Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość whitemouse
ASIAKOWA- witaj, nie wiem co mam robic..wlasciwie to chyba nie mam wplywu na czyjes decyzje... jego data urodzenia 1981-10-06 moja data urodzenia 1984-07-24

asiakowa bardzo serdecznie dziekuje Ci za odpowiedz. co do chorob z dziecinstwa to nic takiego nie bylo co do zdrady to juz to sie stalo :( a teraz on zapewnia ze nigdy wiecej to sie nie powtorzy... nie wiem co dalej robic:( moze Twoje karty mowia cos jeszcze?

Gość takaa jednaa
asiakowa----->Dziękuję Ci bardzo za wróżbę:):)🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Myślałam nad tym co mi napisałaś i mam wrażenie, że to już wszystko było.Dokładnie to co pisałaś poznałam kogoś, wtedy kiedy kogoś bliskiego straciłam:(i tak jak napisałaś zawiodłam się:(i to bardzo. Zgadza się Twoja wróżba wszystko w 100 %.Chciałabym Ci zadać jeszcze jedno pytanie jak znajdziesz oczywiście czas, czy będę z osobą, która jest mi bliska sercu?;)chociaż boję się tego uczucia sama przed sobą;);)

Gość upowska
Asiakowa, ja mam takie pytanko z innej beczki, poniewaz sama mam ciagnotki do wrózenia, byłam kiedys u wrózki i powiedziła, ze wyczuwa u mnie taka energię, ze mogłybysmy sie zamienic miejscami, ale nie w tym rzecz, chcialam spytać... gdzie sie uczyłas, może uczysz? Sama, czy moze jakieś kursy? Pozdrawiam :)

Asiakowa ! Jesteś bardzo miła -poswięcasz nam tyle czasu - piękne dzięki . 1. Moja firma założona 23.06.2004 - od lipca 2005 - nie działa - mam masę długów . teraz podpisałam umowe 21.07.2006 - ale nie wiem czy ma to sens - sama muszę szukać klentów i dostaję prowozję ( fundusze unijne) 2.Złożyłam CV na wyjazd do Holandii - sprzątanie hoteli - nie wiem co jest dla mnie lepsze - co wybrać 3. Moze będą dla mniejeszcze inne możliwości -szukam stale 4.Czy komornik zlicytuje mój dom ? Moja obecna sytuacja finansowa i życiowa jest tragiczna Pozdrawiam

Asiakowa , na 4 stronie prosilam Cie o odpowiedzi na pewne pytania (pod innym nickiem) moja data urodzenia to 31.07.1984 Prosze Cie odpowiedz na nie , kiedy sie pojawisz nastepnym razem . Albo poprostu napisz do mnie na gg 4635742 Prosze Cie , wiem ze wiele osob prosi CIE O wrobe , ale mam nadzieje ze dla mnie tez znajdziesz chwilke Pozdrawiam serdecznie A.

Gość Umarła Nadzieja
Czekam cierpliwie... z madzieją chyba.

Gość asiakowa jestes

Gość bozena131
witam prosze powiedz mi czy poprawi sie moja sytuacja finansowa w najbliszszej przyszlosci moja data urodzenia 05 11 1975 dziekuje

Gość nie_mam_nicka_28
Witajcie! Asiakowa, czy ja tez moge sie usmiechnac o wrozbe? :) Moja data urodzenia 11.01.1978 , jego 13.10.1978. Wiem, wiem, podobno Pan Waga i Pani Koziorozec to nie za dobry uklad.. Ale... co Ty o tym sadzisz? Moze Ci troche pomoge: dobrze sie dogadujemy, potrafimy znalezc kompromis, ja jestem bardzo ugodowa, czasem dla swietego spokoju ustepuje, choc czasem czuje tego powodu pewien dyskomfort - ale i tak to robie dla obupolnego dobra. Jestem z natury bardzo energiczna kobieta, on jest raczej bardziej spokojny, taki po prostu dobrze ulozony facet, czasem az za bardzo ;) Ale generalnie dobrze nam razem, czuje sie przy nim bezpiecznie. Nie jestesmy dlugo ze soba, niedawno "wydostalam sie" z bardzo toksycznego, wieloletniego (nieformalnego) zwiazku, zostalo we mnie duzo ran psychicznych, ale zablizniaja sie, staram sie wyciagnac wnioski z poprzedniego zwiazku. Wspominam o tym, bo moze Ci to pomoze. A tak jakas wrozba dla mnie nie-partnerska? :) Bede bardzo Ci wdzieczna, z gory slicznie dziekuje :) 🌻

