Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izawik

Dwie kreski na teście- KWIECIEŃ 2007

Polecane posty

No to juz wszytsko wiem;-) Nie Alexander a Alexandra Moli Moli;-) Dla Oli rowniez duzo zdrowka!!!! Widzialam kiedys zdjecie na innym topiku, Ola jest przesliczna dziewczynka, az szkoda ze Moli sie nia u nas nie chwali!!!! Jezu zapomnialam co mialam napisac...

Tak myślę,że te dziewczyny jakby chciały to mogyłby zajrzec a nie my tak tutaj o nich piszemy a one nic :D

Aga dzięki ci dobra kobieto evanikaa rowerek wypaśny jak to dobrze ze Karlolcia ma juz rower. W chwili obecnej przez pokój przechodzi tornado. Przyjdzie tatus tornada to posprzata

ale kwietniowki tegoroczne sie staraja:D fajnie je czytac i przypominac sobie jak to bylo rok temu:D Pamietam jak z ranca jak tylko wstawalam to odpalalam komp by sprawdzic ktora znowu urodzila i mojej mamie tez sie udzielalo bo czesto sie z rana pytala co tam u kwietniowek?:D

Patrzac po tabelce to 7 dziewczyn nie udziela sie u nas wcale. tzn Mama Baczka byla w urodziny naszych dzieci, pomijajac ja zostaja 6: Kapikapi, Moli, Aprilka, Mx,Nikolla, Kohannah.

ja tez zagladam na kwietniowki bo tam przesiaduje mojego G kuzynka :D A wczoraj podczytywałam sierpniowki i bidukli miały atak cytrusów

Tatus tornada? Dobre!!! Moze babcia tornada posprzata:-):-)? Ja po jesiennym starciu z kwietniowkami juz sie nie udzielam;-) co bym znow na wredna zolze nie wyszla:-)

Light Blue a ja wczoraj czytalam grudniowki jak maz jednej z dziewczyn sie zaczal udzielac. Troche sie usmialam, choc sprawa powazna. Mam nadzieje, ze sie dogadali!

moja mama na ogrodzie z Konradkiem a Ksiezniczka wlasnie meczy swoj pojazd książęcy;)mam nadzieje ze to przezyje

aga jesienne starcie? to chyba przegapiłam albo nie pamietam albo nie wiem :D babcia tornada nas olała D

O i baranek czekoladowy został bez głowy :D Aga co zrobić na siłę nikogo sie tu nie trzyma Kilka dni temu sama chciałam zrezygnowac ale kilka osób odwiodło mnie od tego aktu desperacji :D:D:D

Ruda na forum nie bede pisac,bo nie wiem czy Nikola by sobie zyczyla. Raczej nie bo przeciez by sama napisala jakby chciala:-( Na tych grudniowkach na ktorych masz kolezanke;-)

Light jabys Ty rezygnowala to bysmy Cie sila zatrzymaly:-) No to slowem, po Wielkanocy masz juz posprzatane:-):-)

A ja tez chce Bartkowi jezdzik kupic, bo ten pchaczo-jezdzik z Fichera co mamy nie ma kierownicy skrecanej, a chcialabym juz tylko jezdzik zamiast pchacza. patrzac z perspektywy czasu to juz bym tego Ficherowego nie kupila, tylko normalny jedzik. Nasz zabieram teraz do Legnicy i niech go Bartek u dziedkow dozyna;-)

no czy fajne to moja glowa by dyskutowala tym bardziej ze teraz do repertuaru doszla jeszcze jedna grajaca zabawka,ale fakt faktem dziecka nie ma;)i mamcia moze sobie z ciotkami poklikac:D

Słyszałyscie o tych dziewczynkach pięcioraczkowych cos ie dzisiaj urodziły kazda wazy nie cały 1 kg A w Strzelnie w szpitalu poparzono noworodka :O Po porodzie ogrzewa sie tam maluszki termoforami i jeden pękł/ Dziewczynka ma poparzone plecki, pupkę... Opatrunki ma zmieniane pod narkozą, bo gdyby robili jej to bez najprawdopodobniej umarła by z bólu. Pielegniarka opiekujaca sie ta dziewczynka tuz po urodzeniu przebywa na urlopie a w szpitalu mówia ze to nieszczesliwy wypadek. BRAK SłóW!!!!!!!!!!!!!!!!!!