Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas ciekawa

sex po hiszpansku- probowal ktos?

Polecane posty

HA HA Brazylijki czy Mexykanki wam sie marza... tak sa gorace i umia trzasc dupkami w zajebisty sposob, sa gorace i namietne. Dobre tylko tak do 20tki bo pozniej dupy im rosna i zmarszczki sie robia i biora sie za produkcje dzieci. Wiec chlopcy, lepiej doceniajcie to co macie w kraju bo nie wszystkie latino wygladaja tak jak te ktore widzicie w telewizji.

Gość asiakowa
sex w miejscach publiczny7ch juz byl, kajanki tez....a probowales tej nasadki wibrujacej z durexa?

Gość alibaba11
powiem szczerze ze jeszcze nie:( a Ty probowalas??????????? tzn. on :)

Gość asiakowa
wlasnie tez nie! ciekawa jestem czy wogole sie o oplaca! jetes troche sceptycznie do tego nastawiona

Gość alibaba11
oze ktos z tego wynalazku korzystal...i cos nam wiecej napisze :)

Gość Romek 54 lata
a nie kosztuje to 30 dychy i na raz sie nadaje przypadkiem ?

Gość alibaba11
Nakładka wibracyjna Vibrations Ring. NOWOŚĆ!!! TEGO JESZCZE NIE BYŁO!!! - Nakładka wibracyjna dla niego, stworzona, by uprzyjemnić kontakty seksualne - Daje obojgu partnerom 20 minut wibrujących doznań - Można ja włączać lub wyłączać w zależnosci od upodobań - Do użycia z prezerwatywą lub bez pytanie czy maks to 20 minut :)

Gość asiakowa
hmm mto teorie juz znamy a jak w praktyce wypada?

Gość alibaba11
no ja nie korzystalem jeszcze wiec sie nie wypowiadam :)

Gość jakas ciekawa
kurcze wsyscy to tylko p obozemu robia no ludzie dawac...dzielmy sie spostrzezeniami!

Gość alibaba11
ciszaaaaaaaa :(

Gość spuszczaj sie do buzi
a na h.uja wam takie cos na h.uja?

Gość jakas ciekawa
co do produktow z allegro to wiesz ja LUBIE JAK MAM ORGAZM wiec wole jak moj facet zajmie sie lechtaczka!bo takie pchanie w dziure to na pocztku jest fajne a potem to juz mi nic ciekawego nie daje!

Gość alibaba11
dokładnie:)

Gość wredny i zły
jak by mi dziewczyna zaproponowała coś na penisa z wypustkami czy cos to bym pomyslał ze mój wacław już jej nie wystarczy :(

Gość jakas ciekawa
no co ty mowisz! to nie tak - poprosty przez cale zycie trzeba sie rozwijac!!!

Gość Seks po hiszpańsku Nawet nie
Seks po hiszpańsku?? Nawet nie wiedziałam, że to się tak nazywa :P Pierwszy raz ja sama wyszłam z inicjatywą i choć mam małe piersi :) to było super. Potem już zauważyłam, ze nieśmiało Mój Partner sygnalizował, że by miał na to ochotę :P :))) pozdro.. eh zazdroszczę Ci biustu ;P

Gość a wie ktos moze
jak wyglada sex po krolewsku? bo wlasnie gdzies przeczytalam na kafe i ni chuja nie wiem.

Gość alibaba11
jesli zazdrościsz to zawsze sobie mozna powiekszyc ;) a tak powaznie to jaki masz rozmiar???? moja byla miala B i bylo naprawde odjazdowo :)

Gość jakas ciekawa
nie maczego bo tak w zyciu na codzien to za fajny nie jest! a jak technike wubralas- jak to zrobiliscie?

Niby B mam :P Nie będę powiększała, bo podobno się bardzo podobam swojemu Kochanemu :) Chociaż może kiedyś.. hmm.. :)

Gość alibaba11
najwazniejsze jest to zeby sie akceptowac takim jakim sie jest....a wtedy jest jazda bez trzymanki :)

Jak, ja to jestem jakaś taka niewyżyta czasem i jak się podniecę to mnie we wszystkie strony nosi :P poza tym lubię eksperymentować:) i kiedyś jak się pieściliśmy, to tak jakoś wyszło... nie umiem tego opisać, w każdym bądź razie za pierwszym razem to On leżał na plecach, a ja nad nim.. Kolejnym razem ja na plecach leżałam :) a potem to już raz tak raz tak :) jak wyszło :) tzn. nie żebyśmy to jakoś strasznie często robili, no ale już klika razy było :) Póki co nie mieszkamy razem i nie często mamy sposobność :) A zazdrościć to z pewnością jest czego! :)) Strasznie mi się podobają biusty C, D :)

a tak w ogóle to słuchaj jakas ciekawa :P Nie trzeba się pytać i bać.. zastanawiać jak się coś zrobi.. Jak Ci dobrze z facetem i jak Cie porządnie umie podniecić to po prostu samo przychodzi :) I nie zastanawiasz się wtedy jak tylko po prostu.. Także następnym razem po prostu daj się ponieść fantazji, jak już będziesz rozpalona :)

Gość a moja dziewczyna
ma piersi małe , b coś tam i z hiszpana nici , chyba ją rzucę tyle przez te jej małe piersi trace :(

Gość alibaba11
tego to juz nie rozumiem :(

Gość a moja dziewczyna
czego nie rozumiesz jest płaska jak deska i z hiszpana nici , tyle przez nią trace :(

Gość alibaba11
to byl podszyw - ja to rozumiem, mialem dziewczyne co miala miseczke D, ale co z tego, skoro jedna piers byla na klatce piersiowej a druga na plecach:(