Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twinkle

twinkle i zglupialam-pogadanka

Polecane posty

ide zaraz na przerwe bo mam dosc juz tego gnicia tutaj..bleee a ty co do 17 w robocie???

to juz mniej niz wiecej ci zostalo, jak tam kicia? ja jeszcze 3h..ale pierdziele ide na przerwe:).. napisze jak wroce..nie wiem czy cie jeszcze zastane..no mam nadzieje..buziaki:)

co to za opis na gg? dobrze sie czujesz? baby???:) no ladnie a chlop pewnie juz w robocie:) kapo przylazi o pierwszej..tak powiedzial ale znim nigdy nie wiadomo:)❤️ napisz jak mozesz..narka

Na chłopa właśnie czekałam :P Ale się nie doczekałam bo zasnęłam :O Ja mam dziś urwanie głowy od rana. Mam nadzieje, że to chwilowe.

6:53...u mnie 5:53..gleboki sen! ja jestem tu sama teraz ale kapo zostawil mi sterte papierow pewnie abym sie czasem nie nudzila..jak on mnie wkurza, nic nie robie tygodniami i jak mam chwile bez niego to mi zadanka wymysla! postaram sie cos porobic zeby miec wiecej czasu pozniej popisac..jak w robocie nadal zapierdziel?

uuuu a to szkoda..kapo zaraz wraca..juz dzwonil..no nic..jakby co milego weekendu..3maj sie lalka:)

jutro szanse ze napisze=zero wiec milusiego dnia, pozdrawiam, jak tam weekend? jakby co do wt...paaaaa

Czesc kochana 🖐️ Ja też mam full roboty, w dodatku tworze dokumentacje praktyk (które miałąm ponad miesiąc temu:O) bo terminy gonią... Tak to jest jak się wszystko na ostatni moment robi. Mam nadzieje, że jutro pogadamy ;) Buziak 🌻

dzien dobry----->milego dnia:) mam nadzieje ze sie odezwiesz...teskno mi..tak juz malo gadamy:(

Cześć kochana. Mam dosyć sporo roboty, to dlatego. Na dodatek jakieś choróbsko mnie dopada. Żyć nie umierać :O Nie ma co :O A jak tam u Ciebie w domku? mam nadzieje, że wszystko dobrze.

no dobrze..mam nadzieje na dluzej..mielismy swietny weekend i wszystko sie uklada jak narazie..:) a co u was?

to czasem tak jest..i znam to..jak pewnie kazda baba.. mam nadzieje ze przyjda do was te cieple dni wkrotce...czego serdecznie zycze:)❤️

Oj kochana... Widzisz, u nas jest ogólnie ciepło... Tylko w moim serduszku zima. Staram się jak moge, ale nie mam siły.

oj bo ty bardzo uczuciowe dziewcze jestes..postaraj sie, pewnie warto...ja wiem ze nie mam prawa ci pisac takich rzeczy bo mnie cos takiego nie spotkalo, pamietam jak mi bylo zle z tym jak mnie oszukal..to co pisalam o bylym i jakie wstretne sny mialam itd ale daj z siebie wszystko..zeby zapomniec...nie znam na to recepty..niestety...przykro mi ze nie umiem ci pomoc...tez nie raz chcialabym cofnac czas..oj maniunia...3maj sie, nie mysl o tym..postaraj sie nie myslec..

Kochana jesteś wiesz ;) 🌻 Problem cały polega na tym, że czasem nie myśle o TYM, ale chyba to wszystko wyziębiło mnie od środka... Za dużo wszystkiego na raz. Mam nadzieje, że dam rade ;)

nie zawstydzaj mnie...🌼 bedzie dobrze..czas leczy rany a teraz... ..wyobrazasz sobie tak mocno z calych sil zycie bez niego..tak zupelnie...tak na pstrykniecie palcem on znika tylko on, dalej mieszkasz gdzie teraz itd tylko jego nie ma.. jetses sama, wolna, mozesz robic co chcesz...ale jego nie ma i nigdy nie bedzie, nie wroci, nie przytuli, nie usmiechnie sie, nie wkurzy, nie pojdziecie razem na zuzel..nie ma go..nie ma..tak na zawsze.. dajesz rade.... dajesz rade, bedzie ok, daj sobie szanse...wierze w ciebie chudzinko kochana...masz dobre serducho..uczuciowe cholernie, moze teraz ciut zimne ale nie zamarzle..i znajdzie sie iskierka dla niego jestem pewna..jak juz sie nie znalazla...

Kochana nie obraziłam się ;) Komputer siadł mi w pracy :O A potem byłam u brata, bo miałam \"dyżur\" przy malutkiej. Dziękuje za Twoje wsparcie. Uświadamia mi to wiele rzeczy. Gdybym chciała to skończyć, to zrobiłabym to dawno.... Bede twarda :D

good girl!!! no i jasne, jestes uczuciowa kobitka ale silna! ale fajnie malenstwo..ja tez chce.. opierniczam sie w pracy 2 dzien..na bezczelnego normalnie...az wstyd:)

Ja też bym tak chciała... Kierownik cholera dalej na urlopie, a ja nie dość, że swojej roboty mam sporo, to jeszcze jego. Normalnie siąść i płakać.