Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia wątroby metodą Huldy Clark

Polecane posty

Gość Miś kudłatek
Piłkarz zobacz sobie na stronie ehealer, jest zapper posiadający zapper Clark zapper Becka i generator Rife'a. a na allegro ciekawa promocja ZAPPER BECKA + H Clark PROMOCJA wpisz w allegro,bo mi linki nie przechodzą Lee❤️ mnie znikła opryszczka dzięki atakowi zmasowanych terapii oczyszczających w następną pełnię robimy wątrobę !! pozdr🌼

Piłkarz, wszystko to, co wymieniłeś, możesz tłuc zapperem... Paraprotex jest bardzo dobry, może byś spróbował ?? Kuracja nie należy do najtańszych, ale wg mnie jest skuteczna. Mojemu dziecku przeszły po niej wszelkie objawy astmowo-alergiczne... stawiam na to, że to była glista, którą utłukliśmy... A miał ataki duszności i był już na sterydach... Taka pełna kuracja paraprotextem trwa około pół roku... 🌼 Do tego nalewka z orzecha jak najbardziej. No i zapper.... a może też i nafta ?? Taki, wiesz - zmasowany atak... tylko nie od razu w pełnych dawkach, ale zaczynać po troszeczku i się przyzwyczajać... I dać też czas organizmowi na usuwanie toksyn, żeby nie doszło do wtórnego zatrucia. W każdym razie - walka z pasożytami nie jest łatwa i krótka. Ale jakie masz wyjście ?? 🌼 A myślałeś o oczyszczeniu przy okazji wątroby ?? Bo walkę z robalami można łączyć z wątrobą. Zobacz np. tutaj: http://cyo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=288&Itemid=2 Pisz co postanowisz ! 🌼 Misiu Kudłatku, dziękuję za pomoc w sprawie zappera... bo ja się nigdy tym tak do końca nie interesowałam, kupiłam po prostu Clark i już. Jeszcze jedno oczyszczanie??.... za miesiąc??.... :O No dobrze, niech Ci będzie ;) :) To jesteśmy umówieni na następną pełnię :) A czy Ty Misiu, słyszałeś coś o poście Dąbrowskiej?? Bo to mogłaby być dla Ciebie dobra alternatywa do surowego jedzenia... I trwa to max. 6 tygodni... więc tyle mniej więcej, ile chciałeś... Pozdrawiam :) :) :)

Misiu, każdy spam można "pokonać" w bardzo prosty sposób... trzeba tylko być zalogowanym... wpisujesz wtedy dosłownie jedno słowo... a potem edytujesz... a na "edycji" przechodzi już WSZYSTKO :)

Gość Miś kudłatek
Lee 😘 😘 😘

Sprawdziłem ten zapper na stronie ehealer. To zapper Ribcag za 700zł. Mi została obecnie ta filaria do skasowania. Kiedyś z Calivity mi proponowali zestaw Paraprotex, ac zymes, nopalin, ocean 21 i wit. C. Ale nie są to tanie suplementy i nie kupiłem. Paraprotex to chyba jest na pasożyty jelitowe, a ta filaria jest poza jelitami.

Misiek :) dieta Dąbrowskiej składa się z: 3 rodzaje owoców - jabłka, grejfruty cytryny (żadne więcej - np. banany czy pomarańcze odpadają) !! wszystkie warzywa poza strączkami i ziemniakami TO WSZYSTKO :) czyli jesz: marchew, pietruszkę, seler, por kapustę, brukselkę buraki sałatę, kalafiora, brokuły, kalarepkę koniecznie kapustę kiszoną i ogórki kiszone pomidory, paprykę bakłażana, cukinię, dynię zero tłuszczu, cukru, mięsa, nabiału możesz gotować zupy, ale nie musisz !! wystarczy, że ugotujesz kalafiora i go zjesz, czyli - sote ;) albo ugotować kapustę z pomidorami i jakimiś ziołami... albo zrobisz surówkę z pomidorów i ogórków soki - warto, ale też niekoniecznie... generalnie - tych owoców (jabłek) i warzyw trzeba jeść baaardzo dużo.... tak do oporu... a i tak chodzisz głodny... i ma się kryzys około 3-4 dnia... jak przy głodówce... zdecyduj się, to ja też na to na kilka dni, może tydzień albo dwa - przejdę :) szczególnie po tym jak się trochę podtuczę na tej jaglance i ryżu :P - przyda mi się dieta na wiosnę ;)

