Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twinkle

twinkle i zglupialam-pogadanka

Polecane posty

czesc kochana ja mam zapierdziel od rana, co mi sie nie zdarza..a jednak:p, szkoda ze sobie nie pogadalysmy..jutro tez dopiero po poludniu bede mogla cos napisac..milego wieczoru🖐️

Cześć kochana 🖐️ Zdycham dzisiaj... Wyobraź sobie, że pies zrzucił mnie ze schodów :O Jestem cała obolała, głowa mi pęka. Ja to mam zdolności ;)

:O, pies zrzucil cie ze schodow!!!???!!! sorry, ale mi humor poprawilas moja droga:) mam nadzieje ze poza siniakami konsekwencji nie ma.. a co to za pies?? nie pisz tylko ze jamnik:P

:D:D:D Kundel, ktory wygląda jak mała krowa :O Chyba nic mi nie jest :O Troche kręci mi się w głowie, ale co się dziwić jak najpierw walnęłam w barierke, a potem zaliczyłam 9 schodów :O ;)

ups..musialo bolec:O, moje ramie do tej pory \'\'mniej\'\' sprawne:O a jak ta mala krowa sie wabi? mucka:)) prawdopodobnie za trzy tyg bede miala urlop..juhu! tylko ciut mnie przeraza 24h w aucie..no ale... co tam za plany na weekend? ja mam jutro wolne a moj do roboty:P postanowilam ograniczyc picie bo do aa juz mi coraz blizej:P poograniczam sie bo pewnie w pl nadrobie:classic_cool:

Teqilla :D jak na psa alkoholiczki przystało :O :D Ja dziś jestem umówiona w barze z koleżanką i jej facetem. Moj niestety znowu w robocie :O A jutro ide na ślub kuzynki ;)

wariatka jak babcie kocham!, tequilla:classic_cool: biedna psiunia, pewnie ma przeje.ane na podworku! wszystkie pieski beke z niej maja:P kurna dobrze ze masz jednego tego psa..juz sobie wyobrazam..tequilla i np smirnoff lub campari...lub zubrowka..idziesz do sklepu, zostawiasz psy pod drzwiami one sa niegrzeczne a ty sie drzesz: tequilla, campari, spokoj do cholery! i jestes w monopolowym:P ale to nic...mowisz do kogos na ulicy..wez sie wal bo cie tequilla poszczuje:P no nie moge!! moje zwierzatka mialy normalne imiona(tak mi sie zdaje) oscar-papunia, tusia-swinka m, aldona-chomik, tadzik-zaba...co do zaby to byly nie zle jaja bo mojego taty braciak jest tadeusz i jakos tak sceptycznie do tego podchodzil:O no.

:D:D Wiesz, to tak jak z tego serialu Tequilla i Bonetti :D Królik nazywa się magik, myszoskoczek jeden Ginger (czy przypadkiem nie ma takiego piwa? :D ), a drugi jest bezimienny jakoś tak :O Świnke morska miałam aleksandra i porki, szczur nazywał się Hektor (jak ten z bajki o misiu koralgolu;) ), nawet ryby miały imiona :O Dexter i Didi :O :D:D

dzieki, jeszcze sie nie ciesz tak na 100%, ciesz sie troche:)) jak podpisze wniosek urlopowy to dam znac..narazie kapo mnie unika a to on jest zdolny do wypuszczenia mnie na wolnosc na te pare dni:O mam nadzieje ze ta gruba dupa sie zlituje i nie bedzie problemu:P poza tym sie ciut peniam bo umowe mam tylko do 12 b.m. i cisza nikt nic nie mowi..zostaje, nie zostaje:O mam nadzieje ze za nim pojade, jak pojade wszystko sie wyjasni:)) pozytywnie...modl sie za mnie prosze..

no to daj mu jakies imie! zapewne ma dola..jak tak mozesz zgupialam? widzisz nawet tu mamy jakies nicki..a on biedny zyje tak bez imienia..oj..jak do niego wolasz? ej ty? no nie, pewnie ma nerwice zaawansowana! bekowate te imiona twoich milusinskich:))

Zawsze dawałam swoim zwierzątkom jakieś głupie imiona :D A królik nazywa się Magik, bo uczciłam w ten sposób samobójczą śmierć hip-hopowca z zespołu Kaliber 44 a potem Paktofonika :O Młoda byłam i się podniecałam taką muzyką :D W takim razie ogłaszam konkurs na imie dla mojego myszoskoczka, właściwie myszoskoczki, bo to ona :D

ze imiona raczej bekowate to prosze: 1.rura 2.babsko 3.passoa (cos specjalnie dla ciebie) 4.spadaj 5.twinkle:)) 6.kupka 7.pantera te sa chyba wystarczajaco smiechowe ale daj mi pomyslec..to moze potrwac:O odezwe sie pozniej, a jak co to jutro na gg:))

kochana jutro nie pogadamy :O Mam urlop a w domu monitor mi szlag trafił :O 😭 A Ty widze zapracowana, albo kapo na posterunku...

no dziekuje, dziekuje..biedny myszor:O zapracowana to swoja droga..wczoraj caly dzien szef na glowie, dzis kapo!!! tylko sie pochlastac! nie nie rob mi tego nie zostawiaj mnie... tak czy siak kochana zycze przemilego wypoczynku❤️ bede tesknic🖐️

Cześć Ci moja koleżanko. jak tam samopoczucie?? Plany weekendowe już ułożone? Ja dziś znowu siedze sama :O:O

pisalam na gg, nie mam neta w robocie, napisze pozniej maila jak znajde chwilke, sle buziaki😘