Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twinkle

twinkle i zglupialam-pogadanka

Polecane posty

Gość zgłupiałam
Skad ja znam te humory... Ja czasem potrafie w ciagu 20 minut wydzierac sie bez powodu, potem zaczac plakac, a na koniec dostac ataku panicznego smiechu ;) W pracy standardowo. Robota jest, ale bez przesady. Rozliczam kierowcow z delegacji, boinaczej wyplaty nie dostana :P

Gość twinkle
ohhhhh my baby...przypomnialo mi sie jak raz na forum na jakims tam temacie uzylam slowa baba jak mi zaraz laski pojechaly to szok! hasla jakie baby, brak godnosci, szacunku dla siebie, gdzie ja sie wychowywalam itd....rylam pol wieczoru ...ile tu jest zagorzalych feministek toc to szok! rozliczaj rozliczaj kaska nie najwazniejsza ale bardzo wazna...

Gość zgłupiałam
kolega z pracy zawsze zwraca się do mnie "babo jedna" ;) Ewentualnie pieszczotliwie nazywa "jędzą" :D Jak ktoś jest przewrazliwiony, to obojętnie jakbyś go nie nazwała, odbierze to negatywnie. Jeśli akceptuje siebie to wisi mi to jak kto do mnie sie zwraca (o ile oczywiscie nie jest to wulgarne i chamskie).

Gość zgłupiałam
przypomniało mi sie kilka moich firmowych "przezwisk" i aż mi się buźka uśmiecha (a chłopaki patrzą, czy ja na pewno normalna, bo sie do monitora ciesze :D )

Gość twinkle
dawaj te przezwiska..ja tez tak mam jarze sie do monitora..tu mnie nikt nie widzi ale jak siedze w domu i rycze ze smiechu to moj no to...moje glupie takie siedzi i cieszy sie do monitora i juz pewnie nigdy nie zmadrzeje...tez zdarza mi sie zaczac smiac sie w glos jak mi sie cos przypomni i nie moge wtedy slowa wydusic! mamy duzo podobienstw...moze dlatego tak dobrze mi sie z toba gada:)

Gość zgłupiałam
ja czasem jadąc autobusem przypominam sobie cos smiesznego i sie smieje jak glupi do sera ;) A przezwiska.. Głównie śmieją się z mojego wzrostu i wagi ;) "złośliwie" nazywają Pucuś, Pączuś (bo dzień bez paczka to dzien stracony! :D ), Prosiaczek- to od mojego różowego swetra, w ktorym nieopacznie przyszlam na firmowa impreze:O, Wiewióra- od koloru włosów, czasem wymyślają dziwne imiona typu Helga, Hilda, itp :D Z powodu mojej "zawalatości" nazywają mnie borokiem, albo szpotlokiem (typowo śląskie słowka, więcmozesz niekojarzyc) ;)

Gość twinkle
szpotlok....nie kumam...ale z paczusia beka...ja tez mam rozne w chacie juzka to moj tata nie wiem skad justa ok ale juzka? byl czas anorex-wspominalam, w szkole podst biedrona-piegi, baletnica do tej pory czesto bo laze na palcach-nie wiem tak mam i lubie rzadko kiedy stawiam cala stope..maz wola kwiecie moj lub kot ja do niego tez kot..co tam jeszcze...babsztyl i klamczucha to moi kumple..klamczucha nie ze klamie ale ze potrafie wymyslec historyjke na swoje wytlumaczenie w mgnieniu oka (tzn to na ogol klamstwo ale nie grozne), jeden moj ulubiony kolega wysyla mnie do szkoly aktorskiej do lodzi..przez te moje gadanie..

Gość zgłupiałam
szpotlok to ktos taki kto potrafi na prostej drodze sie przewrocic, bo potyka sie o wlasne nogi. Ja non stop cos rozlewam, przewracam sie, zrzucam cos ciagle, wpadam na drzwi (mam oszklona sciane w biurze- czasem nie zauwazam ze drzwi sa zamkniete).Mi tez wszyscy mowia ze powinnam byc aktorka, razzez powodu gatatliwosci, a dwa, ze ciagle sie wyglupiam ;)

Gość twinkle
no to ladnie jak ktos przeczyta sobie nasz topik bedzie przekonany ze waritaki sa na swiecie i to dwie na pewno:) ide cos porobic bo az mi wstyd..

Gość zgłupiałam
mam chwile wolnego. Ide rachunki zaplacic:O

Gość twinkle
zglupialam moja droga to wszystko na dzis juz nie popisze bo moj szef przyjechal:( 3 maj sie moze choc ty bedziesz miala udany dzionek. pa

Gość zgłupiałam
Dzień dobry :D Co za piękny poranek :D (próbuje zrobić coś, żeby humor mi się poprawił i żebym nabrała chęci do czego kolwiek bo dzis mi jej brak :O) :D Ale mialam dzis porabany sen :O

Gość twinkle
dzien doberek, a co ci sie snilo, ja mam dzis duzo do zrobienia o dziwo wiec raczej bede tylko kukuac co pare h...co to za opis wczoraj na gg?

