosto z nosa,do chusteczki.

Gość pająk bez nogi
Piszę na raty,bo spam.Ale nic się nie bój Lee,ślina czy śpiki,to jedna rodzina. Jak wylecą,to spadną,może się odbiją od ziemi,ale tylko raz,bo są miękkie i zaraz się przylepią do ziemi z powrotem. Ślina wychodzi ze ślinianek,śpiki prosto z nosa wylatują razem z apsikiem.

Gość pająk bez nogi
Lee ojciec jest dobry w klocki Lego.Jak sobie buduje np.mały kościółek z klocków,to czasem mu wyłazi kawałek gołej pu.y i jak buduje w przeciągu,to z tego go coś boli. Ale zaraz sobie zaparza swoje zioła,i już go nie boli. I dalej sobie układa te klocki.Z niego jest zaprawdę niezły herbatnik.

Gość Kingdarr
Witam serdecznie dziewczęta 😘 __ Pajączku, czy Tobie odbiło ?? __ pozdrawiam ❤️ __ miłej nocy 🌼

Nie Kingu nie odbiło mi, ktoś się bawi znowu naszym kosztem. Jak widać ten ktoś nas czyta, ale nie wierzy w to co piszemy. Wierny fan leków na receptę:) Jakiś naturosceptyk.

Dobra, chyba już wiem, o co podszywowi chodziło. Lee on nam chciał udowodnić, że każdy może pisać jako każdy. Czyli nie mamy pewności, że King to King. I właśnie do udowodnienia tego, posłużył się moim nick'iem. Tylko, że my nie mamy powodu wierzyć, że to nie King składa nam życzenia. Wątpię, żeby ktoś miał w tym jakiś interes.

Pytasz Lee o klocki. Gość mi doradził picie mieszanki ziołowej na pęcherz, receptura ojca Klimuszko. Pisząc do gościa, że o.Klimuszko jest dobry w te klocki, miałam na myśli że dobry jest w swoich recepturach i leczeniu ziołami. On też ma swój przepis na oczyszczenie wątroby z kamieni. Polega on na piciu ziół i spożywaniu soku z połowy małej cytryny z taką sama ilością oliwy rano na czczo.

Pajączku... dobrze, że sobie zabezpieczyłaś nick... ... nie ogarniam dziś tego forum... jestem już leciutko skołowana... zupełnie nie wiem co tu się dzisiaj dzieje... :( ... sok z cytryny z oliwą na czczo?? to dokładnie tak samo jak w MO... muszę do tego wrócić, bo ostatnio przestałam to pić... jakoś mi uciekło...

K;-) miło, że jesteś pozdrawiam święta ? dla ciebie fajne hmm fakt nie pasuje do Kinga chyba mało inspirujące i takie katolickie jednak Lee,Pajączku ale jak tu kolorowo od razu się zrobiło Buziaki dziewczyny nie wiem czy zaglądnę do Was bo słonko zaczyna się pokazywać..

Ale ten podszywacz śmieszny i jaki rozgarnięto-inteligentny pozytywna energia Ci się marnuje;-)

Gość jednozębny matador
Moniuszka,a pozwolisz mi moim jednym zębem zahaczyć Twoje stringi ? :-) Chciałbym zajrzeć między Twoje krągłości. Podejrzewam,że tam siedzi myszka :-) Musisz o nią szczególnie dbać.Żeby myszce nie zmokła czuprynka,bo się przeziębi.Może jednak założysz jakieś pantalony zamiast stringów ? Przynajmniej w chłodniejsze dni. http://szafa.pl/c6534523-pantalony.html

Gość gość
Witaj @Moniuszko, mała kaczuszko 😘 __ lubię te święta ze względu na dużą ilość jajek :) __ @Pajączku, to są takie szkodniki-psotniki-naturosceptyki :) __ miłego dnia 🌼

