Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izawik

Dwie kreski na teście- KWIECIEŃ 2007

Polecane posty

ruda lala tak te zdjęcia są robione bardzo blisko domu i dlatego właśnie nie chę się wyprowadzać do miasta. juz teściówka odpisała nam działeczkę i mam nadzieję że na wiosnę rozpoczniemy budowę domu. madziunka wysyłaja się do ciebie zdjęcia. justaaaaaaaa myślę że moderator nie powinien zdradzic kim są pomarańczki ale w tym wypadku mógłby, bo jesli ktos na jakiś czas robi podszyw to można to olać ale nie tak jak ulka21 , zresztą ja juz nie wiem czy to jedna jest ulka czy jest ich 10. powinni zareagować i nie tylko skasować ale właśnie zdradzić kto nią jest.

Weronika-dziekuję za zdjecia.zaraz zobaczę czy juz doszły. Forum jest dla każdego-dziękuję za radę.Miło,że ktoś czyta to co piszę.:)Ale mi chodzi o takie podkłady,na któr kładzie się dziecko jak je sie przewija,kiedy jest juz bez pieluszki.Ja małego rozebrałam,zdjęłam mu pieluszkę a on w tym momencie zrobił kupkę.Te podkłady są bardzo przydatne szczególnie jak ma się chłopca,bo ich wymiary to 60X90 i jak siusiaja to nie na wszystko dookoła,tylko na te podkłady.To coś takiego: http://www.allegro.pl/item229523385_podklady_podklad_do_przewijania_happy_3_sztuki.html Miałam je wczesniej,ale teraz nie mogę dostac w sklepie.

Hej hej! Madziunka tych podkładów nie ma czasem w marketach, bo mi sie cos tak kojarzy? Ja mam podkład do przweijania, kupiłam go w komplecie z torba i jak narazie słuzy mi do podkładania pod tyłek jak karmie Bartka w parku:-) ruda_lalo tak jak napisała juz Izawik nie bede miała internetu przynajmniej do momentu az wymusze go na Jarku:-) Moge wpasc do Ciebie na obiad? Uwielbiam cukinie nadziewana:-)? Flowerska-powodzenia, masz wiecej czasu niz my, na bank cos znajdziesz! Dzis juz mi lepiej:-) Justaaa, bardzo fajny ten kalendarz. 🌼 dla Izy!

widzę ze zamieszanie trwa :/ szkoda Maks jest niespokojny - pierwszy raz przepłakał pół nocy - wybydzał się wstalismy jak ząbi - kłócimy się mamy dość - zmęczenie i zniechęcenie - jeju zmieniam se w złosliwą zrzędę :P ale nie mam ochoty wysłuchiwać głupot typu nie zarabiam wystarczaj ąco na nasze utrzymanie. pracuje , zajmuje sie dziecko i próbuję się uczyć - sorki nie mam ochoty i siły czekac na niego z dymiącą kolacja - nawet łaskawie nie zadzwoni o której wraca :/ faceci są z innej planety a najgorsze ze to kobiety wychowują takie coć - ehhehhh tez nie mam dobrze z T

Nikolla współczuje, u mnie sie zacznie juz za dwa tygodnie;-) Oby nie, obiecałam sobie ze juz nie bede taka jedza, bo u nas to niestety głownie z mojej winy, tzn. wina lezy po srodku, ale ja mam podły charakter i nie potrafie czasami odpuscic:-( Aha i Bartkowi wychodzi lewa dolna jedynka:-) Pewnie dlatego jest taki marudny:-(

Aga-tez mam podkład który kupiłam razem z torbą.Ale on jest cały taki \"ceratkowaty\" i małemu napewno na nim nieprzyjemnie i zimno. Oczywiście można dodatkowo połozyc na nim pieluche flanelową,ale mi chodzi o to,że jak mi na nia nasika to po prostu zwijam i do kosza.A te podkłady z 1 strony sa nieprzemakalne a na 2 stronie są miękkie (coś jak podpaska).U mnie były w \"Biedronce\",ale już nie ma.W Auchan tez nie.No nic szukam dalej,a jak nie to zamawiam z allegro.Podobno coś takiego ma rossman.Przejdę się.Jak ja się na coś uprę,to nie ma zmiłuj.:)

madziunka w każdej aptece znajdziesz podkłady higieniczne dla dorosłych np SENI- ja kupowalam te biedronkowe- ale poniewaz teraz ich nie ma to kupuje te dorosłe i sa naprawdę identyczne tylko nie są kolorowe na ceratce a te dziecięce swego czasu jeszcze i w rossmanie były

