Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twinkle

twinkle i zglupialam-pogadanka

Polecane posty

Gość twinkle
kurcze i ty nie tyjesz...tez bym tak chciala, jak ja sobie pozwole na jesc jesc i jesc to w ciagu tygodnia potarfilabym z 5kg+ byc...tendencja do tycia sie obudzila...zawsze bylam szkapa a od 3-4 lat juz tak kolorowo nie jest!

Gość twinkle
fakt temat tesciowa jak wiadro bez dna...

Gość zgłupiałam
Ja mam tak, ze normalnie w pracy zjadam 3 bulki, potem w domu obioad, ale do czasu bo mam problemy z zoladkiem. Jak zaczynaja sie dolegliwosci, to przez tydzien potrafie jesc tylko platki z mlekiem raz dziennie. Zreszta ja jem bardzo nieregularnie i albo sie objadam, albo nie jem wcale. Ale waga stoi w miejscu, albo spada :O Nie wiem jak to sie dzieje.

Gość twinkle
za okolo dwie h mam przerwe! juz nie moge sie doczekac, tylko co ja bede dzis robic? mam kumpelke polke pracuje 2 ul dalej i spotykamy sie tak ok1-2 zawsze jakos razniej...ale wczoraj wyjechala do pl na ok 3 tyg...o ja biedny zuczek..no nie wiem, cos wymysle..

Gość twinkle
tasiemiec! tak jak moja siostra! nie no zartuje..ale ta mala moja kochana wpierdziela tone frytek z majonezem na kolacje, snikersa w lozku na dobranoc, ma 172 i wazy z 50 kilo jak nie mniej, a czasem zje jedna parowke na caly dzien i mowi ze nie moze...

Gość zgłupiałam
no tak to juz bywa. Nie wiem dlaczego. Ja koncze robote o 15, ale mam zamiar wyrwac sie dzis wczesniej, bo nie wytrzymam ;)

Gość twinkle
o 15...marzenia te duze i te malenkie..ja o 17:30, a u ciebie to juz 18:30 bedzie i ty juz pewnie po dobrym kieliszeczku wina a ja dop dupsko do metra bede prowadzic..buuuu no ale nie mam co narzekac, praca fajna, luzik, nie to w tej pierdolonej kuchni, brudna, spocona, cala klejaca w jakims paskudnym fartuchu i czapce..ble, bleeeee..

Gość zgłupiałam
Dlatego ciesze się, że o 15 koncze dniowke. Mam wiecej czasu dla siebie, ale wstawania o 5 mnie zabija 😭

Gość twinkle
o nie...znam to! przez 1 6mies wstawalam o 4:20, pozniej 5:15, pozniej 5:45, pozniej i teraz 6:45-7:15. ale za to siedze caly dzionek i nic zalatwic nie moge..no moge na przerwie ale co to jest godzina, w banku nie raz przestoje z 45min i 10min wracam do pracy...dobrze ze juz znowu nie pale bo bym tu oszala!

Gość zgłupiałam
ja pale :O Dlatego takie dni jak dzis spedzam zazwyczaj na parkingu przed firma z chlopakami z pracy ;)

Gość twinkle
tez palilam 5-6lat przerwa na 9 mies, pozniej znow jakis rok palenia teraz znow niee, bo chce dziecko...ale fakt jest taki ze mnie ciagnie bo lubie, szczegolnie z poranna kawka!!:((

Gość zgłupiałam
Ja tez juz tak 5 lat. Ciągnie, ciągnie, przy kawie, a przy piwie to już masakra. Gdybym rzuciła, to i piwo musiałabym rzucić ;)

Gość twinkle
a tak sie nie da co? skads to znam...ja czasem jak wiecej wypije to zapale 1czy2 czy ze 3 a pozniej mam wyrzuty sumienia..na ogol moj 1 siegnie po fajke a ja zaraz za nim:( kurde...powinno byc cos co nie szkodzi a mozna jarac do woli...

Gość zgłupiałam
A no sie nie da. Co ja bym potem z rekami robila?? ;) Matko, u Ciebie tez jest tak gorąco?

Gość twinkle
dzis toszke chlodniej z 27C a nie 34 to po tej burzy tak mysle, dzis znow zapowiadali na wieczor a ja tempak znow bez parasolki:) wspolczucia tego zaru, zawsze tak jest chcialam mezulka nad morze wyciagnac w niedz ale za pewne pogoda bedzie do dupy bo to normalka...

Gość zgłupiałam
ja jeszcze nigdy nad morzem nie byłam:O Wiesz... W Gdańsku tylko na deptaku, jak jechaliśmy na wakacje do Chmielna :D

Gość twinkle
w chmielnie jest super!! jezdzilam tam ze 3-4 lata z rzedu na sylwestra, facio nam wynajmowal taki jakis domeczek w swoim gospodarstwie, gaj czy jakos tak sie nazywal.. a do gd nie daleko z tamtad musisz kiedys pojechac najczystsza plaza w gd teraz to podobno stogi..ja juz jestem w pl...

Gość zgłupiałam
właśnie zalałam kierownikowi mojemu kochanemu kawe zimna wodą :D To nie było celowe:D

Gość twinkle
no ladnie:)

Gość twinkle
glowa w chmurach a swiat w rozowych okularach..dosc czesto lapie ta dolegliwosc..

Gość twinkle
wejdz na dyskusja ogolna i poczytaj topik laska ma niezle nasrane..czy cos w tym stylu, beka:)

Gość zgłupiałam
oj można się na tym przejechać można... Ale gdyby nie mój uśmiech i optymizm, nie dałabym rady i byłaby albo w psychiatryku, albo bym i nie była...

Gość twinkle
usmiech to zdrowie ja czesto beke krece sama z siebie tez bo inaczej pdla bym z nudow, najlepsze sa moje napady smiechu z byle czego...weszlas w ten topik? tam zielona herbatka podala dobry o tematyce spierdalaj: tylko mnie zastanawia skad tych JUST tam tyle, a i co mnie smieszy to ze w co drugiej wypowiedzi jest haslo: moj zwiazek jest toksyczny...uuuuu:)

Gość zgłupiałam
Nie no niektóre topik są rozbrajające :D

Gość twinkle
przeczytaj ten Enter po wklejeniu linka, w tym samym dyskusja og, ble, ble zrobilam up

Gość twinkle
czytalas? w tym topiku wejdzcie i powiedzcie czy laska nie ma nasrane pseudonim enter pol linku....:):)

Gość zgłupiałam
Czytałam :D Ała, boli mnie brzuch ze śmiechu :D Pokazałam chłopakom w pracy ;)

Gość zgłupiałam
Zmykam do domu póki mi roboty nie wymyślą! Jupi! :D Odezwij sie wieczorem na gadu, jak nie wybęde do zadnej knajpy to sobie pogadamy :D Miłego dzionka życze! :D