Piłkarz, nie wiedziałam, że tych pozostałych pasożytów już się pozbyłeś... dlatego polecałam Ci paraprotex... Calvita zawsze próbuje wciskać zestawy... jednak te same suplementy można kupić gdzie indziej taniej, bo to jest np. probiotyk czy witamina C... ale paraprotex jest tylko u nich... Zdecydowałeś się na zakup zappera ??

Narazie cienko z kasą na zapper. Myślę czemu serologia na filarie wyszła mi ostatnio ujemna. Czyżby jak są w mięśniach i tkankach, węzłach ukryte to są nie do zbadania. A sam paraprotex można brać?

Gość gość
pilkarz.... ja bym zafundowala sobie blood zaper, "B-Heal", ten czysci krew. Ten co go wymyslil dostal Nobla. Ten Zaper naprawde czysci krew. Ja mam zarowno zwykly zaper jak i ten, ale wlasnie TEN daje mi najwiecej korzysci. Jak masz malo kasy to polecam nafte. Ubije wiecej jak te wszystkie para... i inne ... specyfiki na ktorych firmy zbijaja kase. Do nafty kupilabym sobie Entersogel, nie kosztuje za wiele. Do tego jadlabym wiele kiszoynch ogorkow i kiszonej kapusty i pilabym sok z nich. Zulabym gozdziki. Gozdziki wypedzaja robale......

Gość gość
pilkarz..... na szczescie nie mialam tych nicieni co ty masz, ale ogolnie mialam duzo wiecej robali i walcze z nimi od ponad pol roku. Moim zdaniem samymi ziolami nie spedzisz tego. Ja uzywalam jednoczesnie leki od lekarzy i ziola. Zaperowalam, glodzilam, nie wiem czy bardziej skutecznie siebie jak moje robale, ale pozbylam sie wiekszosci. Pomimo pozytywych wynikow wiem ze mam COS dalej w organizmie. Dobrze opisales te rozlazle cialo/miesnie. U mnie jest podobnie ale przejsciowo, krotko mowiac raz jest wiecej, raz mniej i miejsca sie tez zmieniaja. Dlatego pomimo pozytywnych wynikow wiem ze JAKIES pasozyty mam w dalszym ciagu

Gość gość
pilkarz ... jak Enersogel jest za ciezki na Twoja kieszen na dzisiaj to kup sobie ziolo Czystek. Nafta, Czystek, kiszone ogorki, kiszona kapusta, czosnek, SUROWA cebula, Woda Utleniona i soda. Ja bym zaczynala dzien Woda utlenionna i po 20 min sokiem z cytryny z ciepla woda. Po snie nicienie czekaja na sniadanko, dlatego zaserwuj im to co ich unicestfii.

Małym dzieciom nie dam nafty do picia!! :P :P ani nawet ziół, bo są gorzkie... i na dłuższą metę nie przejdą... Mogę im dać tylko coś z "tych wszystkich para..." ;) Dawałam paraprotex i stąd wiem, że jest skuteczny, a czy nabija komuś kieszeń czy nie - to mnie już nie interesuje :O i nie to jest w tym momencie ważne. Leki z apteki też "żywią" korporacje farmaceutyczne, ale też czasem po nie sięgamy... Poleciłam coś, co znam z własnego doświadczenia i tyle... myślę, że te jakieś "mądre" komentarze nie są nikomu potrzebne... :classic_cool:

