Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś dziwnego17

Dlaczego mam miękkie sutki? Czy jest nadzieja, że kiedyś stwardnieją?

Polecane posty

Gość coś dziwnego17

Wiem, że ten temat smiesznie brzmi, ale pytam szczerze. Mam 17 lat, mały biust (A) - decha... ale juz nie o to chodzi. Chciałabym, żeby moje sutki czy tam brodawki były twardsze. Są jakieś takie miękkie i trochę wybulone. Nawet nie moge wyjść w blusce bez stanika, bo to widać.. Czy z wiekiem zmieni się ich wygląd, kiedy?! pytam bo moje koleżanki takich nie mają.. Twarde są jedynie jak jest mi BARDZO zimno.

Gość cocakarola
jesli uważasz,że jesteś z tego powodu inna, to sie mylisz.... sutki twardnieją właśnie na skutek zimna-najczęściej.rózne dziewczyny róznie mają.Mi czasami twardnieją,gdy ktos śiewa,niewazne,czy ładnie,czy brzydko...Dziwne wiem, ale tak juz jest.Bluzke bez stanika noś!Nie musisz mieć sterczących sutków....

Gość jak się podniecisz
to też będziesz mieć sterczące sutki;)

Gość cos dziwnego17
mi nie chodzi o sterczące!! tylko takie płaskie, rozciągniete, ja mam takie rozmiekczone i wybulone jakby,.. Prezciez wiedze jak chodzą bez stanika i wiedze ze maja ok, nie to co ja. pewnie i tak nie rozumiecie o co mi biega i wiem ze smieszny ten caly topic ale mam z tego powodu kompleksy, fujj

Gość cos dziwnego17
aha, i w zyciu bym nie kupila jakichs sterczacych sutkow, ochydztwo

Nie przyjmuj się, ja też tak mam. Większość z małymi biustami tak ma. Takie rozmiękczone i wybulone, dobrze to nazwałaś. Gdyby piersi były większe, to by tego nie było widać aż tak bardzo. A poza tym nie noszenie stanika jest niezdrowe. Liepiej nosić je w czymś, co je podtrzymuje, a nie pozwalać im latać gdzie chcą, np przy biegu. Wydaje mi się, że możesz zacząć się martwić, jeśli zrobisz sobie lodowaty prysznic, a sutki pozostaną bez zmian. Powinny się skurczyć, zmarszczyć, jak to nazwać, hm.. zmniejszyć, stwardnąć i bardziej odstawać.

Gość popatrz jakie niektóre dziewcz
yny mają piersi. na pewno nie jest tak jest źle jak ci się wydaje.;) http://pokacycki.fotolog.pl/

Gość cos dziwnego17
no własnie mi tez sie wydaje ze to co niepodoba mi sie w moim biuscie to "przypadlosc" malych piersi.. bo w wiekszych tego tak nie widac..

Gość brzydkie sutki
odswiezam

Gość Kasia_1234
Może wklej zdjęcie piersi, bo nie wiem, czy myślimy o tym samym.

Gość chyba przesadzasz
masz nieuzasadnione kompleksy, zresztą każdemu facetowi podoba się co innego, jednemu się podobają wielkie sztuczne silikony Dody a innemu spodobają się właśnie te Twoje frywolne piersiątka i oszaleje na ich punkcie

Gość zuz
Tak , jesli popieści je facet, delikatnie i czule , a następnie zacznie je ssać , miodzio uczucie . To tylko gra wstępna gdy obniży pułap rozkosz murowana i nie tylko sutki twardnieją .

Gość fgy
też tak mam dokładnie!

Gość kasiorekkkkkkkkkk
Ja mam 19 lat i ciagle wlasnie takie sutki jak opisala autorka,a nawet i wklęsłe czasem,fajne sa tylo wtedy gdy jest mi zimno,ale nawet nie reagują na pieszczoty,dziwne,mam nadzieje,ze sie to zmieni,bo takie sa chyba fajniejsze jesli chodiz o kontakty z facetem niż płaskie jak u dziecka