Aga-fajowa czapka.Też muszę małego zaopatrzyć,bo ma tylko letnie czapki i jedna taką grubszą. Dziewczyny wiem,że już był temat kocyków,ale właśnie chcę kupić ciepły na zime.Jaki polecacie.Tzn z jakiego materiału:polarowy,akrylowy czy jeszcze inny? Kurczę smutno tu u nas sie robi.Aga niedlugo nie bedzie miała netu,mama baczka niewiadomo kiedy wróci, Paulka nie chce pisać,kohannah też,coś zamilkoła Doroteczka,rudamaxi coraz mniej sie udziela,Aprilka chyba już nas zapomniała itd...Dziewczyny odezwac się!!!!!!!!

te podkłady są jak dla mnie rewelacyjne do wietrzenia małej pupy ;)

Dzięki ike!! Ja się właśnie na te kolorowe uparłam.Boże jaki człowiek głupi.I tak to pójdzie do kosza. Weronika-mieszkasz w pieknym miejscu.Dzieciaczki boskie.I te oczęta Twojej córy!Nic tylko sie zachwycać.

aaa za 5 sztuk zapłaciłam 5,38- a widze na allegro jeden dziecięcy 2,50.......

aaa, no to chyba , że sie uparłaś ;) oki zmykam do siebie rudamaxi 🖐️

Właśnie ike.:) Można powietrzyć pupala bez nerwów,że zaraz coś zasika albo pokupkuje.I jest przyjemna dla skóry. Polarowy miało być (kocyk)

Madziunka ja takie podkłady kupiłam na Allegro zanim się Milenka jeszcze urodziła. Ale widziałam je też u nas w sklepie dla dzieci. A kocyk też muszę kupić i zdecydowałam się na ten: http://www.allegro.pl/item227714286_nowosc_pledy_welurowe_70_100cm_drewex_promocja.html Aga*25 - zapraszam na obiad w takim razie, my nie daliśmy rady tej cukini. Zostało dla Ciebie. Swietna czapeczka. Wózek też bardzo mi się podoba. Graco to dobra firma. Pewnie będziesz zadowolona.

Weronika-myslałam że są jeszcze inne zdjęcia, ale jednak były to te same :-) aga-czyżby następny ząbek? widać już coś? moje dziecko właśnie próbuje rozmontować matę ;-) byłam u lekarza. Mam do piątku-soboty brać leki homeopatyczne a jeżeli to nie pomoże to wykupić antybiotyk i brać przez 7 dni. I jeszcze powiedział żebym wtedy odstawiła dzieko od piersi lub maksymalnie ograniczyła karmienie. Chyba oszalał. Nie dawałam jeszcze mleka modyfikowanego (na początku ze 3 razy) i dopiero zaczęła wcinać zupki. Nie chcę wprowadzać zamieszania i nerwowej atmosfery w domu tym bardziej że od poniedziałku Wiktorka idzie pierwszy dzień do przedszkola i coś wydaje mi się że nie będzie lekko. Nie chcę żeby to wszystko się skumulowało w jednym czasie gdy dzieciaczki mogą być poddenerwowane. Mam nadzieję że jednak przejdzie mi ten kaszel i zapalenie gardła.Póki co, biorę leki.

witam wszystkich! Madziunka - w rossmanie mają kolorowe podkłady - coprawda rossmanowskie,a nie te o których pisałaś ale ja właśnie tych rossmanowskich używam i jestem naprawdę bardzo zadowolona. kosztują coś ok 11 zł za 10 szt. aga - super te †woje akupki dla synka :D weroniko -dziękuję bardzo za zdjęcia dzieci - są poprostu cudne :D kar - pytałaś o tę opcję w allegro gdy jest podana cena od której można licytować oraz opcja kup teraz. ostatnio kupowałan przedmioty wystawione w ten sposób i jak zaczęłam licytować to opcja kup teraz znikała. jak ktoś by sie też uparł na to co ja to poprostu musiałby mnie zlicytować:) ok. poczytam jeszcze o później znów się odezwę:) ps JA TEŻ NIE CHCĘ INNEGO FORUM - TU SIĘ POZNAŁYŚMY - \"TU\" SIĘ URODZIŁY NASZE DZIECI. NIE DAJMY SIĘ PROWOKOWAĆ!!!!!!!!!

