Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.....

Wiem, jest to dziecinnie głupie ale...

Polecane posty

Gość M.....

własnie to- ale.Może na początku przedstawie sprawe. Byc moze nie wszyscy doświadczyli magicznego połączenia czy też więzi ludzi po przez 'kabel'.Rok temu ktoś kto zawsze mnie słuchal,ktoś komu mogłam powiedzieć wszystko powiedział że nie jestem mu obojętna... jednym słowem spieprzyłam sprawe udając że sprawy nie ma. Odszedł... nie ma go... zero kontaktu na wiadomość pozostawiona nie odpowiedział. W jednakowym czasie straciłam kogoś naprawde ważnego, niestety, doceniłam to z czasem. Teraz pozostała pustka godzinne wyczekiwanie na jakiś znak... ale ileż mozna? Wiem, sprawa jest okropnie dziecinna a ja samej sobie się dziwie, tym bardziej że dzieckiem przestałam być już jakiś czas temu. Błagam o jaką kolwiek rade... może na wiadomość od Ciebie...?

Gość rosemarie
hmm piszesz jako pani czy pan:P jesli by moje skarbiątko rzeklo, ze tak wlasnie mysli to bym mu napisala ale emotka, tak kroczek, bo wiesz ja juz tyle razy mowilam ze kocham, ze zaleyz mi, ze dookola zaczeli mowic, ze to facet lata za kobieta nie ona za nim, zatem niehc pokaze to i owo:P Ale ja uwazam ze jak sie kocha to nie ma ze ktos za kims lata, tylko ja krok, on krok, ja cegielke on cegielke, milosc to wzjamenosc:)

Gość rosemarie
napoisz znowu, a moze ta osoba poslala emotek, odeslij jej i lody przelamane:) nie stracccie siebie:)

Gość M.....
..jestem pani. Emotek... hm... ale jezeli on nie reaguje na nic?

Gość rosemarie
widocznie chce rozmowy, albo uwaza ze to, co ma ci powiedziec to nie na emotki ani na gg ani na telefon to osobiscie i tak miaja czas, a on mysli. :) napewno sprawy z przeszlosci, moze inne zdanie itp ale to jako dorosli ludzie powinniscie pomowic. a w zwiazku z 10 letnim stazem tez na jakis problem on zareaguje tym ze wykasuej sie z odmu? dziecinne. trzeba stanac i pomowic, zobaczyc co i jak. a tak on mysli czas mu ucieka, a potem wie ze jeden emotek nie powie calosci, ze on uwaza to i to itp. Dialog:) a ja mysle ze tak jak po dluzszej ciszy sztuka jest znowu mowienie do siebie tak i tu teraz. zatem tu latwiej bo jeden emotek on emotek i juz wiadomo, ze mozna zdanie wkleic. a w zwiaku widac mine marsowa i emotek nie starczy trzeba powmoci co i jak. zwiazek to sztuka a bedzie tym trwalszy im z ukochana osoba go stworyzmy. i nie na fochach a na rozmowie:)

Gość gość
8gzPrrph3WlwFvTEwZO41Fyz