Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twinkle

twinkle i zglupialam-pogadanka

Polecane posty

przepraszam za moje zachowanie..bardzo.. juz nie klne..panie moderatorze nie dobieraj sie nam do dupy..sorki wielkie juz nie bede... no czy tak zachowuje sie normalna osoba..nie i co i nico brawa dla mojego meza...nie raz mi mowi idz sie lecz:( tylko od jakiego leczenia zaczac? psychiatryk czy aa?|

lala mala taka jestes? zglupialam a ty co? spisz? kurza twarz moj kapo wrocil nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

jak on wrocil ja zjezdzam na przerwe, narta dziewczynki:) tylko napiszcie cos bo ja swiruje!

A bo kurde mój chłop przylazł i zaczął się z szefem w moim biurze wdawać (pracował u nas kiedyś). Nie świruj mała! A jak do aa pójdziesz, to się nie martw- ja już tam będe na pewno czekać :D Lala witamy :D Jak tam sprawy się mają u Ciebie?

zarezerwuj dwa i lykinij tez za moje zdrowko! milej imprezki..to jutro cie nie ma! buuuuuuuuuuuuuuuuuuu...do srody

dzien doberek...mi ciebie tez, teraz np bardzo..pierwsze co robie jak tylko moge to zagladam tu na kafe lub gg, napisz cosik jak wstaniesz...jak wogole siadziesz dzis przy kompie.. w pl wolne a ja tu w robocie gnije..chora i zla.. nie mam sily, cale biurko w lekach..goraca herbatka i moj kapo..juz na mnie krzywo looka.. glupia pipa ze mnie moglam mu powiedziec ze tak zle sie czuje ze nie moge przyjsc...ale szkoda mi go bo siedzialby tu caly dzien sam... no zobaczymy.. milusinskiego dnia..do napisania

No dzień dobry :D Robie obiad, a wcale mi się nie chce :O Musze jecha do jakiegoś marketu, bo w lodówe tylkoświatło zostało :O Nic mi się nie chce... Biegam w piżamie od rana :D Wstyd :D

a ja zdycham, zbieram sie do chaty zaraz..nie robilam sobie przerwy zeby wyjsc ta godzine wczesniej!!! co tempak z tego kapo..napisze moze cos z domku..pa, pa

Dobry dzień. Czuje się jakby mi ktoś \"bejsbolem\" w głowe przywalił :O Jestem niewyspana, mimo że nie poszłam późno spać. Mam wrażenie, jakbym w oczach miała piasek :O Jak przezyje dziś te 8 godzin to będzie cud. A jak tam Twoje zdrówko? Mam nadzieje, że czujesz się już lepiej.

czesc kochana, no moze ciut lepiej ale nie za dobrze kapo pierdziel stary ma jednym slowem wyjebane na moja chorobe i dalej tu kwitne!!! i zdycham powoli...a czemu sie tak tragicznie czujesz? moze przed@? ja nie wiem kiedy moja sie pojawi..cholera zrobila sie jakas nieregularna od 3 mies...buu nie wiem co mam zrobic zeby isc do domu...moze zemdlec tylko jak?

Ja jestem po prostu przemęczona... Teściowa mi znowu za skóre załazi... Boże!! Widzisz i nie grzmisz!! Wylałam sobie jogurt na spodnie i bluzke :O

Kochana zbieram się do chałupki... mam jeszcze pare spraw firmowych do załatwienia na mieście. Trzymaj się cieplutko i wracaj szybko do zdrówka 🖐️ 🌻 🌻 🌻

wyslalam lotka....oby tym razem sie udalo:) tesciowa..tak, tak znam takie zwierzatko..dosc grozne! wylalas jogurt czyli dalas plame:) jest ciut lepiej..kapo nedznik jeden nie poscil mnie do domu...buuuu jakos zipie.....buziole po czole..3maj sie.

Cześć Ci moja droga. Mam nadzieje, że dziś jesteś już całkiem zdrowa ;) ja mam w cholere roboty, a do tego ząbek zaczyna mnie pobolewać 😭

witam wielmozna pania:) zabek o nie, prosze nie zaczynac od zlych wiesci.. moje zdrowko..lepiej, dziekuje tylkoz moje gardziolko skrzeczy przeokrutnie:) poza tym w miare... moze wez co na zab...ibuprom max...mocniejszy ketonal.. dentysta to tez jakies wyjscie..dla mnie ostateczne:) ja tez cos posciemniam...dobrze ze juz czwartek. w sob wyruszamy gdzies daleko w srodek lub na ktorys brzeg anglii, napewno dalej niz w ostatni weekend..tak bedziemy celebrowac moje cwierc wieku (21.08), mam nadzieje ze nie pozremy sie do sob rana...a tym bardziej w czasie wyjazdu..bo sie wkurze.. tfu, tfu, nie zapeszam, bedzie ok i juz! jak tam z mezem?

Oj kochana, dentyst, dentysta, zbliża się wielkimi krokami ;) A mąż... Temat drażliwy. Może weekend coś zmieni.

no to nie pytam wiecej...bylam na poczcie jeszcze bank przede mna..nie moge sie doczekac cos w koncu robie..a nie siedze bezczynnie na dupsku! wspolczuje wizyty u ..brrrr wiesz co moja siora uwielbia dentyste! a i wczoraj przez gg dowiedzialam sie ze jej chlopak sie jej oswiadczyl!!!!!!!!!!!!!!!! jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!! oni maja po 21 lat dopiero!!!!!!!!!!! a za rok chca sie hajtac!!!!!!!!!!!! tzn bardziej on bo ona jest przerazona!!!!!!!!!!

ona w szoku, ja w szoku jeszcze wiekszym... ja pierdzieluje moja mala siostrunia ma sie hajtac za rok..ol nol nie wiem jak ja to przetrawie..dobrze ze druga nie ma takich pomyslow! bardzo, bardzo je kocham i nie chcialabym zeby im sie krzywda stala..a faceci to dranie! nie chce zeby tak szybko wpierdzielily sie w tak dorosle zycie:( no czas pokaze, mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok:)

Na pewno, zobaczysz, że będzie dobrze ;) Ide nakarmić kota i wracam do roboty... Boże jak mi się niechce 😭 Głowa mi pęka. Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje :O