Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Czarodziejka23

TIPSY JAKIE, GDZIE I ZA ILE ?

Polecane posty

Go艣膰 Czarodziejka23

Hejeczka, Proponuj臋 wpisywa膰 tu wszystkie dobre adresy pod kt贸rymi mo偶na znale藕膰 fachowca od tips贸w. Jeste艣my z r贸偶nych miast Polski i taka baza adresowa pewnie nam sie przyda ;) Ja szkukam kogo艣 ze 艢l膮ska. Macie sprawdzon膮 babk臋, to podajcie namiary plissssssssss :D Pozdrofka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Cennik: Tipsy – 偶el - zdobienie gratis -65 z艂 Tipsy – 偶el - frencz- zdobienie gratis - 70 z艂 Uzupe艂nianie - 45 z艂 Uzupe艂nianie frencz - 50 z艂 Korekta - 30 z艂. Zdj臋cie tips贸w - od偶ywka wapniowa gratis - 35 z艂 Zdj臋cie tips贸w - manicure, od偶ywka wapniowa - 45 z艂 Zapraszam r贸wnie偶 na inne zabiegi 馃尲 Kontakt: 602-512-287

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inne miasta i adresy - gdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rebelian
Zapraszam wszystkie zainteresowane Panie, kt贸re chcia艂yby poprawi膰 wygl膮d swoich d艂oni. Oferuj臋 przed艂u偶enie paznokci metod膮 偶eli uv przy pomocy produkt贸w firmy ESN oraz Euro Fashion, tak偶e w domu klientki. Us艂uga standardowa : 80z艂 french : 100z艂 ozdoby : 120z艂 uzupe艂nienie standardowe : 50z艂 uzupe艂nienie french : 70z艂 kontakt : Warszawa 508340548, Anna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a w 艁odzi
gdzie? Pole膰cie co艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuuuullaaaa
a wLublinie? zna ktos jakis dobry salon,ewentualnie stylistke od paznokci ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkdjkdsd
W Radziejowie (mi臋dzy w艂oc艂awkiem a Inowroc艂awiem) kosmetyczka robi 偶elowe za 70z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tipsiara
Szprotawa, 呕aga艅艢wi臋tosz贸w i okolice tipsy akrylowe 60 z艂 - malowanie grtis uzupe艂nianie 30-45 z艂 Manicure 15z艂 Pedicure 20 z艂 Depilacja brwi 5 z艂 Makija偶 10-30 z艂 Malowanie paznokci 10 z艂 Depilacja woskiem: w膮sik 5 zl broda 5 z艂 nogi 25 z艂 Henna na brwi 5z艂 henna na rz臋sy 5 z艂 + dojazd do domu Telefon kontaktowy: 603789253

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweza
bedzin serdecznie zapraszam jestem dyplomowana "tipsiara" jesli chcecie dowiedziec sie ceny i dokladny adres prosze pisac na eweza@vp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasiMysia
Witam wszystkich serdecznie! Chcia艂abym zaoferowac Ci moje us艂ugi przed艂uzania paznokci metod膮 偶elow膮 na tipsie. Do tego oczywi艣cie r贸偶norodne zdobienie, french i malowanie paznokci. Stylizacj膮 paznokci zajmuje sie juz prawie rok, w grudniu zesz艂ego roku ukao艅czylam kurs. Pracuje na 偶elach Ibd. Pazurki robie u siebie jak r贸wnie偶 w domu u klientki. Cena us艂ugi ze zdobieniem wynosi 60 z艂, uzupe艂nianie 30-40 z艂 ZAPRASZAM Opr贸cz paznokci wykonuje: depilacja woskiem nogi 25z艂 r臋ce 15z艂 henna brwi, rz臋s 5z艂 regulacja 5z艂 Tel 691 984 327

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Madzi-kosmetolog
W kt贸rym miejscu w Gliwicach przyjmujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rebelian8
u mnie za sam czysty zel zaplacisz 60zl, a za french80zl, 100 zl i masz co tylko chcesz :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasiMysia
Witam wszystkich serdecznie! Chcia艂abym zaoferowac Ci moje us艂ugi przed艂uzania paznokci metod膮 偶elow膮 na tipsie. Do tego oczywi艣cie r贸偶norodne zdobienie, french i malowanie paznokci. Stylizacj膮 paznokci zajmuje sie juz prawie rok, w grudniu zesz艂ego roku ukao艅czylam kurs. Pracuje na 偶elach Ibd. Pazurki robie u siebie jak r贸wnie偶 w domu u klientki. Cena us艂ugi ze zdobieniem wynosi 60 z艂, uzupe艂nianie 30-40 z艂 ZAPRASZAM Opr贸cz paznokci wykonuje: depilacja woskiem nogi 25z艂 r臋ce 15z艂 henna brwi, rz臋s 5z艂 regulacja 5z艂 Tel 691 984 327 !!!KATOWICE!!! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frosch
ja robie tipsy akrylowe: utwardzenie naturalnej p艂ytki paznokcia 40z艂 tipsy od 50 akryl na szablonie od 50 jestem z okolic Warszawy zainteresowane piszcie gg:6373913

