Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twinkle

twinkle i zglupialam-pogadanka

Polecane posty

Gość twinkle

no tak bedzie szybciej nie moge tu przez gg

Gość zgłupiałam
melduje sie :D Klawiatura mi sie spieprzyla i musze w spacje walic, zeby zadzialal ;)

Gość zgłupiałam
kurcze co za dzien, pracowac sie nie chce, tylko szwendam sie po firmie i zaczepiam wszystki, a oni maja ze mnie ubaw :D

Gość twinkle
no jest moja kumpelka nareszcie

Gość twinkle
dobrze ze masz kogo, bo ja tu tylko z jednym kolesiem siedze

Gość zgłupiałam
przystojny chociaż? ;)

Gość twinkle
i to w dodatku on na jednym a ja na drugi koncu sklepu, dzis robie za jego psia mac sekretarke bo on jest bardzo zajety:) i ma mu nikt nie przeszkadzaqc do 1

Gość twinkle
chcialabym, wymiary twojej tesciowej:)

Gość zgłupiałam
hahaha :D No to konkret facet :P Ja tu mam w tej chwili 4. Dwóch może być, reszta odpada ;) Licze na to, że dziś jeszcze przyjedzie ktoś z naszej wesołej gromadki, bo mam humor imprezowy, a planów żadnych.

Gość twinkle
nie mam wyjscia to moj menadzer, beka bo tylko we dwoje tu siedzimy a on wszystko zalatwia- ja zakrecona, od pon musze sie starac i ladnie wygladac bo jeden z dyrektorow bedzie z nami przez calutki tydz

Gość zgłupiałam
taaa. Nienawidze tego. Ladnie sie usmiechaj, badz mila, itd

Gość twinkle
i skonczy sie moje buszowanie po necie, ten gosc jedyne co pije z alkoholi to cos w stylu naszego redsa:)

Gość zgłupiałam
uuuu, toż to prawdziwy mężczyzna ;)

Gość twinkle
no wlasnie i punktualnie lub ciut wczesniej w pracy...cholera by to wziela, musze sie starac zeby dostac ten kontrakt...ale byloby super juz moj mezus nie mialby wymowek:)

Gość twinkle
no 100% mezczyzna, uwielbia Polske, jezdzi z 5 razy w roku, wiecej niz ja:)

Gość zgłupiałam
no tak. Ja juz tez mam plan ;) Nie mam zamiaru rezygnowac z pracy (pracoholiczka jestem, poza tym bez mojej firmy zyc nie moge-nawet jak mam urlop to ja odwiedzam) ale moja mama jest na rencie, wiec zajmie sie dzieckiem ;)

Gość twinkle
mial dziewczyne polke, wydaje mi sie ze laska poleciala na kase...ale on nie chce o tym mowic:)

Gość zgłupiałam
no jakos mu sie nie dziwie... ;)

Gość twinkle
no dobrze, dobrze, ja mam zamiar wykorzystac moja siorke, bo bardzo chce do nas przyjechac, wiec mam juz dobra nianie:)

Gość twinkle
ani ja, poza tym on jest taki troche dziecinny, ma ze 35 moze mniej i tak wiesz nie wiem jak to opisac, ale robi takie zdziwione minki czasem, taka mala niezdarna kulka czasem, to jest taka inna dziecinnosc, taka dziwna ale zabawna, ja tez czasem zachowuje sie jak rozwydrzony bachor ale to cos innego.

Gość zgłupiałam
ja mam to samo :O Ile razy współpracownicy głaszczą mnie po głowie i mójią "oj dziecko, dziecko", a ja juz stara dupa jestem ;) Zrobiłam sobie śniadanko. Mam dziś dziwny humor. Energia mnie rozpiera, aż się boje :D

Gość twinkle
to dobrze co jesz? ja jak narazie wcisnelam jogurt i 3/4 banana, banan ble, ale musze cos jesc a tak mi sie dzis nie chce.. dwie kawencje juz za mna 3 w planie, czekam do 1 i wsune spagg, moj wczraj nawet troche zjadl ale nie obylo sie bez zostawienia malej gorki na talezu, dzis rano spakowalam nam po pojemniczku do pracy a ten do mnie nie obraz sie jak nie zjem bo chyba mikrofala sie zepsula,,,,czy cos w tym stylu:)

Gość twinkle
o zgrozo !!!!!!!!! talerzu.

Gość twinkle
musze kupic sobie w PL jakas ksiazeczke z dyktandami czy cos bo coaraz gorzej z moja gramatyka! az wstyd, pozniej zwale ze nabawilam sie dysortografii:)

Gość zgłupiałam
hihi ;) Wcinam bułke z pasztetem drobiowym i serem żółtym ;) W domumam przepyszną zupke grzybowa, ale w pracy nie mam jak odgrzac:(

Gość twinkle
smacznego, ile ja bym dala za normalna bulke.... ale pasztetu z serem chyba jeszcze nie jadlam:) mieszam wszystko lubie ser zolty z dzemem od czasu do czasu ale kurna chyba paszteciku i serem nie..musze sprobowac!

Gość twinkle
mam nadzieje ze twoja przyszla mama jest ok bo moja ex wydawala sie ok tez z nia pracowalam ale nie dlugo bo pokazala wtedy swoje ja, i to bylo nie do zniesienia, zreszta obie, ta terazniejsza tez maja pierdolca na punkcie synusiow:)

Gość zgłupiałam
Ja wychodze z zalozenia, ze w zoladkui tak sie wymiesza, wiec po co rozdzielac na dwie kanapki ;) Mam zoladek bez dna :O Moge jesc i jesc i jesc...

Gość twinkle
sorry ze tak wywalilam z innej beczki ale tak sie zastanawialam jak ty to znosisz...

Gość zgłupiałam
moja tesciowa jest szurnieta :O Dlugo by opowiadac o jej pomyslach. dzieki bogu siedzi w biurze obok, wiec udaje ze jej tu nie ma :D No i nie siedzi 8 godzin...