Gość kkk.
echh tez mam 17 lat i tez mam ten sam problem. Twardnieja tylko jak jest mi zimno. Tez uwazam ze to moj kompleks, bo jednak wiele dziewczyn ma ladne sutki i stojące brodawki. Moje nawet nei wygladaja seksownie i nie wiem czy jakiemuś chłopakowi się to podoba;/ mam nadzieje ze jeszcze mi sie to zmieni, bo nawet kostium kapielowy musze kupowac z lekko usztywniany bo przy takim z materialu by bylo widac kształt moich piersi;/

Gość Spoko_gosc
Dla mnie nie ma nic przyjemniejszego (no... moze jest - tak tylko pisze:) ) niz widok wlasnie takich miekkich, wybulonych sutek twardniejacych pod wplywem pieszczot. Poza tym bardzo duzo kobiet ma takie sutki - widok takich sutek spod obcislego ubrania zdecydowanie mnie podnieca - na pewno nie mniej niz \"tawrdych\". A tak wogole to sa sposoby na zmiane wygladu sutkow (pompki badz tzw. ringi) ale to juz temat na dluzsza rozmowe

Gość najlepiej zapytać
doskonale znam ten "problem" - ja po prostu inikałam luźniejszych bluzek - jak ubierzesz bardziej opięte to nie będzie widać, że masz miękkie sutki, dziewczyny, do których sięporównujesz na pewno noszą ciuchy bardziej opięte, z materiałów z dodatkiem lycry

Gość dzydzki
Ja mam duże cycki.. niestety :( I też mam takie płaskie brodawki.. i duże ;/ A moja siostra ma małe piersi.. i takie twarde.. sterczące i wogóle brodawki ;/ Ja chce mniejsze piersi!!!!!!!!!!!!!

Gość Tezzwybulonymi
Wlasnie ze nie kazdy takie ma :O My z siora obie mamy male piers, ale ona ma normalne brodawki, sterczace (a jak jest jej zimno to troche sie kurcza i jeszcze bardziej stercza) a ja mam caly czas takie jak przy dojrzewaniu. Na pewno kazda z was pamieta jakie miala brodawki gdy zaczynaly wam rosnac piersi. Takie duze, nabrzmiale i calkowicie bezksztaltne. No to wlasnie takie mam a mam 23 lata. Tylko sie zabic :O

Gość giaca
mam takie same sutki! to katastrofa przez to piersi( i tak małe ) robia sie brzydkie! mozna cos z tym zrobic?? pomocy! aa i , niestety nie dojrzewam juz , mam 23 lata wiec takie juz mi zostaną...;/ wstydze sie ich

Gość fgdfdf
ja też mam takie sutki. ohyda.

Gość lkjnmbhytfrdsxc
ja mam małe piersi (B) i lubię chodzić bez stanika :) to nie prawda że to niezdrowe, lepiej dać piersiom pooddychać, niż trzymać je cały czas z "zamknięciu". Poza tym to część ciała jak każda inna, nie widze w piersiach nic zdrozneho, ludzie wyluzujcie. Nawet jesli nie macie najpiękniejszych piersi na świecie to powinnyście byc z nich dumne, a nie miec z ich powodu kompleksy. Przecież to sa Wasze piersi:))) pozdroo

Gość ghrr
taa łatwo Ci mówić! ja mam rozmiar C, ale się ich wstydzę, bo nie wyglądają tak jak powinny są poprostu inne,to tak jakbys nie miala sutków!! ;((( naprawde nie jest to fajne

Gość podobny problem
chyba nie tylko ja mam problem widze ze wiekszosc z was nie moze sie pogodzic z wygldem sutkow. mam rozmiar 85C, moje piersi sa jedrne ale najgorsze jest to ze sutki sa beznadziejne miekkie, wklesle normalnie beznadziejne juz nie wiem co robic:(:(:( pomimo pieszczot jakie funduje im moj chlopak one nie reaguja czasami az sie wstydze:( pomuzcie

Gość czekoladaka
a ja mam 75c i mam sterczące sutki, ale wolałabym miec mniejszy rozmiar- 75b- takie sa naprawde sexi

jak tak bardzo wam zależy, żeby sterczały, to zamknijcie się na 20min w lodówce, a jak Wam już suty staną, to sobie betonem utrwalcie... Będą sterczeć jak ta lala...:D

Gość micha11
zgadzam sie z przedmówca

Gość micha11
sutki podobno staja od picia wódki warto spróbowac

Gość micha11
a wiec na co czekacie torby stare do sklapu po połówke