Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość asiakowa
kavanila - on jest w bardzo trudnych dla siebie latach - klotnie to moga trwac od ok7 mies !j esli przetrwacie ten rok to amlzenstwo bedzie trwac!w gruncie rzeczy to bardzo wrazliwy facet!

Gość Cahpirinia
Please! Pomoz mi...

Gość asiakowa
dobra kobiety - czas siezbierac do pracy! ciag dalsy wroz nastapi niebawem......pozdrawiam

Gość lokatka
Jestem kobietą "po przejściach" bardzo bym chciała wiedzieć czy cos miłego spotka mnie w życiu, czy spotkam miłość, czy moje finanse ulegna poprawie, czy wreszcie skończy się zła passa? Moja data ur. 13.08.1977 Bardzo proszę o wróżbę :-)

Gość /agu/
hej. czy jest asiakowa? ja tez mam problem

Gość kvanilla
asiakowa: Kochana podnisłaś mnie na duchu. Dziekuje Ci bardzo , te nasze kłotnie trwaja nawet troszkę dłuzej.

Gość /agu/
prosze:(

Gość twinkle
dzieki asiakowa, to fajnie ze sie odezwalas...moge jeszcze o mojego meza spytac? bo wydaje mi sie ze jest pod duzym wplywem rodzicow, brata, mysle ze mnie kocha..ale jak napisalas o tym dbaniu o siebie z miejca tak nsobie pomyslalam ze on bardzo zwraca na to uwage czasami do przesady...mam nadzieje ze nasz zwiazek przetrwa lata i bedziemy zawsze razem..napisz co ty na to i czym go umacniac, bo klotnie sa ale raczej przez mnie...

Gość ja tez bym chciala
a ja jak zwykle ominieta:(

Gość asiakowa
Cahpirinia - to oc moge na szybko! to nie czas na milosc! teraz poodcinaj to co cie trzyma na ziemi i nie pozwala ci sie odbic w gore- jacys uciazliwi znajomi, spalc dlugi , itp~! musisz sie wyzerowac! teraz przechodzisz transformacje skup sie na swoim intelekcie, na rozwoju duchowym! zadbaj o siebie! wiem ze bardzo bys chciala rodzine, bo jestes niesamowice uczuciowa i wrazliwa ale to nie jest dobry czas na milosc!

Gość /agu/
masz sekundke dla mnie moja data 07,02,01978 jego 05,02,1980 bardzo prosze

Gość asiakowa
ja tez bym chciala TO ZALEZY OD CIEBIE!!!!! bo mam wrazenie ze nie dokonca zadowala cie ten zwiazek! patrzylas jaby przez rozowe okulary a teraz amsz ajsnosc sytuacjio! jeslichcesz to zakkonczyc to teraz do wrzesnia!

Gość asiakowa
naprawde musz sie zbierac do pracy jeszcze tui wroce obiecuje! tylko piszcie daty urodzin i daty slubow !to wane!

Gość twinkle
kurna ja tez w pracy az wstyd ale ten internet wciaga..a kafe uuu, bylam jakies 7 lat temu u wrozki, powiedziala mi to i tamto, a ze wroce do kraju na stale jak bede w w ciazy...moze faktycznie to dop za kilka latek..jak znajdziesz chwilunie powroz jeszcze prosze..dzieki. milego dnia.

Gość twinkle
14:16 to mam nadzieje nie do mnie..ups

Gość asiakowa
twinkle i mala racje!!!!! bo ciaza da ci pelnie szczescia!!!!czy ty przebywasz gdzies za woda???w jakims panstwie za woda np USA,

Gość twinkle
sorki co za nie kumata baba ze mnie to nie do mnie uf...asiakowa czekam na ciebie..do napisania..

Gość asiakowa
nie 14.16 to do osby ktora pominelam a tez by chciala:)

Gość twinkle
w angliii za woda...pisz please. pisz

Gość Cahpirinia
Jesli teraz nie jest dobry czas na milosc, to kiedy?? Podaj chociaz w przyblizeniu.... Dzieki za odpowiedz!

Gość ja tez bym chciala
oki oki..ja od poczatku nie bylam pewna tego zwiazku...to dobry czlowiek z ktorym warto przejsc przez zycie....ale nie wiem czy tego wlasnie chce..chyba nigdy nie bede wiedzila..:(

Gość /agu/
ASIAKOWA. PROSZE JESZCZE JA ZOSTALAM :(

Gość twinkle
ja sie bardzo boje takich wrozb a tak mnie ciagnie zawsze ze nie moge sie opanowac...dziekuje ci bardzo wlasnie trzese sie jak galareta:)

Gość ja tez bym chciala
dzieki asiaku..:)

Gość Ja tez jesli mogę
ja 23.10.79 on 27.09.68 slub bierzemy 19.08.2006 co widzisz u nas??? Plisssssssssssssssssssssssss

Gość asiakowa
Cahpirinia najwczesniej po pazdzierniku! uwierz mi!!!! wpedzanie sie teraz w zwiazek nic dobrego ci nie przyniesie! teraz jest czas zamykania pewnych rozdzialow!ODDAJ DLUGI i odetnij wsztsko co ci nie pozwala sie odbic!

Gość twinkle
moze potrzebujesz wiecej szczegolow? z miejsca napisze..

Gość asiakowa
naprawde uciekam jzu na autobus! postaram sie jutro to nadrobic! troszke cierpliwosci jeasli to ma byc pozdnie zrobione!

Gość twinkle
kobieto ale masz dar..mozna do ciebie zadzwonic czy na maila czy na gg napisac?

Gość Cahpirinia
Dzieki, jestes kochana....jest tylko jedno ale, ja nie mam zadnych dlugow. Finansowo powodzi mi sie niezle.