Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złaNAcałyŚWIAT

jak sie czujecie podczas tych upałów?

Polecane posty

bo ja codziennie umieram,rano sie budzę i juz jestem nie do życia,łeb mnie boli i jest mi słabo,wiem że to przez te upały ale ciekawi mnie czy inni też tak mają i czy te temperatury mają wpływ na samopoczucie?

Gość cocakarola
przez te upały czuje się jak 80tka,a mam 21 lat.....koszmar,z rańca cieplo,po południu ciepło,wieczorem ciepło.Lepiąca jestem cały czas..Doprowadza mnie todo szału.lato ciepłe-to fakt,ale jakiś mały chłodekprzydałby się i deszcz...orzeźwiający.

Gość ja właśnie skończyłem
przyjmować antybiotyk na bolące gardło, ale dalej jest zaczerwienione, a węzły chłonne powiększone. Nie wiem od czego to jest :-O

Gość taka jednaa
ja sie czuję brudna od potu i leniwa jak nigdy

Gość hmmm....
Ja też się czuję fatalnie ...bóle głowy co drugi dzień...najchętniej to bym z wanny nie wychodziła:D

Gość oprócz okropnych
bólów głowy, często mdłości, gdy tylko się podniosę z pozycji siedzącej zdarza się, że na kilka sekund nic nie widzę, normalne zawroty głowy, nie sypiam, jestem ciągle zmęczona... Czuję się jakbym umierała, lat 20.

Gość a ja czuje sie wspaniale
i mam nadzieje ze potrwaja jak najdłużej

o tak,ja to juz marzę o długiej i mroźnej zimie,wtedy jakoś lepiej funkcjonuje. Dobrze ze nie mnie jedna boli głowa bo juz zaczynałam się martwić że cos ze mną nie tak. POzdrawiam wszystkich niecierpiących upałów

Gość oblecha..
wychodze z pod prysznica za 5 min znow sie lepie...:O

JEST PIĘĘĘĘĘĘĘĘKNIE :D jestem zachwycona tą pogodą i wcale nie przeszkadza mi upał :) ale dla mnie nie jest priorytetem dobrze rozłożony podkład na twarzy, więc jak pot mi z twarzy cieknie to go po prostu przecieram bez kompleksów, kredka i tusz mi nie schodzą :P denerwują mnie tylko śmierdzący ludzie w autobusie... mi jakoś udaje się nie śmierdzieć! choć i tak anteperspirantu przestałam używać, przy 30 stopniach nie ma sensu ;) no i oszczędzam, bo nie lecę do egpitu :) po co? :D

Gość tyka
Bóle głowy, mdłości, też jak wstaję z pozycji siedzącej to przez jakiś czas nic nie widzę :o duszności, spać się nie da i jak nigdy deszczu nie lubię tak teraz czekam na niego z wytęsknieniem.

Gość mocze ciuchy i w nich chodze

Gość oprócz okropnych
co jest z nami nie tak, że tak cierpimy?

łagodo mi nie chodzi o makijaż bo w takie upały to maluję jedynie rzęsy,chodzi mi o moje zdrowie,samopoczucie,podczas upałów wogóle nie żyję,lubię cieplo ale to już przesada.Mam nadzieję że spadnie niedługo deszcz i bedzie o wiele chłodniej

Gość zxzx
eh marudzicie jak by bylo zimno to tez by bylo zle.zima sa mrozy latem upaly.

nie sugerowałam, że tobie chodzi o podkład, ale jak się rozglądam, to widzę czasem i tak wytapetowane panny... a ja po prostu dobrze toleruję taką pogodę :) mam dużą tolerancję, w zimie też rzadko marznę ;) ale za to mam rozstępy i skłonności do wrastających włosków, więc nie myślcie, że mam tak super ;) ;) ;) :D

Gość ja w zimie NIGDY nie marudzę

Gość ja tez nie marudze w zimie
i nie marudzilabym tak i w lecie jakbym nie musiala codziennie chodzic do pracy-po prostu trudno sie skoncentrowac,tez mnie boli glowa,strasznie szybko mi serce wali,w glowie doslownie slysze swoj puls,okropne uczucie najgorsze jest to ze nie moge spac-mieszkam w bloku,malym mieszkanku i jakos tak skonstruowanym ze w moim pokoju powietrze sie po prostu nie rusza,nie ma przeplywu powietrza,normalnie jak w saunie juz nie mogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość taka jednaa
no ja mieszkam wysoko pod samym dachem - jakbym była na dole to tez bym się cieszyła z lata bo zawsze kochałam ciepeło ale teraz to juz przesada

Gość oprócz okropnych
ja lubię gdy jest ciepło, ale po prostu tych upałów nie jest w stanie znieść mój organizm. Głowa boli mnie aż od szczęki, nie przechodzi po tabletkach, do tego za przebywanie na słońcu (na przykład dojazd gdzieś) kończ się dla mnie mdłościami, dusznościami i zawrotami głowy. A te zamroczenia czasami są tak uciążliwe, że czuję jakbym dosłownie ślepła, kiedy za każdym razem mi sie obraz zaczernia. A nie opalam sie itp. Po prostu muszę wypełniać swoje obowiązki. Ja się cieszę z tego, że jest podoga. Tylko ja nie moge jej znieść. Tylko gdy nie wychodzę z domu i chłodzę się to mogę egzystować normalnie.

Gość taka jednaa
ale mam wymówkę żeby nie stać przy garach - i chłopina ma mniejszy apetyt to jedyne plusy

Gość o zesz ja
niektorzy muszą sie wytapetowac, bo nie maja tak zajebistej cery jak wy...

a ja mam brzydką cerę. ale brzydsza jest, jak spływa z niej podkład i zostają smugi :P zresztą... 95% deklaruje, że ma problemy z cerą. lekarze rację przyznają tylko 5%-om :P :D

Chcesz wiedzieć jak się czuje? Chcesz? To Ci powiem, ZAJEBISCIE! Uwielbiam czuć na sobie krople spływającego potu, tą cudną woń unoszącą się wokół mojego ciała... kocham to uczucie, ze zaraz zdechnę. Uwielbiam jak mi się świeci gęba!!!! To jest najlepsze!!! Wyglądam jak żarówka dosłownie! Jakbym się masłem posmarowała. Nic nie mam do lata, lubię ciepło, ale nosz wystarczy tego dobrego. Niech sobie będzie cieplutko, ale bez przesadyyyyyyyyyy...

Gość a mi nie przeszkadza
od 2 tyg pracuje jako sprzataczka - po 12 godzin!!! dziennie w dresie ... jakos zyje :D

Gość joj
rozumie ze te upaly moga komus szkodzic, ale reszta po prostu ,marudzi. Jak pomsle ze u nas taka sama pogoda jak w Hiszpani to az mi nie zal ze na wakacje nigdzie nie pojechalam

Gość polisska
Ja mam bole glowy zwlaszcza wieczorem po calym dniu