Gość zgłupiałam
Śniło mi sie ze mnie matka z nozem gonila i chciala zamordowac :O Ma sie fantazje, a jak :D

Gość aGneska
witojcie baby!!

Gość twinkle
o kurna...ale to jeszcze nie tak zle jakie ja mam popieprzone sny ze czasem strach sie bac! ale teraz nie bede o tym pisac..bo zycze ci milego dnia..zreszta to na dluzsza pogadanke...a ja zabieram sie do roboty, dzis popracuje..jutro luzik..niestety nie bede mogla tu za czesto bywac bo przestawili mi biurko! juz nie siedze na koncu a praktycznie bok bok z tym kolesiem:(

Gość aGneska
a jak chcecie sie posmiac polecam topik :Ciąża? Czy moge być w ciąży? czy to ciąża? jakie prawdobodobieństwo? miałam ładna zlewke gitosko ;)

Gość twinkle
ma to jakies plusy...bo sie uczyc bede wiecej ale z moim leniem ... nie wiem czy to korzystne..

Gość zgłupiałam
Te up up up............. to ja :D

Gość aGneska
zgłupiałam ja zgłupiałam jak przeczytałam ten topik Juz teraz nie wiem jak sie robi dzieci :/ Moze Wy mi pomożecie Tzn nie w robieniu dzieci :/

Gość zgłupiałam
przede wszystkimpamietaj by nie jesc kislu :P:P Ała :D Chłopcy w pracy patrzą na mnie jak nadebila, a ja szczerze zeby do monitora iparskam smiechemjakkon :D cholera... a może to ciąża :D

Gość aGneska
ja sądzę ze tak Typowe objawy Zrób sobie szybko test I napisz jak wyszedł Ja jeszcze poczekam bo sie boje POwiedzcie czy mozna zajsc w ciąze jak sie usiadzie na ziarnku słonecznika?

Gość twinkle
nie wchodzi mi ten topik, mam ze blad! cholercia! tez bym sie posmiala ale cos tam czaje..od dzis przerzucam sie na budyn i na pestki dynii:) bedziesz dzis na gg bo ja za moment znow musze leciec...

Gość twinkle
przeczytlam :) dobre, dobre...i dodalam co nieco:)

Gość zgłupiałam
postaram sie byc, ale nie obiecuje. Ja bede kisiel jadła ;)

Gość twinkle
ok jak cos to sie spotkamy na gg, jak nie dzis to jutro jak nie jutro to w sob...w kazdym badz razie bedziemy w kontakcie...zajrze tu dzis jeszcze na 100% 3maj sie:)

Gość zgłupiałam
Twinkle kochanie przepraszam za tą moja nieobecnosc na gadu. Powiedz mi co sie dzieje? Nie lubie kiedy ludzie sie smuca, a widze, ze masz nienajlepszy humorek :(

Gość twinkle
teraz juz lepiej...dzieki za troske..choc ktos sie zapyta jak sie czuje..dzieki moja droga. otoz jak pisalam mielismy jakis dziwny tydzien..mi sie nie chcialo gadac mojemu tym bardziej..wiec prawie ze milczelismy (co dla mnie jest nie do zniesienia) i dzis juz nie wytrzymalam i w drodze do pracy zaczelam monolog..ze ja nie potrafie i nie chce tak zyc, ze co on sobie wyobraza ze bede go za jezyk ciagnac itd...a ten dalej milczal jak zaklety..wiec i ja sie zamknelam, wyc mi sie chcialo z bezsilnosci ale postanowilam byc twarda! no...przyjechalismy do mnie do pracy trzasnelam drzwiami i rzucilam cichutenkie pa..moj wspanialy Ray wyslal mnie na poczte tak mnie tknelo i powiedzialam ze gdyby pojawil sie moj slubny to powiedz mu ze wzielam sobie przerwe juz teraz a nie popoludniu...wracam gadam z rayem bla, bla, patrze na mojego laptopa a tam w kartce papieru ciasteczko moje ulubione i nabazgrane kocham cie BARDZO..no i juz mi lepiej..:) my mamy w domu kolejke do kompa 1h ja 1h on..

Gość zgłupiałam
Ciesze się, że już lepiej ;) A to ciasteczko, to słodkie ;) Żeby mój facet wpadł na coś takiego... :O Ja dostaje tylko ciasteczka od chłopaków z pracy :P Ostatni raz kwiatka kupił mi w ramach przeprosin za tamten "wybryk" :O Oczywiście ja z moją niewyparzoną gębą stwierdziłam, że "sprzedajną dziwką nie jestem i byle kwiatkiem mnie nie kupi" :O No bo wkurzyło mnie to, że nigdy mi kwiatka nie przyniesie, a za taki numer uisiłuje przeprosić w ten sposób...

Gość twinkle
slodkie, migdalowe..dobrze postapilas z tym kwiatkiem, co to do cholery..moj tez na ogol tak w ramach przeprosnin choc zdarzy mu sie raz w roku i bez okazji, ale co to 1 na 12miesiecy czyli 365 dni?