Gość asiakowa
-----------------------dajam----------- generalnie bylas w dobryn okresie na zalozenie fimry, data tez ok ale cos musialo sie stac od pazdzirnika 2004 - wrzesien 2005 - byc moze wzielas kredyt, podpisalas z kims niewlasciwym umowe itp. bo po paz nie powinnans byla podpisywac zadnych umow wiazacych!!! sytuacja finansowa faktycznie jets oplakana! karty mowia o jakis zbyt optymistycznych, wymganiach , i pokazuja twoje uczucia i jakiegos mezczyzne! teraz pytanie co dalej --- hmm jesli chcesz wyjechac to powinnas to zrobic- faktycznie bedziesz mikla taka okazje !!!ALE DO PAZDZIRNIKA WYJEDZ!!! bo potem wchodzisz w bradzo dla siebie trudny okres , samotnosci wycofania ip i mozesz sobie tym wyjazdem tylko zaszkodzic! podpisalas umowe unijna -wiec do pazdziernika ratuj firme jak sie da ! to numerologia a teraz karty- bedzie ci przez najblizszy czas bardzo ciekzo - co do komornika to cos ci zajmie ale to nie powinien byc caly dom! byc moze zajmie tylko jakies wartosciowe sprzety! I mnie popadaj w depresje bo nic to nie da !!!! to co widze w kartach to ze jednak odetniesz sie od firmy io wyjedziesz! da ci to nowe prespektywy, nowa znajomosc :) .... ale teraz skup ie idzialaj poki czas i nie placz po nocach !musisz dac

Gość twinkle
czesc asiakowa..to ja twoj natret..:) kiedys ktos powiedzial mi ze mam jakies zdolnosci parapsychiczne, jasnowidzenia i takie tam jak myslisz czy powinnam sie tym zainteresowac? bardzo ciagnie mnie do kart itd ale troche sie tego boje..jezeli myslisz ze tak..to od czego mam zaczac..

Gość asiakowa
-----------lola------------nie podalas daty slubu (skoro rodzina jestescie) sprobujemy - jestes po roku smatnosci, wycofabai z zycia, koncentarcji nad wlasna duchowoscia, przemysleniami... ty za wszelka cene bedziesz chciala miec i utrzymac rodzinejestes dosc uparta osoba Twoj partner z kolei to ma duze tendencje do nalogow! tez musi miec rodzine tylko problem w tym ze rodzina sama w sobie dla niego nie jest szczesciem - rodzinaj est wtedy dobra gdy cos robi! ( np dzieci mimo ze sie ucza powinny pracowac, zona dopbra jak pracuje sprzata gotuje , pierze itp) moze wam sie zyc ze soba ciezko !!! oboje powinienscie sie skupic na pracy! (PRACA TO SZKOLA LUB NAUKA) jesli pytasz mnie czy powinnas zakonczyc ten zwiazek to do wrzesnia 2007 bedziesz znac odpowiedz! ODPOWIEDZ NA PYTANIE -CZY Stuiujesz ? -czy macie jzu dziecko?

Gość asiakowa
no hej twinkle! ale mam zapieprz ostatnio- praca- praktyki-praca -praktyki i tak sobie jezdze po calym wojewodztwie! generlanie kazdy tym mozesie zjamowac- tylko od razu ci mowie ze to jest baaaaaaardzo duzo nauki!!!! naprawde duzo! musisz poznac kilka dziedzin ezoteryki i laczyc w jedna calosc! najpiwerw radze poczytac o roznych sposbach wrozenia ( karty tarota,klasyczne,runy,chiromancja, numerologia, cyfrologia, astrologia.....) a potem to co cie przyciagnie najbardziej to zaczynasz zglebiac literature! po jakims czasie wiesz czy to to czy nie:)

Gość newew
Asikowa! Ja 21.02.81, mój chłop 20.02.78 co Ty na to? Możesz coś jeszcze o mnie powiedziec po dacie ur? Dzieki z góry:)👄

Gość newew
może coś np w jakim zawodzie sie sprawdze bo na razie kiepsko mi idze:(

Gość newew
dodam, że ostanio mam wiele wątpliwosci jesli chodzi omjego faceta...nie wiem czy pasujemy...jestesmy długo razem

Gość asiakowa
---------------bozena 131------------------- a czy teraz nie jest juz lepiej niz rok temu??? bo numerologicznie jestes w dobrym okresie! jedune co moglas zrbic to w latachwrzesien 2004- pazdziernik 2005 wziasc kredyt, podzyroac komus pozyczke lub nie oddac dlugow wczesniej zaciagnietych! wowczas mowi sie ze bedzie sie miec dlugi przez nastepne 9 lat astrologicznych! jesli chodsi o prace to praca zwiazana z przemieszczaniem, nauczyciel. lekrz, psycholog.pilot wycieczek.... pelono jakis mezczyzn wokol ciebie - szczegolnie jeden jakis nieciekawy - mi to wyglada na utrate dochodow... czy tak jest??? poprawa nie nadejdzie zbyt szybko , zwiazana bedzie ze zmiana miejsca pobytu, za sprawa jakies dojrzalej kobiety bardzo wrazliwej i uczuciowej, starszej od ciebie