Gość pajak bez nogi
Lee no z dziećmi jest zawsze problem, bo nie wszystko im podasz. I tu jest ten ból. Piłkarz odnośnie zappera, to dobrze jest zakupić zapper z generatorem, czyli taki gdzie możesz sobie sam ustawić każdą częstotliwość. Ten co znalazłeś jest ok. W porównaniu do innych nie jest drogi, bo posiada funkcję generatora, blood zappera wspomnianą przez gościa, oraz wytwornicę do srebra koloidalnego. Na allegro za 400-450 zł kupisz zapper z funkcją blood. Z wyglądu to wygląda jak byle co, a z opisu wynika, że jest generator i można ustawiać swoje częstotliwości jak i wbudowane programy. Ja myślę, że właśnie na pasożyty pod skórą zapper pomoże. Prędzej niż na te w jelitach. Ale to już są twoje robale i twoja kasa. A ogólnie to ceny zapperów i tak są z kosmosu. :) Częstotliwość na Dirofilaria immitis - nicień przenoszony przez komary, nosiciel ssak drapiezny w tym kot i pies 408,15 411,15 To jest chyba to samo co "repans", tylko immitis znaczy umiejscowiony w płucach lub sercu.

Od kilku dni właśnie piję ten czystek i witaminę C. O nafcie nie słyszałem do picia, a ta woda utleniona do picia to ma być 3% z apteki?

Gość gość
Podobno lepszy efekt daje perhydrol rozcieńczony 1 do 10.

Gość pajak bez nogi
Inaczej, bo napisałam to tak, że wyjdzie nieprawidłowo. Perhydrol ma 30%, musisz rozcieńczyć do 3% i wtedy używasz jak utleniankę z apteki, czyli ileś tam kropel na dany dzień rozcieńczone w wodzie.

Dokładnie ta immitis to przebywa w okolicy serca, a ta repens to podskórna i mogą też być guzki w których są larwy i nicienie.

Gość Miś kudłatek
dzień dobry :-) @Lee❤️ :-P to nie ja umiałem pisać bez spamu,tylko niejaki Król ;-) jabłuszka będziemy jedli ? no dobra,przygotuj się !! po oczyszczaniu wątroby ?? czy tez może oczyszczanie zrobimy wieńcząc post Dąbrowskiej ? @piłkarz będziesz teraz musiał wybierać w setkach dobrych rad sam sie o to prosiłeś !! ;-) polecałbym olejki eteryczne pite oczywiście ROZCIEŃCZONE w oliwie,lub innym oleju bierzesz olejek eteryczny np.oregano i dajesz od 5 do 10ciu kropel na łyzkę oliwy oprócz oregano masz jeszcze inne o działaniu wybitnie antypasożytniczym np.tymiankowy,drzewka herbacianego,lawendowy goździkowy,cynamonowy,piołunowy itd. to jest prawdziwa artyleria przeciw obrzydliwkom! z naftą bym uważał,bo ostatnio dodają cos do niej !!

Gość gość
pilkarz, nie otrujesz sie ta z apteki 3 %, ale lepiej jest kupic czysta 30% i zaczynac pic od kilku kropelek rozcienczonych z woda. Wejdz na forum oczyszczanie woda utleniona i zacznij czytac od konca. W.U. spedza tez robale, bo one nie lubia tlenu

Pająku, tak własnie zrobię :) czyli wymieszam ten proszek, który mam (minerały) z sodą, czyli węglanem sodu :P Tylko... --->>> wiesz, że mam problem z kupieniem takiego proszku zasadowego (jakiegokolwiek!!)... pytałam już w 3 aptekach i nie ma... Czy to oznacza, że nie cieszy się on popularnością i apteki go nie sprowadzają, czy też odwrotnie, jest może jakaś "moda" na sodę i wykupili (tak jak ostatnio lugola, po tej chmurze znad Ukrainy...) 🌼 Misio, od lutego, ok ?? Oczyszczanie wątroby jak najbardziej PO Dąbrowskiej :) Najpierw jesteś na diecie zupełnie pozbawionej tłuszczu przez kilka dni - tygodni... a potem walisz w wątrobę połową szklanki oliwy :P :O To musi przynieść efekt - albo bardzo szybkie i skuteczne jej oczyszczenie, albo... lądujesz w szpitalu :P :P 🌼 Olejki chyba sobie kupię :) Na razie mam tylko czosnkowy i z oregano, ale tego drugiego nie zaczęłam jeszcze używać. Te inne brzmią też ciekawie !! Napisałbyś proszę, co to za firma?? 🌼 Ależ to paskudztwo.... fuj... trzeba by się za nie chyba brać...

