Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elciaaa23

jaki wózek dla dziecka urodzonego w listopadzie ???

Polecane posty

Gość elciaaa23

dziewczyny pomocy w doborze wózka, rodze w listopadzie i nie wiem jaki wózek wybrac i na co zwrócić uwage przy jego wyborze

Gość lllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
najlepiej jakis niedrogi ciezki wozek. takie sa na zime najlesze. a nawiosne spacerowke lekka kupic.

spacerówke ? ja myslałam ze w spacerówce wozi sie dzieci ktore juz same siedzą ? no taki dla małego bobasa zeby mogł tam leżec :O zwróc uwagę na głebokosc (zeby nie był za płytki, bo wtedy są wieksze wiatry) na to czy można dopiąć taką ochrone dla dziecka , na to czy bedziesz miała gdzie powsadzać swoje rzeczy dla dziecka , no i zeby nie był za cieżki :O poza tym pogoda lubi zaskakiwać ;)

napisalam ze na wiosne sacerowke jak juz bedzie cieplo. w maju np. dzecko bedzie miec 6-7 miesiecy przeciez. gleboki na zime jesty azny, dlatego polecam te tansze ciezsze wozki wielofukncyjne. te drogi sa okropnie plytkie.

wazne sa duze kola, nosidlo dla noworodka, okryci na zime.moja corka urodzila sie z styczniu 2005. kupilismy wozek za 500 zl, taki zwykly ze 20 kg wazyl. przejezdizla dwie zimy, byl super, pokonywal naprawde trudne czasem do przebrniecia breje ze sniegu.a od marca mamy lekka spacerowke (ale nie parasolke - to wazne) i dzidzia zasuwa w spacerowce albo na wlasnych nogach. ma juz poltora roku.

lily rose - nie gniewam sie

Gość elciaaa23
up

Gość 88888
Ja tez jestem na etapie zakupu wozka dla dzidzi*Tyle tego jest ze nie wiadomo na co patrzec.Czy lepsza bedzie gondola a pozniej spacerowka??Czy moze odrazu taka wielofunkcyjna spacerowka??

Gość -987
też mnie interesuje ten temat :) piszcie :)

Gość yhyt
mysle ze najpierw gondola a potem spacerowka.wprawdzie wielofunkcyjne majas spacerowke, ale jest ciezka.

ja urodziłam 30 października więc miałam przed soba całą zimę Osobiście korzystałam z deltima focusa i powiem ci szczerze że na zimę jest jak znalazł. Obszerna gondola, pompowane koła całóść bardzo porządnie wykonana, z dobrych jakościowo materiałów-nic nie podwiewało, nie przrezmakało. Naprwde polecam gondolę na zimę (bo w końcu przez całą zimę twój dzidziuś spędzi w gondoli). natomiast co do spacerówki (to uwaga odnośnie kolejnych miesięcy dzidziusia) to w przypadku porodów \"zimowych\" nadaje się jedynie do następnego sezonu, gdyż oparcie spacerówki zwęża się ku górze a tym samym dziecku które ma ok. roczku zimą czyli w ciepłej kurtce lub kombinezonie bedzie po prostu za ciasno. moja córa ma teraz 9 miesięcy i spacerówka jeżeli ja wyjmuję(kupiliśmy w międzyczasie leciutką parasolkę na letnie wypady) jest na nią akurat na szerokość. nie wiem więc czy przejeździmy w niej zimę( będzie miała wtedy ponad roczek), obawiam się że może być ciut za ciasna. aha-zapomniałabym. Moja rada-nie kupuj bardzo drogiego wózka za 2-3 tysiiące z pompowanymoi kołami. Prawda jest taka że wózki z pompowanymi kołami są niezwykle wygodne i świetnie się prowadza ale są za to ciężkie i mało poręczne. sprawdzają się głównie zimą, natomiast latem bedziesz chciala mieć przede wszytskim lekki wózek bo letnie spacery są 1) częstsze 2) dł€ższe 3)obejmuja niekiedy przejazd autobusem Lepiej kupić tańszy wózeczek na zimę z dużymi pompowanymi kołami a na lato (dziecko bedzie miało wtedy ponad 6 miesięcy) przesiąść sie do fajnej poręcznej i lekkiej spacerówki z mniejszym kołami.

