Kocopoł 224 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, big bo napisał: Kto jest tą dzifką? Każda gnida nieustannie piorąca tu brudy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A u ciebie jak to wygląda Jeżyku, bo też tu mało nie siedzisz?.Mąż się zajmuje? Ja mam od tego ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 224 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Urwom rozgdakanym życzę jak najwięcej lexow, malowanych, niechcianych dzieci i abuzywnych teściowych i jeszcze najlepiej programu w telewizji pełnego gapiów oglądających złomowisko w zagraconej chalupie i zatroskanych paparazzi bolejacych nad losem narodu bolskiego Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, Ovidio Lopez napisał: ssij Sól i pieprz, nie wyobrażam sobie jej ssącej fiuta Edytowano 1 godzinę temu przez big bo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz dobre serce Magda, to właśnie sprawia, że moje bije szybicej i je przebiłaś Dobrej nocy Gina Tobie też i zdrówka życzę Kooorwa łysa hejtuje jak poojeeebana, a ten wchodzi jak przydżumiony i daje wyysryw o jej dobrym sercu Mrugnij dwa razy jeśli masz na to jakieś papiery na głowę Edytowano 1 godzinę temu przez choroszczy jukon welcome 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 405 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 20 minut temu, Żanetka napisał: Taka jest prawda, potrafi mimo hejtu realnie ocenić sytuację i nie życzy nikomu żle Magda Salowa ma serce którego wielu tutaj brakuje. To nie słodzenie, ale faktu stwierdzenie. .. Sajonara Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Taka jest prawda, potrafi mimo hejtu realnie ocenić sytuację i nie życzy nikomu żle Stary ciebie naprawdę trzeba by pomścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, big bo napisał: Sól i pieprz, nie wyobrażam sobie jej ssącej fiuta myslalem ze mi cos napisze ale pewnie juz spi. btw ona by ssała ale ma blokady i trzeba by przez jej tarcze sie przebijac.. Edytowano 1 godzinę temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 405 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: Stary ciebie naprawdę trzeba by pomścić Ciebie za to trzeba stąd wyebać za ćpanie i hejt to na pewno Zakochałem się i uj Ci do tego. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 8 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Taka jest prawda, potrafi mimo hejtu realnie ocenić sytuację i nie życzy nikomu żle Magda Salowa ma serce którego wielu tutaj brakuje. To nie słodzenie, ale faktu stwierdzenie. .. Sajonara Magda Salowa – święta wśród hejterów, serce jak u Matki Teresy:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ciebie za to trzeba stąd wyebać za ćpanie i hejt to na pewno Zakochałem się i uj Ci do tego. Dwóch ritardów też może zaznać szcześcia, ale deeebilu przestan osmieszac łysą swoją głupotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 405 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, choroszczy jukon welcome napisał: Dwóch ritardów też może zaznać szcześcia, ale deeebilu przestan osmieszac łysą swoją głupotą Szkoda na Ciebie słów i ryła szczępić, gdybyś nie był prawiczkiem to co innego łysy pajacu Magda zawróciła mi w głowie i życzę Ci byś też dostał takiego pozytywnego strzała od losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 13 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Szkoda na Ciebie słów i ryła szczępić, gdybyś nie był prawiczkiem to co innego łysy pajacu Magda zawróciła mi w głowie i życzę Ci byś też dostał takiego pozytywnego strzała od losu. Tobie nawet trans pokahontaz zawrócił w głowie upoślu Jeżowa kopnęla cię w dooopę bo woli świrmoka to się wziałeś za największa ritardzicę na forume, bo na żadną inną nie masz szans z powodu takiego, ze cie osioł kopnął w sagan jak byłeś mały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 57 minut temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Ciebie za to trzeba stąd wyebać za ćpanie i hejt to na pewno Zakochałem się i uj Ci do tego. 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Magda Salowa ma serce którego wielu tutaj brakuje. Ego też ma większe niż Walesa nazywając siebie w wieku 55 lat 'hotką'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 405 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: Tobie nawet trans pokahontaz zawrócił w głowie upoślu Jeżowa kopnęla cię w dooopę bo woli świrmoka to się wziałeś za największa ritardzicę na forume, bo na żadną inną nie masz szans z powodu takiego, ze cie osioł kopnął w sagan jak byłeś mały W przeciwieństwie do Ciebie nie obchodzi mnie to co myślisz o mnie zazdrosny prawiku Znam swoją wartość, a Ty wolisz hejt Powodzenia w szczekaniu na innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 13 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: W przeciwieństwie do Ciebie nie obchodzi mnie to co myślisz o mnie zazdrosny pra wiku Znam swoją wartość, a Ty wolisz hejt Powodzenia w szczekaniu na innych. Normalnie bot jak salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 49 minut temu (edytowany) 7 minut temu, big bo napisał: Ego też ma większe niż Walesa nazywając siebie w wieku 55 lat 'hotką'. Wałęsa obiecał 100 milionów a Magda Edytowano 49 minut temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 48 minut temu Sympatyczne rozmowy na dobranoc do snu jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 8 Napisano 43 minuty temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wałęsa obiecał 100 milionów a Magda Magda obiecała mopem podłogę wyczyścić do błysku.:) Taka równowaga w narodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 38 minut temu 3 minuty temu, JestemTuDzisiaj napisał: Magda obiecała mopem podłogę wyczyścić do błysku.:) Taka równowaga w narodzie. To słabo bo jak mam wybierać to wole 100 milionów niż Magde na mopie jeżdżącą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 37 minut temu 28 minut temu, Spaghetti... napisał: Ciebie Brakuje mi tych czasów jak wyznawales miłość Poce, to były czasy nie to co teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 405 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, big bo napisał: Brakuje mi tych czasów jak wyznawales miłość Poce, to były czasy nie to co teraz Poka była oszustką, ale cholernie inteligentna bestia z niej i mam nadzieję, że jest szczęśliwa Skończmy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 33 minuty temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Wałęsa obiecał 100 milionów a Magda Miłość nie zna granic przez neta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Poka była oszustką, ale cholernie inteligentna bestia z niej i mam nadzieję, że jest szczęśliwa Skończmy temat Ile brała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 405 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Miłość nie zna granic przez neta. Racja, z Szynszylą się nie spotkałeś i kozaczysz nadal Powiem Ci, że masz czego żałować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1359 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ile brała? 100 milionów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 8 Napisano 30 minut temu (edytowany) 10 minut temu, Onaaaa napisał: To słabo bo jak mam wybierać to wole 100 milionów niż Magde na mopie jeżdżącą Wałęsa obiecał 100 baniek i to się skończyło pustym portfelem. A Magda na mopie. Przynajmniej dostaniesz czystą podłogę:) Edytowano 28 minut temu przez JestemTuDzisiaj usunięcie przecinka:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 13 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: cholernie inteligentna bestia z niej To teraz zobacz stary gdzie wylądowałeś po poce i szynszyli, na salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 405 Napisano 29 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: To teraz zobacz stary gdzie wylądowałeś po poce i szynszyli, na salowej Przynajmniej mam doświadczenie, a Ty co masz hejterku z neta ? Uja i jeszcze szczekasz. Edytowano 25 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 193 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: 100 milionów Makaron coś kiedyś dawno pisał brała 50zeta Zapomnieli doustnie czy to Poka czy inna nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach