Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość lopatka
Do ASIAKOWEJ ja tez mam pytanie- moja data ur. 11.02.1984 , jego data ur. 16.06.1986 czy ta znajomosc ma szanse na cos wiekszego?Wiem, ze posiada ona jakas wielką tajemnice, ktorej nie chce mi na razie wyjawic, czy podejrzewasz co to moze byc? Pozdrawiam i czekam ja jakaś wiadomość- zgóry dziękuję :)

Gość asiakowa
oj kobity ale was sie tu zebralo!!!! sluchajcie ja pracuje, mam 12godz praktyki wiec nie moge codzienie bywac....ale po kolei po malu zaczne odpowiadac! podkreslam ZE NIE UWAZAM SIE ZA PROFESJONALISTKE I TO WSZYSTKO PRZYJMUJCIE Z PRZYMROZENIEM OKA :)

Gość twinkle
dawaj asiakowa zamawiam 1 kolejke:) pozdro

Gość waga30
Ja też baardzo proszę:-) Jaką przyszłość wróżysz dla związku: ja 06.10.1976 on 06.11.1977 i cokowiek o nas, napisz, pleaseee:-)

Gość twinkle
ale twinkle byla pierwsza i najbardziej czekala no i grzeczna byla no i bardzo chce wiedziec co zrobic by umocnic swoj zwiazek i zeby trwal on w glebokiej milosci przynajmniej do konca twinkle dni..please asiakowa napisalam duzo o sobie moge wiecej..czytalas?

tak szczerze mowiac to ja bylam pierwsza i ja ten topick zalozylam! a wiec nie klocic sie mi tutaj bo asiakowa dobrze wie kto gdzie w kolejce stoi..

Gość asiakowa
chwila musze rzeczy zebrac- zrobimy tak - bede odpowiadac na pytania ze stron poprzednich -ale tylko TE KONKRETNE- ogolnie o cale zycie to nie jest odpowiednie miejsce do odpowiadania! narazie prosze o niedpoisywanie innych pytan !!!

Gość asiakowa
ADANA ale ja ci odpowiedzilam juz dawno!poszukaj prosze na wczesniejszych stronach!

ok. a mogla bys mi tylko szybciutko odpowiedziec na to z poprzedniej stronki i spadam bo musze zaraz do pracy.

bo na te mi nie odpowiedzialas z poprzedn. strony a glownie wlasnie mi o to tez chodzilo..