Udost臋pnij ten post

R贸wnie偶 chcia艂abym si臋 do艂膮czy膰 wykonuj臋 przed艂u偶anie paznokcie na tipsie lub formie akrylem i na tipsie 偶elem. Utwardzanie p艂ytki 偶elem, masa偶 i manicure. Pracuj臋 na kosmetykach takich firm jak SNC, IBD, NSI. Kostrzyn Nad Odr膮 i okolice, je偶eli kto艣 jest z Gorzowa r贸wnie偶 zapraszam na maila - w Gorzowie robi moja siostra :)) Obie jeste艣my po kursach, posiadamy dyplomy i certyfikaty. Cena us艂ugi to oko艂o 50z艂. Szczeg贸艂u na e-mail:)) Pozdrawiam ela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikki29
tipsy 85z艂 -uzupe艂nienie 50 10z艂 doliczam za frencz sta艂y albo inne zdobnictwo zatpiane w 偶elu ,malowanie wzork贸w.Ceny jak na wieloletnie do艣wiadczenie s膮 umiarkowane ,klientki s膮 z r贸偶nych miast .Jak kto艣 ma samoch贸d to zdojazdem nie ma problemu i z parkowaniem.艣wiadcze te偶 inne us艂ugi kosmetyczne 501136114

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikki29
tipsy 85z艂 -uzupe艂nienie 50 10z艂 doliczam za frencz sta艂y albo inne zdobnictwo zatpiane w 偶elu ,malowanie wzork贸w.Ceny jak na wieloletnie do艣wiadczenie s膮 umiarkowane ,klientki s膮 z r贸偶nych miast .Jak kto艣 ma samoch贸d to zdojazdem nie ma problemu i z parkowaniem.艣wiadcze te偶 inne us艂ugi kosmetyczne 501136114

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikki29
艣l膮sk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tipsy
zelowe. 60 z艂, uzupelnianie 40 z艂. tipsy robie juz ponad 2 lata. sucha beskidzka . gg 1693639

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewela cieszyn
zapraszam panie z cieszyna do swojego zak艂adu paznokcie 偶elowe + zdobienie 50 z艂 uzupe艂nienie 35 z艂 ewelina 21b@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izunia334
chcia艂ambym dowiedziec sie ile wyniosa mnie paznokcie zelowe... w 艁odzi .. i gdzie najlepiej je zrobie? Najlepiej prywatnie a nie w salonie kosmetycznym:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwcia
Zna moze ktos jaka wmiare tania kosmetyczke w lublinie? kt贸ra dobrze robi paznokcie bardzo prosze o kontakt!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leilaaaankaa
Je艣li chodzi o tipsy w Warszawie to jestem stylistk膮 paznokci :) mam pe艂no ozd贸b i zapraszam :) m贸j mail to: leilaanka@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamci
Czy wiecie czy jaka艣 babka przyjmuje w Zielonej G贸rze?? Plisssssssssssssssssssssssssssssssssss piszcie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o my gosh
kamcia magda jej gg 1353648

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gusia100
POLECAM W WARSZAWIE PANI膭 AGNIESZKE W SALONIE DENIQUE NA WILE艃SKIM . CHODZE TAM JUZ 4 LATA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA . NOSZE AKRYL KOLOROWY . PODAJ臉 NUMER 0-602-58-70-68 POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xlacostex
Witam wszystkich! Je艣li kto艣 jest zainteresowany,wykonuj臋 tipsy akrylowe i 偶elowe(french,zdobienie,hologramy,brokat,ozdoby itd). Us艂ugi wykonuj臋 u siebie w domu badz u klientki.Posiadam certyfikat. tel.0508687504 LUBLIN

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tytyt
Gusia, a ile ta pani Agnieszka bierze za akryl? A ile za 偶el?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianetka
Dziewczyny napiszcie kogo polecacie z Krakowa. Z g贸ry dzi臋kuje!!!

Udost臋pnij ten post