madziunka ja te podkłady belli też używam, nawet sobie wzięłam do szpitala jak szłam rodzić. A teraz to tak jak ty i ike- kładę na nią Maję z gołą pupką, żeby sobie goła poleżała. izawik to czeka cię i Wiktorkę przedszkole od poniedziałku? Żeby jej się tylko podobało. Mojemu coś ostatnio nie podchodzi to przedszkole. Może dlatego, że od przyszłego tygodnia ma być skompletowana grupa, bo teraz to z 2 grup zrobili 1. Przede wszystkim z dzieci, których rodzice pracują a ja wyrodna matka swojego już od 3 tygodni posyłam. Kupiłam mu ten lakier na obgryzanie ale zauważyłam, że pomimo tego okropnego, gorzkiego smaku on nadal ma poobgryzane pazurki.

sarita właśnie tak się stało na allegro. dzięki za odpowiedź.

czesc czesc nie nie zamilklam ale nie mam za bardzo czasu zeby cos naskrobac....obserwuje co tu sie dzieje i SZOK!!!! a bylo tak milo....mam nadzieje ze bedzie jeszcze tak milusio hihihi jak wczesniej.... przed atakiem koloru........(wiecie jakiego) hihi Paulka no nie wyglupiaj sie i wracaj...(jesli to prawda ze nas opuscilas) a i Kohannah moglaby wrocic.....takie jest moje zdanie.. rzeczywiscie jest tu nas coraz mniej..... jutro u mnie wymiana okien wiec pewnie w domu bedzie rozpierdziel...Weronisia bedzie u cioci (siostry mojego P) klatke obok, nie chcialam narazac jej na przeciagi.... rudamaxi jak nauka? spoznione sto lat dla naszej solenizantki..... wczoraj chyba T sie na mnie pogniewala bo nie chcaialm zeby dlugo nosila Weronisie...nie rozumiem czemu tak zareagowala....ja chce Mala oduczyc noszenia na rekach....bo juz moj kregoslup nie wytrzymuje..(lewdo Weronisie wyjmuje z wanienki..)...a tu zawsze ktos przyjdzie i ja nosi...koniec tego...no chyba ze strasznie placze........

Ja tez mam te podkłady co Ike pisała, a co do kompletnego z torba to zgadzam sie z Toba Madziunka, dodatkowo jest dosc wąski wiec nie nadaje sie zeby dziecko na nim lezało. A jeszcze jak kłade Bartka na dłuzej z goła pupa podkładam mu ceratke i na to daje pieluszke, tylko on sie tak wirci,ze nic nie zdaje egazimu, musiałabym miec podkład na słe łóżko;-) Izawik, widac narazie taka mała kropke na wierzchu. Jak Wiki pojdzie do przedszkola to troszke osapniesz, mam nadzieje,ze jej sie spodoba a Ty szybko wrocisz do zdrowka. Po porodzie tez brałam antybiotyk ale gin nie kazał mi odstawiac Bartka od piersi, tylko powiedział,ze jak temperatura przekroczy 38,5 mam sciagac mleko i przegotowac. Na szczescie nie było takiej koniecznosci. Ciesze sie,ze podobaja Wam sie moje zakupy. Po czapeczki i tak sie jeszcze wybiore przed wyjazdem, bo było duzo fajnych tylko nie wiedziałam czy beda dobre na Bartka. Doroteczka obys szybko uporała sie z bałaganem po wymianie okien! Ruda_lala dzieki za zaproszenie:-) A co do GRACO to rozne opinie słyszałam, ale trzeba było sie w koncu na cos zdecydowac. Kar ja to con na obgryzanie paznokci musze mezowi fundnąć:-)

Doroteczka a co do rak to ja tez wszystkich gonie i mam to gdzies czy sie obraza czy nie. Twoj maz pewnie teskni za mała i nie moze sie nacieszyc jak ja widzi wiec sie nie dziwie to w koncu tatus córuni:-). Ale nasze dzieci sa juz przeciez takie fajne,ze radocha jest samo obserwowanie ich. Wkurza mnie moja Tesciowa jak przyjdzie i nosi Bartka jak jakas lalke nie interesujac sie przy tym zupełnie jego zachowaniem, tym,ze sie smieje sam sie bawi, smiga po łózku. Tylko na rece i reszte ma w d... Wiec teraz wziełam sie na sposób i jak ona jest to go karmie, przewijam i takie tam:-) Ona sama twierdzi,ze nie powinno sie cały czs dziecka nosic, ale \"babunia moze\". A wczoraj przypomniałam sobie jak pisałas,ze Twoj P zrobił sobie tatuaz WERONIKA. Jarek jak sie Bartek urodził zrobił sobie jego zdjecie z imieniem na koszulce:-)