Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to działa

Therm Line II

Polecane posty

witam! ja biore therm line II od dzis... zobaczymy jakie bd efekty :) mam nadzieje ze polaczony z cwiczeniami pomoze cosik! piszecie ze schudlyscie tyle i tyle a druga ze nie poleca bo nie schudla prawie w ogole... kazdy czlowiek jest inny i kazdy inaczej bedzie na te tabletki reagowal... jeden schudnie 10kg a drugi 2 i tyle... nie ma sie co zalamywac jak chce sie schudnac to trzeba cwiczyc bo cwiczenia to podstawa! logiczne jest to ze jak bedziemy siedziec i sie obzerac to to na pewno zadnego rezultatu nie przyniesie :) wysilek fizyczny to jest to! czytalam na innym forum ze jedna kobitka schudla 17kg chyba w 2miesiace czy jakos tak... nie wiem czy to prawda czy nie ale jesli tak to naprawde super xD ja az tyle nie chce ale na poczatek jak schudne chociaz ze 3kg to bedzie gites... xd a apropo ceny to ja na allegro kupilam 60tabl za 15,50zl to chyba nie jest duzo ;) i jesli chcecie sie przekonac jak na was bd dzialal to nie ma innego wyjscia musicie sprobowac bo tak jak pisalam kazdy inaczej reaguje... i oczywiscie cwiczonka :) pozdrowienia i zycze powodzenia ;)

Gość Patricja
Damy rade dziewczyny ! Na internecie znalazlam ze skuteczny tez jest rowerek.. kladziecie sie na plecach i u gory nogami wirujecie jakbyscie jechaly na rowerze ;) dzis biegam i takze robie to no i Thermik oczywiscie na 1 miejscu :) pozdrawiam moje mile Panie

Gość domi8
hej dziewczyny ja biore TL2 tydzien i musze odstawic ,tak sie zle czuje po nim ze wogule niemam sily i ochoty nic robic a do tego chyba mam poczatki depresji jestem rozdrarzniona.

Witajcie dziś zakupiłam sobie TL2 i od jutra zacze je zazywac ;] czytałam wasze wypowiedzi i opinie ta temat tych tabletek i powiem szczerze ze nastawilam sie bardzo pozytywnie, zreszta zobacze co bedzie . zaczne od jednej tabletki przed sniadaniem i jednej przed obiadem by zobaczyc jak moj organizm bedzie reagowal... w tym regularne cwiczenia rano i wieczorem i zero jedzenia po 18 tylko woda niegazowana i cwiczenia ;] mam nadzieje ze to mozoze zrzucic mi zbedne kilogramy.

Gość Doris dej
therm line 2 to wielke oszustwo to nie działa zjadłam juz całe opakowanie 60 sztuk dodatkowo ograniczałam tłuszcze , unikałam smażnych potraw i robię dziennie 80 brzuszków pozdrawiam

Gość Swihu
Kochane odchudzające się:) Dla informacji wszystkich pań samo robienie brzuszków nie spala tłuszczu tylko wzmacnia mięśnie brzucha. Tabletki na pewno nie są oszustwem, bo działają naprawde:) ale musicie zauważyć, że to nie jest spalacz tłuszczu tylko wspomagacz:) bez konkretnej diety i regularnych ćwiczeń aerobowych kupowanie tabletek to zwyczajne wyrzucenie pieniędzy w błoto. Dieta to nie tylko ograniczenie tłuszczy, których nasz organizm tak naprawde potrzebuje ale proporcjonalne dobranie wszelkich składników odrzywczych do naszego ciała: najważniejszymi z nich są oczywiście białko(powinno dostarczać się go około 2-3g na kg masy ciała) węglowodany(to je powinniśmy ograniczyć a nie tłuszcze!) oraz tłuszcze(tłuszcze zwierzęce powinno się zastąpić np. tłuszczem w postaci łyżki oliwy, garści orzechów czy pestek dyni itd.) po odpowiednim dobraniu diety należy nająć się doborem ćwiczeń, najlepiej biegów na świeżym powietrzu ponieważ to bieganie a nie rower magnetyczny czy inne sprzęty dają najlepsze efekty. Pamiętajcie o tym że samozaparcie, motywacja oraz to o czym napisałem powyżej są najważniejszymi czynnikami prowadzącymi do sukcesu. Tabletki to tylko dodatek służący delikatnemu podkręceniu waszego metabolizmu. Pozdrawiam:)

Gość julaaaaaa
Niestety ja takze nabralam sie na ta stronke: http://www.schudnijszybko.com/afffs/w01/ :( Uwazajcie na nia! przeplacilam ostro no ale coz...czlowiek uczy sie na bledach. ja dzis wzielam pierwsze dwie tabletki i wiem ze cudow nie bedzie.ale warto sprobowac

