Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja23

Dziś chciałabym żeby mnie jakiś facet przytulał

Polecane posty

Gość blondyneczka***
czy mozesz mnie jeszcze poglaskac po wloskach i powiedziec ,ze bedzie dobrze ,ze dam rade ...:( kurcze ,az mi wstyd wchodze na Wasz topic i nie dosc ze chce sie przytulic to jeszcze narzekam :(

Gość Przytulanek
>>Nieprawda to...na sobote moze wyjade, a potem bede na pewno przytulał:) Nie martw się...a póki co....mam dla Ciebie prezent na posklejanie się. * * * * * * * * * * * * * * * * -gwiazdki z nieba....:) >>Mała_megi....pójdź w me ramiona....

Gość blondyneczka***
nieprawda to... dzieki :) 🌼 nie chcialam marudzic ,ale dzisiaj mam jakis kryzys :O

Gość Przytulanek
ee, te gwiazdki nie wyszły tak ładnie jak na próbie.... licze na Twoją wyobraźnię:) >>Blondyneczka... po łapkach też? Nie smuć się. Zawsze wszystko wychodzi (nie bokiem!!)nie martw się. przytul się do mnie i po prostu bądź... 🌼

Gość maracuja
tak jakoś wyszło, że nie miałam dostepu do komputerka, ale mam Anioła od Ciebie :)) dzis tez jestem na chwilkę, bo jakos tak mi sennie, a rano do pracy trzeba wstać

Gość Przytulanek
>>Nieprawda to...i znowu dzis się zarumieniłem...

Gość Przytulanek
>>Maracuja...cieszę się, że anioł pomaga... fajnie, że wpadłas do nas. 🤗 utulić Cię dziś do snu? poprzednim razem było bardzo przytulnie...:))

Gość blondyneczka***
przytulanek juz mi troszke lepiej i cieplej ;) dzieki 👄

Gość maracuja
Tak, zaprowadz mnie do łóżeczka:D A wszystkim życzę miłych i przytulnych snów 👄

Gość Przytulanek
a jak się podoba ogień na kominku? trochę cieplej. częstujcie się czekoladą. A może kakao? herbatę? kawy nie serwuję:p

Gość blondyneczka***
maracuja slodkich snow 🌼 :)

Gość Przytulanek
Maracuja, mogę Cię nawet zanieść, otulę kołdrą, pogłaskam po włosach, poczekam aż zaśniesz, odgonię złe sny. śnij o czymś pięknym

Gość blondyneczka***
przytulanek czekolada o tej porze ? o linie trzeba dbac :D poprosze najwiekszy kubek tej pysznej goracej czekolady ;)

Gość Przytulanek
Kochanego ciałka nigdy za dużo...a już wcześniej na tym temacie wspomniałem, ze słodycz prosto z serca nie tuczy. Kubka mam półlitrowe..pasuje?

Gość Przytulanek
a właściwie tuczy, ale tylko duszę

przytulanku, nikt mi nigdy gwiazdki z nieba nie dał:) blondyneczka***, o linię to trzeba dbac w realu, tu mozna pić gorącą czekoladę i się przytulać maracuja - dobranoc

Gość blondyneczka***
przytulanek gdzie Ty sie uchowales ? jeszcze istnieja tacy mezczyzni jak Ty ? nie wierze ,uszczypnij mnie ;) a jesli chodzi o ten kubek to jasne ,ze pasuje :)

Gość Przytulanek
>>Nieprawda to... zawsze musi być ten pierwszy raz... ale Ty tez komus powinnas podarować:)

Gość Przytulanek
>>Blondyneczka...jest nas całkiem sporo..ale tak sie przyzwyczailiśmy do chowania, że trudno wyjść teraz...;p

Gość Przytulanek

Gość blondyneczka***
nieprawda to ... ja akurat mam odwrotny problem ,i niestety wbrew temu co mysla inni to tez jest problem i to nie maly :(

Gość blondyneczka***
ała nie tak mocno :P przytulanek to wychodzcie z tego ukrycia ,jestescie pilnie poszukiwani :D

Gość Przytulanek
to dlaczego nie szukasz? w domu siedzisz? he? to jest tak samo... przepraszam, ze tak mocno a problemami sie nie martw - tutaj one znikaja

przytulanku, postaram się kogoś tymi gwiazdkami obdarować:) A ty nigdzie nie wyłaź, siedź tu i przytulaj:p. Ja wiem że to egoizm... blondyneczka***:o nie wiem , nigdy w żadną strone nie miałam z tym problemów, ale wierzę:( poprosze też czekolady i usiądę przy kominku i sobie popłaczę tak bez wyraxnego powodu:(

Gość Przytulanek
przytul się, nigdzie nie ide, na razie nie pozwole sie upolowac... mam dobre rekawy - chcesz skorzystac?

Gość blondyneczka***
przytulanek ja nie siedze w domu ,chyba troszke za duzo pracuje i moze dlatego tak jest ... nieprawda to ...nie placz prosze , napij sie pysznej czekolady ,moze humor Ci sie chociaz troszke poprawi 🌼