Gość elciaaa23
dzieki ewcia 26- za obszerne informacje :) właśnie myśle nad kupnem deltim focus ale jak ma byc spacerówka na wiosne za ciasna dla dziecka to chyba nie ma sensu wydawać kasy,jezeli mogłabyś jeszce podać mi przykładowe firmy takich wózków gondol na zime oraz na lato spacerówki byłoby b miło :) z góry dzieki :) mi chodzi po głowie jeszcze wychamet baby active breaker, fajna cena :) moze coś wiecie na jego temat ? bo tako słyszałam ze jest baaardzo cięzki i mniej funkcjonalny

Gość soczek37
ja rodziłam w październiku ( nie w tym roku : ) kupowałam dużą masywną gondolena stelażu z dużą budką, jest najlepsza na zimę, dużo miejsca dla maluszka , który rośnie a zimie musi jeździć w kombinezonie i owinięcty kocykiem mój wózek to orginalny probaby nowoczesna stylistyka , teraz muszę go sprzedać, więc jak jesteś zainteresowana to prześlę zdjęcia i opis, cena atrakcyjna soczek37@op.pl

Gość soczek37
o jezu widze że myślisz też o spacerówce, mam też spacerówkę fajniutką nowoczesną do sprzedania używaną króciutko. oba wózki razem z gondolą mogę ci sprzedać za 500zł to tanio ale potrzebuję szybko gotówki i nie mam miejsca na trzymanie tych wózków : )

Gość Mamuśia
Ja urodziłam w listopadzie i wydaje mi się że jednak najlepsza jest głęboka gondola.Oczywiście będzie również potrzebny spiworek ocieplany.

Gość kenka
my z mezem zdecydowlaismy sie na solidny wozek 2w1 primo marki riko, swietnie sie go rpowadzi ze wzgledu na pompowane i łożyskowe koła

Gość gość
rodziłam w październiku i miałam baby design lupo który bardzo się sprawdził...a synek duży był bo 4kg ważył a w gondoli jeździł do wiosny ;)

Gość gość
nadal jeździmy w spacerówce z wielofunkcyjnego a na wyjazdy mamy parasolkę

Gość gość
My początkowo kupiliśmy wózek wielofunkcyjny, model Nano z riko i jego używamy jako główny wózek, dopiero na wakacje dokupiliśmy lekką spacerówkę model Solo z euro cart, żeby było łatwiej podróżować i żeby wózek nie zajmował tyle miejsca w bagażniku.

Gość Michaelna
Mam model, który po prostu uwielbiam. Nano, z Riko. Poręczny i lekki - ma aluminiowy stelaż. Duży wybór kolorów, pokryty jest piękną tkaniną. Ma duże pompowane koła i świetnie się prowadzi po każdej powierzchni.

Gość gość
Dla zimowego dziecka musi byc duża wygodna gondola I dobrze by było aby wozek mial koła pompowane a rama była amortyzowana. Kupiłam na grudzień Anex Sport ktory spełniał te kryteria. Sprawdził sie bardzo dobrze. Teraz czeka nas juz kolejna zima z tym wozkiem tyle że w spacerowce .

Gość gość
Mój syn urodził się w grudniu wiec potrzebowałam wózka z głęboką i ciepłą gondolą. Zależało mi też żeby wózek był ładnie się prezentował. Bardzo spodobał nam się wózek z firmy tutek - model Torero. Wózek w zimę bardzo super się sprawdził.

Gość Bunia854
Ja jestem szczęśliwą użytkowniczką wózka od Tutka i jestem bardzo zadowolona. Mam model Grander i bardzo dobrze się prowadzi i składa i rozkłada.

Gość SylwiaSylwia1985
I jak w tym modelu jest z pompowaniem kół w tutku ???? ja właśnie jestem na etapie poszukiwań wózka dla drugiego dziecka. moj pierwszysz wózek to była jakaś porażka.

Gość BeataBeata1980
Ja mam tutka model Timer i tam jest bardzo dobre podejście pod zwykłą pompkę i taką do wózków. Z pierwszym dzieckiem miałam nie lada problem z pompowaniem bo podejście do wentyla.

My zdecydowaliśmy się zamówić model ROAN ESSO ze strony https://wozkipelki.pl/ i jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni :) Wózek jest piękny, bardzo funkcjonalny i też w dosc przystępnej cenie i na zime jak znalazł :)

Gość Justynka_999
Kupowaliśmy wózek firmy Anex u nas w sklepie na Tarchominie takim z wózkami, mają spory wybór a nam przypasował akurat ten i jestem w 100% zadowolona.

Gość Mallgorzattka
A który masz model? zastanawiam się czy wybrać Cross czy Sport, który polecasz?