Gość Miś kudłatek
@Lee❤️ olejki brałem z firmy BAMER zapewne są inne firmy, ale tam był duży wybór i tanio 🌼

Gość pajak bez nogi
Lee apteki go w ciągłej sprzedaży nie mają, bo ludzie nie wiedzą, że proszek zasadowy jest o niebo lepszy od każdego magnezu, więc o niego po prostu nie pytają, a wykupują magnez. Dlatego apteki sprowadzają proszek dopiero na zamówienie. Ja myślę, że teraz jak w reklamach pojawia sie słowo zakwaszenie, proszki będą trochę popularniejsze.

Na stronie Dbam o zdrowie dozkropkapl mozna sobie taki proszek zamowic i odebrac w kazdej wybranej przez siebie aptece z szyldem "Dbam o zdrowie"

Gość gość
Pływak w każdej aptece jak poprosisz, to ci sprowadzą na drugi dzień. Żaden problem.

Gość ahajkaa
Witam:) Lubię czasami zajrzeć na Wasz topik, jestem pełna podziwu dla wiedz jaką tu prezentujecie. Teraz jednak sprowadza mnie potrzeba. Czy ktoś z Was może mnie naprowadzić na włąściwe tory. Jestem p 50, od pewnego czasu pobolewa mnie lewa strona brzucha, tak 5 cm pod żebrem. Ból czasami zmuszał mnie do zażycia tabletki. Rozkurczowe nie pomagają, apap też nie. Czy drogą oczyszczania mogłąbym się tego pozbyć?

Dzięki Miś, dzięki Pływak, dzięki Pająk, 🌼 🌼 🌼 Ahajkaa, drogą oczyszczania można się... oczyścić ;) :P Pozbyć złogów... usunąć pasożyty... odciążyć wątrobę, nerki... odchudzić... Do tego dobra dieta, zdrowe odżywianie, więcej ruchu, praca nad sobą w wymiarze duchowym... To wszystko może spowodować złagodzenie czy ustąpienie różnych dolegliwości czy niedomagań... A na pewno spowoduje wzrost dobrego samopoczucia, energii, witalności, radości z życia, chęci do działania :) :) :) Dlatego zawsze warto to robić :) my zachęcamy :) :) Co do tej konkretnej dolegliwości, to nie wiemy co Ci jest... Ty sama tego nie wiesz... więc tym bardziej nikt Ci nie powie, czy się tego, co nie wiadomo czym jest, pozbędziesz i w jaki sposób to uczynić... :(

Gość gość
dobrego sposobu na glizdę kocią szukam co radzicie? mam jaja w badaniu

Gość ahajkaa
Dzięki za szybką odpowiedź. Wybiorę się do lekarza. Wstępnie wiem, że problem mam z okrężnicą ale myślałam, że może ktoś miał coś podobnego...

Gość pajak bez nogi
Ahajkaa tak jak pisze Lee, my tutaj możemy tylko pogdybać, zasugerować jakieś badania, ale jak żaden z nas tego nie miał... Z oczyszczaniem tak jak pisze Lee. Mnie do głowy przychodzi śledziona. A jakbyś sobie to sprawdziła dziwnym sposobem? Znajdź sobie w necie mapę stóp. Obmacaj sobie stopę, ponaciskaj każdy punkt itd. Refleksologia mówi, że jak gdzieś na stopie jest tzw mozel, czyli zgrubienie, czy dane miejsce boli to odpowiadający temu miejscu na stopie narząd niedomaga. Może ta drogą dojdziesz co to i będziesz mogła zrobić precyzyjniejsze badania. 🌻 Na sposób na glistę musisz poczekać na innych bardziej doświadczonych.

Gość ahajkaa
dzięki ale to już jutro:) Zaciekawiło mnie to i nie wykluczam, bo wiele lat pomogłam sobie akupresurą przy hemoroidach. Kto by pomyślał? Więc i tym razem jestem otwarta:) Pająk 🌻