Gość julaaaaaa
Chce dodac ze JA SCHUDLAM W PRZECIAGU OKOLO 3 MIESIECY 17 KG!! bez stosowania zadnych specyfikow jedynei scisla dieta a wrecz glodowka i stale bylam w ruchu poniewaz byly akurat to wakacje. niestety w ciagu kolejnych 4 lat przytylam 10kg:( i teraz musze wszystko od nowa...ale wiem jedno NIGDY WIECEJ TAK DRASTYCZNIE NIE BEDE SIE ODCHUDZAC W MOIM ORGANIZMIE DOSZLO DO WIELU ZMIAN PODCZAS ODCHUDZANA I BYLY TO ZMIANY KORZYSTNE JAK I NIEKORZYSTNE...:( teraz wezme TLII ale pamietajcie BEZ WYSILKU I DIETY NIE MA CUDOW!!!!

Sprzedam Therm-line II - 120 tabletek (2 opakowania po 60 tabletek). Opakowania w ogole nie napoczęte. Zainteresowanych prosze o kontakt: kwaczynska_e@o2.pl

Gość jak to będzie
Biore therm line II juz prawie 2 tygodnie... niestety powoduje to u mnie szybką przemiane materii i co za tym idzie ciagle jestem głodna.... nie wiem ale chyba przybyło mi 1 kg ;( ;( ;( co robic? :(

Gość edith74
Witam .... u mnie jest bardzo podobnie, ciągle czuję głód i wszystko możliwe, że to przez szybszą przemiane materii. Zaczęłam brać TLII w połowie stycznia i moja waga jak na razie zmniejszyła sie tylko o 3 kg, ćwiczę i mniej jem a tu mało rezultatów... ;-( Uzbroiłam się w cierpliwość o ile to można nazwać cierpliwością i czekam. Jedyne po czym widać ten delikatny spadek wagi to piersi... :-( Aha i jeszcze jedno, wiem że w składzie tych tabletek jest cofeina, przed wypijałam do 3 filiżanek dziennie teraz żadnej... czy jest to możliwe, że mój organizm sam odrzucił kawę ...

Gość IZZUŚ
izunnia882 za ile sprzedasz te tableki????????

Gość aga0014
hej dziewczyny czy moze mi ktos napisac jakie sa dzialania niepożądane

Gość sopot71
o losie ale sie naczytalam!a juz mialam kupowac.ja chciala bym tak z 8 kg przed wakacjami.jestem niskocisnieniowcem i nie wiem czy mnie nie wywali zbutow.stosuje juz diete NŻT od tygodnia .jutro ruszam do apteki po TL.tyllko ja z tymi cwiczeniami troche nie teges pewnie sam basenik i gonitwa za blizniakami na spacerkach nie wystarczy ale cos trzeba robic.wygladam jak dobrze utrzymana foczka dam znac co mi sie udalo pozdrawiam

Gość JakajaPaula
Hej wam wszystkim ja biore Therme od 3 tygodni i dupka królika jak nie zjem to umieram z głodu aż normalnie mnie ssie a jak zjem coś to mnie mdli jak cholerka efeków ubocznych tak to nie widać ale spadku wagi także he. czyli na mnie chyba raczej nie działa ale dokończe opakowanie-może coś sie ruszy he he

Gość sopot71
zrezygnowalam z TL na rzecz zupy kwasniewskiego taka zdrowa jak TL ale podobno skuteczniejsza pozdrawiam

Gość annettka
witam:) ja biorę od 3 dni.mam w sobie masę energii czuję się wspaniale no i mam jeszcze większy wstręt do jedzenia niż po formoline L112.efektów na wadze jeszcze nie widać ale jestem dobrej myśli

Gość oliczekady
UWAGA OSTRZEGAM PRZED OSZOSTAMI zostalam oszukana przez FIRME -SEVEN WONDERS W WARSZAWIE UL SZEKSPIRA 4/371 PAWEL GASZEWSKI I przezposrednika ANNA DAMS ul KOPERNIKA 6/4 OSTRÓDA ZA 60 zst tabletek zaplacilam 89zl Therm line II olimp wiec ostrzegam jak mozna tak oszukiwac ludzi we wtorek wyslalal zamówienie na 120szt a dostalam 60szt az 89zl sprawdzalam i 240szt kosztuje 69,90 PYTAM JAKIM PRAWEM TAK MOZECIE OSZUKIWAC

