Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moncefa

szukam pomocy

Polecane posty

Gość anka_23
a u mnie wszystko ok nie mogę mieć teraz tego dziecka ale jakbym mogła mieć to bym chciała patrze na moje córeczki i czuje jak je bardzo kocham, ale nie dam rady, mam tylko 2 ręce

Gość anka_23
jest tu ktoś jeszcze?

Gość anka_23
up

Gość Balbinaaa
Monefa - odezwij się. A jak znajdziesz odp ginka to daj znać. Dasz mi namiary na maila bo ja tez mogę byc w podobnej sytuacji. Odezwij się !! Anka ty też sie odezwij jak znajdziesz!

Gość moncefa

Gość moncefa
ja porozmawiałam z bliska mi przyjaciółka i już postanowiłam .......ja niestety nie mam wyjścia wiec moja pierwsza decyzja sie nie zmienia...we wtorek umówie sie na termin i zrobie co zrobić, już wiem ze zycie musi sie toczyć dalej i głowe musze unieść do góry....chociaż jest mi strasznie ciezko i cholernie sie boje...

Gość moncefa
ajajajjj jak to załatwiłaś tabletkami...?

Gość moncefa
ajajjjj...jakimi tabletkami usunełaś ...ja moja historie zakoncze dzisiaj ..wieczorem sie okaże kiedy ...jak i gdzie,...bo decyzje już podjełam...i nie podlega jakiejkolwiek dyskusji...

Gość moncefa...
już jestem po....stres jeszcze tylko..jak za dwa tygodnie pójde sie zbadać....czy wszystko oki... Ale nie powinno być inaczej...

Gość Do moncefy
moncefa... jak będziesz chciała ten cytotec to wal do mnie:)Podziałamy:)Pozdrawiam i nic się nie martw:)gg6299898

Gość malina 54
jak mogłąbym uzyskac ten lek

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość aandzia40
Oferuje pomoc w dokonaniu zabiegu. Oraz dojazd do psychologa oraz do klinik na terenie Niemiec aandzia40@tlen.pl gg 5349252