Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość asiakowa
---------------------------1.8.1984--------------------- troche tu namieszane jest w tej szkole -chyba do pewnych rzeczy podeszlas zbyt lajtowo--teraz widze duza blokade i oczekiwanie-nie wnikajmy o co chodzi ;) jesli pytasz mnie czy zmienisz - TAK ZMIENISZ I ZWIAZANE TO BEDZIE Z JAKIMS PRZEMIESZCZENIEM SIE! bedzie ci na pocztaku ciezko i zle , bedziesz sie czuc osamotniona ale powiem tyle glowa do gory bo to nastepne miejsce bedzie lepsze!

Gość twinkle
(milczy)

Gość zdolowana dziewuszkaaaaaaaaaaa
ja z poprzedniej strony jestem..... 20. 08. 1984 baaaaaaaardzo proszę i już dziękuje z góry : )

Gość asiakowa
----------------------LOPATKA 1984-------------------------- czy zwiazek z 16.6.1986 przetrwa-- wydaje mi sie ze nie! ten pan jestww goracej wodzie kapnay,chyba sie na nim zaweiodlas co? nie ron lez ale wyaje mi sie ze to nie ten....nastapi zerwanie bo on chyba mysli o jakims wyjezdzie!

Gość asiakowa
----------------lopatka---------------- tajemnica --- wiesz swity o on nie jest--a czy on nie ma dziecka z jakas kobieta???bo albo to albo zrobil komus krzywde

Gość asiakowa
------------------------29.7.1982 i 14.10.1982------------------------- on to latwego zycia miec nie bedzie odrazu ci mowie...ma w tym zyciu do odpracowania dlug za bledy z przeszlsoci! ale ty kobieto to musisz jakis talent miec!!!!spiewasz ?tanczysz ?malujesz,? jezykow sie ucz obcych!!!!!!!! i powiedz kto cie tak skrzywdzil??? boalbo ktos cie bardzozranil albo chcesz sie z nim rozstac!

Gość asiakowa
--------------30.8.1981---------------ddaj znac o co chodzi! SPRAWY TROSZKE CIE przerosly, zbyt optymistycznie i latwowiernie podeszlas do pewnych rzeczy...nie wiem kiedy sie zaczey te problemy --i co jest ic zrodlem (MI to wyglada na kupno auta??) trocje to potrwa wszystko z rok na pewno ale jakies kobhiety ci pomoga i wyjdziesz z tego!

asiakowa ja jeszcze dopowiem że jest facet 1 -> 12.07.1983, facet 2- który mnie męczy ale jest -> 19.12.1984.Jednak ten 2 to raczej nic z tego.. napisz czego jestes najbardziej pewna bądź co poprostu widzisz w kartach...bo pytań mnostwo a nie chce katować!

Gość asiakowa
--------------------30.8.1981-------------- albo podobnie wyglada tez ciaza niechciana ( tzw wpadka)

Gość asiakowa
dobra Skarby na dzis tyle klade sie spac bo rano wczesnie musze wstac!!! nastepni jutro!!!! przykro mi ale naprawde robie to bardzo pobierznie wszystko bo chce jak najwiekszej liczbie osob udzielic odpowiedzi

Gość asiakowa
jesli cos sie nie zgadza , moje odpowiedzi sa glupie i kompletnie nie zgadzaja sie z rzeczywistoscia to przepraszam raz jeszcze ale ja dopiero raczkuje w tej dziedzinie

oki oki aczkolwiek nastepna ja w kolejce ;> jużżżżżżżżżżżżżżż się nie moge doczekać bububububu dziękujemy Ci baardzzzzoooo!!!

Gość twinkle
wiem ze bylam nieznosna ale juz nie bede i grzecznie prosze..nie omijaj mnie...a jak nie chcesz mi odpisac to choc napisz twinkle spadaj, bo maz mnie od kompa juz wywala. sorki i dzieki.

