Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enteraaaa

jaki termometr kupic dla niemowlaka??poradzcie jakie sa dobre

Polecane posty

Gość enteraaaa

ja mam dwa ,pierwszy elektroniczny za 30zł-bardzo dobrze sie u mnie sprawdził,drugi to taki douszny za 200zł i ten jest super,dosłownie kilka sekund i zmierzona jest temperatura-bałam sie używać zwykłego rtęciowego.

Gość enteraaaa
a takie w smoczku?wartaja cos?sa wiarygodne??200zł??dla mnie duzo zaduzo:(

tego w smoczku nie miałam więc nic nie powiem na ten temat ale ten elektroniczny za 30zł też jest dobry i dopóki nie miałam tego droższego to nie miałam zadnych zasrrzeżen polecam ci ten elektroniczny ,bateria w nim działa już u mnie 6lat

najlepszy jest paskowy - w kilka sekund wiesz mniej więcej jak wyskoka jest gorączka. Chciałam ostatnio zmierzyć mojemu rocznemu synkowi zwykłym termometrem - niewykonalne. A smoczka nie używa...

ja również polecam paskowy-w aptece za jakieś 5 zł a działa bez zarzutu:)

Używam termometru w smoczku i swietnie się u mnie sprawdza. Warunkiem jest , że dziecko uzywa smoczka bo jeżeli nie to termometr też bedzie wypluwał i temperatura nie wyjdzie dokładna.

ja mam Brauna z miekka koncowka, mierzy w pare sekund :) jak dla mnie rewelacja a i drogi nie jest :)

Ja mam na podczerwień. Jest super. Można bardzo dokładnie zmierzyć dziecku temperaturę. Dodatkowo jest funkcja mierzenia temperatury w pomieszczeniu. Produkt dostępny jest na CoZaCena –www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.