Gość gość
zapomniałem się podpisać 🌼 to byłem ja Kingdarr ❤️

Istotą jest poznanie kto kryje się pod danym nickiem czy nie? Zastanawiałam się dzisiaj nad tym ..w wolnym przebiegu;-) W relacjach damskich..bardzo miło, pomocnie i towarzysko często bardzo praktycznie i sensownie Ale jak się jakiś akcent męski pojawi trochę zabawnie, impulsywnie, może czasami amatorsko i zaczepnie, wesoło i manipulatorsko;-) Wszystko kręci się wokół jednego baba i chłop związek, toksyczność,byt i niebyt tolerancja i arogancja A po co i kim K. 👄tu jesteś ..takie pytanie mam do Ciebie? jak na spowiedzi .....ka ..odpowiedz Ale mnie najszło ..to pewnie przez te teksty na temat stringów..przejełam sie

Poza tym to zupa będzie dzisiaj za słona..ech Jutro pojednam się z Clarkową..jak się uda A po świętach głodówka na jabłkach Pomysł moich psiapsiółek Potem powrócę do polo, wyrównam zakłócenia i zrzucę sadło;-) Miłego garowania i złotych myśli

Gość Podczytliwaa
Hehe, śmiesznie sie tu porobiło ;) Ja ciagle zabiegana. Lee czy ty jestes po 40stce? Bo tak zabrzmiało jakbyś dużo starsza była ode mnie. Napisz te twoje przemyślenia na temat kobiet, ciekawam :) Oj bardzo sie zmieniam, a juz porównując mój stan emocjonalny sprzed roku to jak niebo a ziemia, inni tez to widza. Czasem czuje w sobie tyle pokładów dobrych emocji, ze czuje sie jak naćpana :) Moniuszka, jak cie czytam to z takim pozytywnym sloneczkiem mi sie kojarzysz, a ja sie odwracam buzia do ciebie i chłonie energię ;) Aaaa, z rzeczy oczyszczajacych chciałam sie pochwalić , ze pieprzyk mi odpadl, wyperhydrolowalam go :) Póki co jest różowy ślad jak po strupie, jak ślad zniknie uznam metodę za pomocna, jak nie zniknie to jednak wole mieć pieprzyk niż czerwona blizne. Pozdrawiam wszystkich, nawet gości ;)

Gość goście
Goście pozdrawiają Podczytliwą :-) Z pieprzykiem,nie ma sie co pieprzyć. Pieprzek,wieprzek,giń przepadnij !! To takie czary wielkanocne. A czerwona bielizna ? Może być.Wszak będzie potrzebna tylko na chwilę ! ;-) Nie ma sie co przejmować kolorystyką materiału. Jak sie ze mną umówisz,to wyssam z Ciebie wszystkie niedobre bakterie. A wsadzę całkiem dobre,albo wstrzyknę. I Moniuszce też.Ona nie ma bielizny,tylko nitkę na pitkę :-) Niech żyje perhydrol !! I Międzynarodowy Dzień Orgazmów Wielokrotnych !!! :-)

Gość Podczytliwaa
Gościu, trzeba ze smakiem, wtedy jest śmiesznie, a jak cie zbyt pili, to trzeba sie oczyszczać, Malachow pisze, ze zbyt duża chuć wcale o zdrowiu nie świadczy... Pozdrawiam wszystkich ale juz bez gości ;)

Pod.. be nicka ten gościu to prawie jak bez twarzy a jak bez twarzy to bez mózgu i świadomości bez skrupułów i i dusza uboga pewnie milo ze milo mnie czytasz jestem do zniesienia;-) a ogólnie wredna baba i zołza ale taką mi dobrze być w tym zakłamanym światku więc go rozświetlam..od czasu do czasu i wyłażę z zołzowatej skorupy.. i gratuluję wytrwałości Tobie teraz sobie relaksik w wannie zrobię poćwiczyłam ciało i umysł więc zasłużony dobranoc