Gość oliczekady
MAM NADZIEJE ZE JUZ NIKT SIE NA TO NIE NABIERZE uwazajcie na oszostow takch jak w/w bo tak nie moznz robic cudzym kosztem siostra bierze i schudla przez miesiac 2kg a nie jak pisza 8kg wiec ja chcialam tezsprobowac i nacielam sie na oszostow powinni byc karani za takie czyny bo odrazu zrazaja ludzi do dalszego dzialana MAM NADZIEJE ZE UDA MI SIE SCHUDNAC TRZYMAJCIE KCIUKI OLICZEKADY

nooo i ja zaczynam experyment z tym cudem, też mam mieszane uczucia i też sie troszkę boję ale mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze i że wkoncu wróce do swojej upragnionej wagi:) chcialabym zrzucic 10 kg, po urodzeniu dziecka mi zostały i trudno sie ich pozbyć:( w akcie desperacji siegłam po TL choć kiedys bylam przeciwniczka takich odchudzaczy.... pare lat temu byłam na diecie kopenhaskiej, schudłam wtedy ponad 20 kg w jakies 6 miesiecy... teraz niestety juz tak nie podzialala na mnie, moze dlatego ze za mało motywacji dom, rodzina trzeba ugotować obiad a jak sie gotuje to i sie spróbuje no i mało mnie ubyło a jak byłam panną odcielam sie zupelnie od kuchni i efekty były zaskakujące... ehhh... jutro zaczynam, 3majcie kciuki bo ja tak tesknie do chudościiiiii... pozdrawiam wszystkie walczace :*

Gość fetaminaa
witam wszystkich.. ja tez zakupiłam TLII jakis czas temu hmm i niewiem czy go juz mogę zażywać czy jeszcze nie bo ogólne jestem na antybiotykach i niewiem czy jakis srodków ubocznych nie bedzie.. moze ktos wie cos na ten temat czy mozna brac razem z antybiotykami?

Gość Moniaa.1984
Witam:) Ja ponad miesiąc temu zaczęłam brać Meizitang (nie jest dostępny w aptekach) -baardzo przytyłam po ciaży i chciałam wrócić do wagi - i z 84,6kg waga spadła mi po nich do 75kg. Można o nich poczytać w necie. Brałam je również po ślubie i też dużo schudłam - ja nie miałam żadnych efektów nie pożądanych - niektórzy mają. W czasie brania tabletek zaczęłam liczyć kalorie (starałam sie nie przekraczać 1000 kal) Tydzięń temu skończyły mi się, ale mimo nie brania mój organizm przyzwyczaił się do małej ilości jedzenia i nie czuję głodu (też gotuje obiady i mam w szafce sztapel czekolad po dniu kobiet). Pozdrawiam i życzę powodzenia

Moniaa.1984 skąd bierzesz ten preparat? no ja zaczełam kuracje z TL pierwszy dzien i musze powiedziec ze czuje sie najnormalniej w swiecie:) po za tym ze mam mniejszy apetyt i szybciej sie najadam to nie zauwazyłam nic miejmy nadzieje ze TL okaze sie skuteczny:)

fetamina poczekaj az skanczysz antybiotyk, masz oslabiony organizm wiec po co go jeszcze obciazac TL

hej dziewczyny!kupilam sobie 4 dni temu therm line 2 i bylam w szoku bo mi nic nie bylo po nich...czulam sie swietnie,i czulam ze chudne.ale od przed wczoraj mam 39,5 goraczki,strasznie boli mnie głowa,jestem osłabiona,i wg nie najlepiej sie czuje!therm line2 moze i odchudzaja ale zle wplywaja na zdrowie!!!juz nigdy ich nie wezme do buzi!!!do tej pory mam wrazenie ze umieram;(((pozdrawiam

goraczke masz bo sie przeziebilas w taka pogode jak jest teraz to o chorobe nie trudno a nie przez TL :)))

Gość cinnamon26

Gość cinnamon26
Witam,łacze sie z Wami w bolesciach zrzucania kilosow i dzisiaj zaczelam serie TL II.Mimo,ze to pierwszy dzien juz czuje,ze bedzie dobrze,bo w ogole jesc sie nie chce po tych tabletach i napedzaja strasznie.Nawet jesli ich jedynym dzialaniem jest brak laknienia to i tak sa dobre.Poza tym wiecznie mi sie spac chcialo,szczegolnie po pracy jak sie najadlo :) a teraz,jest 20:30 a ja zrobilam serie brzuszkow i zaraz sie biore za porzadki w kuchni ;) zobaczymy co dalej.

Gość basienak28
basienak28 18.03 pisałam na forum, dzisiaj jest 27 marca i co ,waga stoi w miejscu ale zauwarzyłam że tkanka tłuszczowa zmniejsza się, tylko jest jedno ale..... strasznie boli mnie głowa i rano po zjedzeniu tabletek mam straszne mdłości tak mi jest niedobrze że szkoda mówić, dzisiaj do obiadu nie wzięłam tabletki moja głowa nie zniesie tego..!!!!jutro od rana znowu spróbuje ale już na spokojnie według przepisu po dwie tabletki a nie po trzy,może przesadziałam, nie wiem czy to po tych tabletkach ale mam straszne skoki nastroju,sama nie moge tego znieść.....zobaczymy,za jakiś czas znowu się odezwe,pa