Gość twinkle
asiakowa postaw mi tez karty prosze, ja 21.08.81 on 01.05.79, chcialabym miec dziecko do konca tego roku czy jest to mozliwe i co z naszym zyciem, praca. z gory wielkie dzieki asiakowa a ja prosze... nasza data slubu 18.02.05 cywilny, 24.09.05 koscielny, prosze... prosze cie bardzo.. napisze jeszcze raz ja 21.08.81 on 01.05.79, slub cywilny 18.02.05, koscielny 24.09.05, chcialabym miec dziecko czy uda sie do konca 2006 i co z nasza a szczegolnie moja praca i ogolnie zyciem jak dasz rade, prosze powroz..dziekuje serdecznie kurna masz racje psycha dziala nawet za mocno...cos jeszcze moze na temat mezulka? az tyle? nie zartuj..ja juz bede stara dupa.. to choc tyle dobrze bo nie jestem w kraju i teswciowa nalega zebysmy wracali... dzieki asiakowa, to fajnie ze sie odezwalas...moge jeszcze o mojego meza spytac? bo wydaje mi sie ze jest pod duzym wplywem rodzicow, brata, mysle ze mnie kocha..ale jak napisalas o tym dbaniu o siebie z miejca tak nsobie pomyslalam ze on bardzo zwraca na to uwage czasami do przesady...mam nadzieje ze nasz zwiazek przetrwa lata i bedziemy zawsze razem..napisz co ty na to i czym go umacniac, bo klotnie sa ale raczej przez mnie... kurna ja tez w pracy az wstyd ale ten internet wciaga..a kafe uuu, bylam jakies 7 lat temu u wrozki, powiedziala mi to i tamto, a ze wroce do kraju na stale jak bede w w ciazy...moze faktycznie to dop za kilka latek..jak znajdziesz chwilunie powroz jeszcze prosze..dzieki. milego dnia. 14:16 to mam nadzieje nie do mnie..ups sorki co za nie kumata baba ze mnie to nie do mnie uf...asiakowa czekam na ciebie..do napisania.. w angliii za woda...pisz please. pisz ja sie bardzo boje takich wrozb a tak mnie ciagnie zawsze ze nie moge sie opanowac...dziekuje ci bardzo wlasnie trzese sie jak galareta twinkle moze potrzebujesz wiecej szczegolow? z miejsca napisze.. kobieto ale masz dar..mozna do ciebie zadzwonic czy na maila czy na gg napisac? twinkle ale ze mnie tempak...podaje mojego maila bo wiadomo ze jak ty bys ujawnila swoje dane to bys po nocach spac nie mogla bo tyle problemow ile ludzi...prosze cie bardzo odezwij sie jak tylko bedziesz mogla...dzieki a oto adres justyna_spadlo@yahoo.co.uk, jeszcze raz dzieki, gg chyba ale raczej tak 8400047 do napisania mam nadzieje. 3maj sie. twinkle i nie zapominaj o twinkle str 3, dziekowac, dziekowac twinkle smutniczka moze ona tak ci powiedziala bo wiedziala ze przez to bedziesz na siebie uwazac? mi kiedys wrozka napomknela abym nie jezdzila autem w brzydka pogode...ja prawie wcale nie jezdze bo kierowca ze mnie marny a nie dlatego ze ona tak powiedziala..a jak jest deszcz to wspominam czasem te slowa..i wiem ze kobitka miala racje..poza tym asiakowa jeszcze od nas kasy ani czegos podobnego nie zadala i nie wydaje mi sie zeby tak bylo..poprostu powiedziala co wiedziala tym ktorzy pytali...i nie oglasza sie jako wrozka..lecz jako osoba ktora moze wiedziec wiecej niz inni..ja mimo wszystko czekam na to co mi napisze..pozdrawiam. twinkle asiakowa odezwij sie please bo kolejka coraz dluzsza.... twinkle asiakowa przyciagasz tlumy..no odezwij sie pliska..ps zauwazylas jak duzo tu sierpniowek? a co do daty mojego slubu ja chcialam na 11 czerwca 05 ale tesciowie stwierdzili ze to za cieplo bedzie..a ktora data nie ta z cywilnego czy z koscielnego czy moze obie bo wiesz tak sie zlozylo ze dokladnie 24.09. tylko kilka dziesiat lat wczesniej moi rodzice brali slub..niestety tata zmarl jak mialam 1,3miesiace mam drugiego bardzo kochanego...mam nadzieje ze to nie oznacza nic zlego ta zbierznosc dat bo ja serio do praktycznie dnia slubu o tym nie wiedzialam..mama mi powiedzila a ona tak malo mowi o moim zmarlym tacie...napisz mi cos prosze tylko tak szczerze..dzieki. to co pisalam do ciebie ja twinkle zeby bylo latwiej..dzieki

Gość asiakowa
ADANA _ poczeaj po pazdzierniku - :)

Gość twinkle
konkretne pytanie...1.czy moj maz kocha mnie tak bardzo ze nigdy nie zdradzi? 2.gdzie bede szczesliwsza w nkraju czy poza 3.dziecko- czemu tak pozno czyzby problemy ze zdrowiem? jak tak u kogo?

po pazdzierniku slub czy co ? tzn ze poznam kogos nowego ?bo nie rozumiem z tym wyjazdem to jestem zaskoczona bo nawet nie mam kasy zeby gdzies wyjechac :P no ale moze w totka wygram :)

Gość twinkle
a i czy ta data slubu taka sama jak u mojej mamy i zmarlego juz taty moze cos oznaczac? widzisz cos zlego? napisz pare slow prosze.

Gość twinkle
moje gg 8400047 napisz cos pls

Gość twinkle
asiakowa jestes? haloooo? kobitko???

Gość asiakowa
_-------------LOKATA-------------------- masz numerologie bardziej samotnika,tendencje do czarnych mysli, tendencje do wahan i zmian decyzji, duzo myslisz "co by bylo gdyby"....finanse u ciebie toczyc sie beda ze zmiennym szczesciem - raz na wozie raz pod wozem.....ale generalnie prace powinnas zawsze jakas znalezc uwazaj na naloGi!!!!!! jesli chodzi o milosc- odruc depresyjbne nastroje, zacznij przyjmowac zaproszenia, wychodz do ludzi !!! za duzo wracasz do przeszlosci! Poznasz mezczyzne w twoim wieku lub troszke mlodszego, mezczyzna bardzo spokojny,istna oaza spokoju... kulturalny,taki marzyciel, bardzo czuly!!!!ale to jeszcze nie teraz! PS . czy masz dziecko???? i jaka role odgrywa w twoim zyciu kobieta , starsza od ciebie?chyba jest dla ciebie podpora...

