Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość twinkle
ale ze mnie tempak...podaje mojego maila bo wiadomo ze jak ty bys ujawnila swoje dane to bys po nocach spac nie mogla bo tyle problemow ile ludzi...prosze cie bardzo odezwij sie jak tylko bedziesz mogla...dzieki a oto adres justyna_spadlo@yahoo.co.uk, jeszcze raz dzieki, gg chyba ale raczej tak 8400047 do napisania mam nadzieje. 3maj sie.

Gość lokatka
Błagam nie zapomnij o mnie!!!

Gość wrozka aw
up up up

Asiakowa a czy poznam milosc mojego zycia..czy dlugo musze czekac ??

jesli bys mogla mi powiedziec czy w przyszlym roku wyjde za maz i czy jest jeszcze nadzieja ze poznam kogos wlasnie z kim sie ozenie?a jak u mnie z praca i finansami,mam dwie prace jedna na pelny etat w gazecie a druga na pol etatu w sklepie,narazie mam male problemy finansowe bo mieszkam sama i musze sama wszystko oplacac...szkoda ze ten zwiazek sie rozpadnie czyli on mnie jednak nie kocha..

Gość ja tez bym potrzebowała....
czy widzisz kogos obok mnie?i finanse......teraz mam kłopoty...pomoz asiakowa.../data ur 30.08.1981/

Gość prosze o rade...
29.07.1982 jest tak skomplikowane to moje zycie ze...:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość prosze o rade...
on 14.10.1982

Gość prosze o rade...
chodzi mi glownie o numerologie....jak sie ma co do czego w tym wszystkim... zajrze jutro zgory dziekuje jesli znajdziesz czas...

Gość twinkle
i nie zapominaj o twinkle:) str 3, dziekowac, dziekowac:)

Gość załamana dziewuszkaaaaaaaaaaaa
miłość, ślub,szkoła, kasa???? 20. 08. 1984 baaaaaaaardzo proszę i już dziękuje z góry : )

Gość smutniczka
ja juz nigdy nie pojde do wrozki zniechcecilam sie strasznie, bylam u takiej jednej ostanio i powiedzila mi straszne rzeczy miedzy innymi ze bede miala wypadek, nie wiem po co mi to powiedzila do czego taka wiedza mi potrzebna teraz ciagle o tym mysle i jeszcze przyciagne zle zdarzenia ale mam przynajmniej nauczke i juz nie skorzystam z takich uslug bo to obciązenie psychiczne :-( i wam tez odradzam a co ma byc to bedzie to tylko wyrzucenie pieniedzy w błoto

Gość twinkle
smutniczka moze ona tak ci powiedziala bo wiedziala ze przez to bedziesz na siebie uwazac? mi kiedys wrozka napomknela abym nie jezdzila autem w brzydka pogode...ja prawie wcale nie jezdze bo kierowca ze mnie marny a nie dlatego ze ona tak powiedziala..a jak jest deszcz to wspominam czasem te slowa..i wiem ze kobitka miala racje..poza tym asiakowa jeszcze od nas kasy ani czegos podobnego nie zadala i nie wydaje mi sie zeby tak bylo..poprostu powiedziala co wiedziala tym ktorzy pytali...i nie oglasza sie jako wrozka..lecz jako osoba ktora moze wiedziec wiecej niz inni..ja mimo wszystko czekam na to co mi napisze..pozdrawiam.

Gość 25.08.
Asiakowa, bardzo bardzo duzo prawdy w tym co piszesz 🌻 🌻

Gość A może mi ktoś przepowie przys
17.02.1981

witaj asiakowa. prosze nie zapomnij o mnie (pisalam wczoraj:)) moja data to 07,02,1978 jego 05,02,1980 chcialabym wiedziec co bedzie dalej z tym zwiazkiem? czy dac mu jeszcze jedna szanse? pozdrawiam i z gory serdecznie dziekuje:)

Gość twinkle
asiakowa odezwij sie please bo kolejka coraz dluzsza....:)

Gość Umarła Nadzieja
Czy wyjdę wreszcie z tej cholernej depresji i zacznie mi się układać w życiu? Proszę, może podpowiesz mi co mam zrobić.. 3.02.1962.

Gość sierpniowa
a czy ja mogę zapytać tak, jak ze szkolą pojdzie? czy zostanę tam gdzie jestem? :( az się bardzo boje odpowiedzi :( 01.08.1984 rok

Gość twinkle
wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzinek sierpiowa..sto lat, sto lat!

Gość sierpniowa
dziekuje :)

Gość twinkle
asiakowa przyciagasz tlumy..no odezwij sie pliska..ps zauwazylas jak duzo tu sierpniowek? a co do daty mojego slubu ja chcialam na 11 czerwca 05 ale tesciowie stwierdzili ze to za cieplo bedzie..a ktora data nie ta z cywilnego czy z koscielnego czy moze obie:( bo wiesz tak sie zlozylo ze dokladnie 24.09. tylko kilka dziesiat lat wczesniej moi rodzice brali slub..niestety tata zmarl jak mialam 1,3miesiace:( mam drugiego bardzo kochanego...mam nadzieje ze to nie oznacza nic zlego ta zbierznosc dat bo ja serio do praktycznie dnia slubu o tym nie wiedzialam..mama mi powiedzila a ona tak malo mowi o moim zmarlym tacie...napisz mi cos prosze tylko tak szczerze..dzieki.

Gość klementyna.
upupup................

Gość GDZIE ONA ZWIALA NO

Gość twinkle
asiakowa pracuje do 14...no moze 14:30 i dzis nam nic nie powie..ale moze jutro..kto wie..:)

Gość pozdrowionka dla Was

Gość ASIAKOWA POWIEDZ MI CO
MNIE CZEKA 31.07.1984 JAK sie moje sprawy poukladaja jak bedzie z kasa i ogolnie kiedy bede miala dziecko ? jedno czy moze wiecej ? czekam na odpowiedz i pozdrawiam cie serdecznie

Gość asiakowa gdzie zniklas
pozdrawiamy

Gość andzia-andzia
up up up mam problem poczekam

Gość rawiolinka
a to moja data urodzenia.25.06.1979Obecnie mam troche dylematów więc jesli możesz mi także pomóc będę wdzięczna:)