A to może ja też poproszę ja 8.01.85r, on 18.06.75r. Na razie jest cudownie, ale co czeka nas dalej?

Gość asiakowa
----------zdolowana dziewuszka---------- facet 19.12 - powinin duzzzzzo w zyciu osiagnac! jestes dla niego usobieniem kobiecosci , on cie podziwia w kazdym calu facet 12.7 - z kolei on ci imponuje widzisz w nim cvechy idealnego mezczyzny ...ale uwazaj na niechciana ciaze!

Gość asiakowa
twinkle - sorki ale wiesz tobie troche odpowiedzialam a inni czekaja wiec tez chce im cos powiedziec...naprawde cie przeprasza m ale zrozum ze ja nie potrafie podawac szczegolow , nie wyznaczam czasu... zeby byc w tym obrym to potrzeba kilku lat ciezkiej pracy a ja w tym jestem od 2 :(

asiakowaaaaaa wiesz co Ci powiem!?!? byłam u wróżki pół roku temu iiii tez było o niechcianej ciąży!!! upssss ale tabsy i te sprawy wiec chyba bedzie dobrze;] ale wiesz co?ty masz nosa bo napisałas dokladnie tak jak jest!!!! jak dziewczynki dadzą Ci spokój to ja Cię chętnie jeszcze pomęcze :))) a tymczasem wypoczywaj bo chętnych na Ciebie nie brakuje :) dobranocka!!!!

Gość takaa jednaa
asiakowa------------>Jak znajdziesz czas to bardzo poproszę o wróżbę jestem na poprzedniej stronie:). Będę Ci bardzo wdzięczna:):):)bo jest to dla mnie ważne;);)🌼🌼🌼Kolorowych snów:):):)

Gość asiakowa
dzieki - poprstu badz na tego kolesi ostrozna! jesli biezesz tab to dobrze nature da sie oszukac! poprostu sie zabezpieczaj bo moze byc tak ze ten jeden jedyny raz sie nie zabbezpieczysz i gotowe!

Gość twinkle
sorry za bycie nachalna baba ale jak mozesz to napisz co z naszym zwiazkiem tzn czy milosc mojego meza do mnie jest szczera i prawdziwa i na zawsze.. njie pisz co jak i kiedy..naprawde sorki za te moje glupoty ale to tak jak pisalas EMOCJE! poprostu cos o nim. i dobrej nocy.

Gość Umarła Nadzieja
Asiakowa, jestem i wiem, że mi jakos pomożesz. Musisz!!!!!!!!!

Gość asiakowa
-----------20.10.1982------------ nie wyjezdzaj na wakcje bo moga byc "srednio udane" skup sie na pracy do pazdziernika! czasami sama nie wiesz co cchesz! Poznasz swoja milosc jak bedziesz przezywala jakis smutek z powdu utraty czegos (ale bardziej kogos :( ) i powiem ci ze to wyglada na to ze spotkas kogos o kim pomyslisz ze to ten a on cie bardzo zrani i nastepny facet to juz to:) ale troszke pocieropisz

Gość asiakowa
UM ARLA NDZIEJA czy ty starcilas dziecko?

Gość Umarła Nadzieja
Odezwij się do mnie na gg 2784793. Dam Ci namiary na mnie.

Moja droga - jestem bez pracy - po bankructwie firmy . Czy powinnam wyjechać zagranicę , czy zostać w kraju . ( 18.07.1953) Serdeczne dzięki

Gość asiakowa
tylko mi to potwierdz albo zaprzecz

Gość asiakowa
dajma --- date zalozenia fimry -- ale odpowiem jutro

Gość takaa jednaa
Dziękuję Ci bardzo:). Z tego co zrozumiałam, to Ja znam tą osobę, która mnie zrani??Mogę się przed nią ustrzec??

Gość Umarła Nadzieja
Jeśli to pytanie o potwierdzenie lub zaprzeczenie było do mnie, to NIE. Chwała Bogu, nie straciłam dziecka.