Gość twinkle
ja siedze w robocie i nie zawiele tu ze mnie porzytku ale jak placa..to siedze..:) chcialabym sie czym zajac bo tu jest tak nudno!! no ale lepsza ta praca niz wczesniejsza...beka bo napisalas ze odniose tu jakies sukcesy itd...moze tym sukcesem bedzie kontrakt:) dzis lece do kosmetyczki..z mezem dre koty dalej..ile ty kobitko masz lat? wiesz najbardziej boje sie tarota..boje sie ze zobacze smierc tzn nie karte smierc ale smierc dla kogos dla siebie itp i co wtedy..myslowa dzien w dzien..musze to przemyslec ale chce...pozdro..pisz jak masz czas to pogadamy..

Asiakowa ! Bardzo dziękuję - dziewczyno zaskakujesz mnie - faktycznie we wrześniu 2004 podpisałam umowę - wzięłam na siebie dług innej firmy ( rodzinne powiązania ) i to mnie położyło 100.000,00 zł - wszyscy mnie potem olali udają , ze nic się nie stało . Nie wiem co rozumiesz zbyt optymistyczne wymagania i mężczyzna - jestem sama - faktycznie mam kontakty towarzyskie z mężczyzną na którego pomoc liczę - niepotrzebnie ? Boję się pażdziernika 2006 - jak to rozumiesz ? Boję się o moją córkę jest bez pracy i też zw depresji - czy mogę ją zostawić i wyjechać Asiakowa - podziwiam Twoją cierpliwość do nas , ale masz wielką intuicję a może dar ?! . Jeszcze raz dziękuję

Gość Turkus 25
niech mi ktoś powie co mnie czeka 17.02.81

Gość asiakowa
-----------whitemouse -------------- ja tez urodzilam sie 10.06 :) tak na marginesie ON - ma czasami tendecje deprech, do wycofywania sie , jest uparty i trudno go zmusic do zmiany zdania! powinien w zyciu duzo sie uczyc ! wychodzi wlasnie z trdnego dla siebie okresu w zyciu , dlatego od roku moe dziwnoe sie zachowywac, Ty z kolei iziezjestes nadwrazliwa , wydajce ci sie zewiesz lepiej,co nie zawsze jest prawda... pewno czesto sie klocicie i kazde chce zeby wysszlo an jego! mozem iec tendencje do niemowienia ci wszystkiego ,to o czym mysli obecnie to pieniadze - w najblizszym czasie bedziecie sie odsdalac i zblizac ....nie bedzie stabilnosci i uwazaj na zdrade....

Gość Turkus 25
a, zapomniałam dopisać ja 17.02.81, on 18.03.76

Gość Ja i tyle
Asiukowa proszę powiedz mi coś o mojim synu, chodzi mi o to, czy będzie mu dobrze się w życiu układało, czy będzie zdrowy i czy spotka miłość swojego życia. Bardzo Cię proszę :)))) Urodził się 16.09.1987r

Gość asiakowa
------------dajma-------------- karty same mowia o wyjezdzie twoim-chcesz ratowac firme to sprobuj- ale wyjazd wydaje mi sie lepszy! wydaje mi sie ze dalej niz do holandii! zostajac tu nie pomozesz corce! ja widzialm ze zostalas oszukana- a optymistyczne marzenia -tzn zbyt optymistyczne patzrenie w przyszlosc! firam miala szanse dobrze prosperowac tylko zlym roku astrologiznym wzielas kredyt!!! to bedzie sie za toba troche ciagnac..... niw wydaje mi sie zeby ten mezczyzna ci pomogl --wejdziesz w inny znacznie lepszy uklad jak wyjedziesz!!!!

Gość newew
asiakowa....podziwiam Cie za wiedze...a jeszcze bardziej za cierpliwość:D

Gość twinkle
NIE WIERZE W TO !!! 10.06????? to tez data mojego taty- tego co zginal...kurna kobitko coraz bardziej mnie to zadziwia..

Gość hajnalka
asiakowa, na poprzedniej stronie prosilam Cie o wrozbe...:);) Przypomnie sie...12.07.1982 - chodzi mi o kilka przyszlysz miesiecy - czy bedzie lepiej?:(

Gość newew
Asiakowa, czy Ty to wsystko z głowy bierzezsz, czy masz jakis ksiazki itd???