Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konar

Dlaczego kobiety nie lubią spokojnych , często zamyslonych i melanholijnych face

Polecane posty

Dlaczego zawsze trzeba być pełnym energii tryskającym humorem mężyzną.A człowiek czesto potrzebuje sie gdzies tam wyciszyc, zastanowic sie nad minionym dniem , przemyslec rozne rzeczy czy zamyslec sie nad zyciem ...

ups ale orotgraficzny !!!! :( Ale obciach Oczywiscie miało być melanCHolijnych

Dlatego, że każdy potrzebuje energii do życia, a nie spowolnienia. Ja sama ciągle tryskam energią i nie chciałabym, żeby u mojego boku był mężczyzna, który mnie hamuje i ucisza. Czasem ja też potrzebuję wyciszenia, ale nie jest mi do tego potrzebna cicha, spokojna, melancholijna osoba:(

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toż to diabeł wcielony!!! chcesz się ze mną Puciaczku podzielić swoją sławą i honorami???

a ja tu wietrzę podstęp i coś czuję, że chodzi tylko o przekierowanie uwagi pomarańczowych z Ciebie na mnie, co oznacza bezpodstawną agresję w moim kierunku na co w życiu się nie zgodzę:D jak to Agresywniejsza twierdzi, wszyscy jesteśmy nienormalni, bywający na Twoich topikach, ale ludzie jeszcze nie wieszają na mnie psów, więc po co mam im się narażać robiąc z Tobą cokolwiek? Nawet jeśli jest to tylko topik o falbankach, drewnie czy bursztynach, czy co Ci tam jeszcze w głowie siedzi:O

:D ja się żegnam:) stolica Śląska wzywa:) 🖐️ wszystkim, miłego dnia:)

Dlaczego? Bo ludzie mają tendencje do wybierania radości, nie smutku, zabawy a nie nudy i szczęścia a nie depresji. To tyle. czarniejszy_niż_mrok --------> \"który zamyśla się niekiedy i wypowiada głębokie myśli od czasu do czasu, nie nudząc jednocześnie długimi mowami o kondycji moralnej tego świata może wydawać się (bo może i tak jest) intrygujacy dla kobiet o pewnej wrażliwości\" - jesteś więc Pan manipulatn nie melancholik:)

ale oczywiscie wszystko musi miec swoje granice. meżczyzna moze byc melancholijny, ale jednoczesnie musi byc dobrym kumplem takim z którym można konie kraść czy odwalać skecze rodem z klimatów Monthy Pythona :classic_cool:

najlepiej jest kiedy meżczyzna jest melancholijnym delikatnym mucho na mojej planecie sa tylko tacy...poniewaz pochodze z planety PuciaX

co to za bełkot z rana - to miała byc rzeczowa i fajna dyskusja a ty bazgrzesz Puciaku o planecie której nie ma i o innych piardach 😡

Kobiety poniewaz sa uczuciowe potrzebuja całej gamy uczuc...wszytskich kolorów teczy...nie tylko melencholika..ale takze kogos przy kim sie agresywnie rozłosci...

takiego mezczyne który delikatnie bedzie ja całował w usta..i takiego który przycisnie ja lwia łapa do poduszki

czarniejszy_niż_mrok -------> \"wszyscy są przewidywalni\" - nie zgadam się z tym, ile ludzi tyle reakcji, jezeli sam nie jesteś w stanie przewidzieć swoich reakcji ( a myślę że niezaleznie od wieku i doświadczenia nikt nie wie o sobie wszystkiego) to jak można przewidzieć reakcje drugiej osoby? Typ osobowości to ramy szerokie jak wrota piekieł i tak naprawdę nic nie daje.

Gość Firthlady
jeśli ci mężczyźni mają twarz johny deep'a to lubią, czemu nie ?!

Gość Wrom
Co do witalności diabolicznej z tym się zgodzę. Działa mocno na kobiety.

czarniejszy_niż_mrok -------> Z tak postawioną tezą zgadzam się łatwiej:) Zakładając, iż mówimy o osobie którą znamy, obserwujemy itd. to możemy przewidzieć niektóre jej reakcje. Co do polityków, podrywaczy i agentów ubezpieczeniowych (zestawienie obraźliwe tylko nie wiem jeszcze dla którego garunku) działają oni na zasadach bardzo pobieżnej obserwacji pewnego ogółu, więc i manipulacje te są bardzo niskich lotów. wrom ---------> co rozumiesz przez \"witalność diaboliczną\".