Gość twinkle
prosze i dla mnie...

asiakowa ja tez sie dopisze: ja 31.07.1983, on 7.11.1981 : czy ten zwiazek ma szanse przetrwac? W ogole jak potocza sie sprawy? Bede baardzo wdzieczna:)

Gość asiakowa
---------------AGU------------------------- ten zwiazek to tzw zwiazek karmiczny- spotkaliscie sie w poprzednich wcieleniach i teraz tez sie spotykacie zebyc os nadrobic (w duzym skrocie mowiac:) ) Obydwoje macie silne intuicje , obydwoje lubicie dominowac, obydwoje cechujecie sie zmienosciami humorow ,poprostu lubicie strzelac fochy....on powinien duzo sie przemieszczac , duzo podrozowac - praca za biurkiem i w garniturze to raczej nie dla niego! on lubi sie bawic ty z kolei jestes bardziej wyciszona skierowana ku sprawa "duchowosci" odczuwasz pewne rzeczy bardziej niz inni! za niedlugo ( lub juz ) w wasze zycie wkradna sie ahania czy aby dobrze zrobiliscie wiazac sie ze soba, czy aby do siebie pasujecie??/ AGU CZY CHOROWALAS POWAZNIE W DZIECINSTWIE???slbo cos powaznego albo cos przewleklego? widze ze uczucie u obojga wybuchlo, ze uwazasz go za bardzo dobrego mezczyzne jak za ojca prawie...(wlasnie) potwoerdzasz jego ego meskie, ale uwazaj zeby nie zaczal zagladac do kieliszka.... co do przyszlosci to krty nie mowia jednoznacznie- wyglada jakby ten zwiazek was przerosl, beda rozstania i powroty....ale karty nie mowia co dalej...

twinkle uspokój się :o jazgoczesz i jazgoczesz a dziewczyna napisała że będzie najpierw odpisywać na pytania z poprzednich stron.

Gość asiakowa
------------agu------------- dobra widze ze ppytasz czy dac mu jeszcze jedna szanse- dasz jedna , dasz 2 i 3 ...... ok bede szczera w pewnym momencie pojawi sie zdrada a ty mozesz przez to bardzo cierpiec.....

Gość twinkle
racja juz przestaje..bede cierpliwie czekac na kolejke..czekam i juz nie piszcze znaczy nie jazgocze to te cholerne emocje:( przepraszam.........skrucha......:(

ja też bym bardzo chciała aby mi powróżono, ale boję się, że przeczytam coś czego nie chciałabym przeczytać Także postoję z boku i poczytam o waszej przyszłości a co do mojej... niech się dzieje wola nieba... :D chociaż mnie korci by postawić pytanie ;)

Gość asiakowa
---------------------23.10.1979 i 27.9.1968------------------------ data slubu 19.8.2006 wydaje sie byc ok- powinno byc to malzenstwo korzystne finansowo bardzo wladcza osoba twoj partner- BARDZO!pamietah o tym! hmmm powiedzm i czy on ma duzo kasy i jak roe pieniadze odgrywaja dlaciebie??? czy on byl zonaty????(chyba tak) on cie kocha!!!!!

Gość asiakowa
---------------3.2.1962---------------------------ODEZWIJ SIE DO MNIE! fakt depreche to ty masz kobieto!!!! hmmm nie czarujmy sie bedzie ona wracac! czy ta deprechaa ma zwiazek z jakas starta??? karty radza abys duzo kontaktowala sie z ludzmi, zbys zaczela wierzyc w siebie ..... zycze ci duzo powodzenia i jak tu bedziesz to odezwij sie to cos poradzimy bo nie bede tu pisac o twoich sprawach!

Gość takaa jednaa
Bardzo proszę o wróżbę:)20. 10. 1982 Co mnie czeka w sferze uczuć??Kiedy spotkam swoją miłość?:)