Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_83

Zaczęło się od tego że pigułka nie zadziałała

Polecane posty

Gość Kasia_83

Pozbyłam się płodu. Nie było się nad czym zastanawiać, poszło szybko i bez komplikacji, aczkolwiek wykosztowałam się z chłopakiem na lewy zabieg bo w ciemnogrodzie oczywiście nadal niepodzielnie i niezmiennie panuje obskurantyzm i głupota szerzona przez kler i skrajną prawicę. Jesteśmy jeszcze za młodzi by pozwolić sobie na długofalową stratę czasu i pieniędzy na wychowywanie dziecka. Za jakiś czas być może zdecydujemy się na świadome rodzicielstwo, lecz najpierw musimy zatroszczyć się o to, by zapewnić podstawy do utrzymania nas samych, a w przyszłości także i dziecka, czyli ukończyć studia i zdobyć stałe zatrudnienie i wygenerować odpowiedni poziom oszczędności. Bo na tym właśnie polega odpowiedzialne rodzicielstwo, a nie pozbawionych jakichkolwiek refleksji truizmach i bzdurnych kato-argumentach zupełnie oderwanych od rzeczywistości starych pierdół nie mających pojęcia na jakim świecie żyją i o czym właściwie mówią.

Gość mamunia567
Żal mi Ciebie, nie wiesz co mówisz. Będziesz żałować, czas to pokaże...

hmmmm.o kurcze jak to nie zadziałała?? . a nie bedziesz tego żałowała?? Wiesz ze po takim zabiegu istnieje ryzyko ze juz wiecej nie bedziesz mogła miec dzieci?

Gość tritutitu
Twój wybór i Twoje sumienie i innym guzik do tego. Miałaś prawo do własnego wyboru i ja Cię nie potępiam, uważam że każdy odpowiada za siebie i swoje czyny. Masz rację, że żyjemy w zakłamanym kraju i nic się tutaj nie zmieni, nadal będzie panował fałszywy katolicyzm i Polsą bedą rządzili złodzieje.

Gość Lucylla1
Moim zdaniem dokonalas swiadomego i doroslego wyboru i nikt nie ma prawa krytykowac.Ja sama nie usunelabym ale wcale nie potepiam tych kobiet ktore takiego wyboru dokunuja.Rozne sa zyciowe sytuacje.Fakt faktem ze powinno to byc legalne.Za duzo dzieci rodzi sie i umiera tego samego dnia smietnisku...

Ja tez nie potępiam aczkolwiek im współczuje bo to musi naprwde byc przemyslana decyzja na całe życie..

Gość weda
A wiesz, ze w piekle jest specjalne miejsce dla matek ktore zamordowały z egoizmu własne dziecko ? ;) No tak, ale Ty pewnie w pieklo nie wierzysz, bo to taki ciemnogród. Jak sie nie jest gotowym na ewentualne dziecko z wpadki, to nie nalezy sie pieprzyc ;)

Gość lala27
Jesteśmy jeszcze za młodzi by pozwolić sobie na długofalową stratę czasu i pieniędzy na wychowywanie dziecka. CZY TY SLYSZYSZ CO TY KORKO PIERDOLISZ STRATA CZASU I PIENIEDZY A POZNIEJ PISZESZ ZE TY CHCAESZ DZIECKA JAK UNORMUJECIE SWOJA SYTUACJE JA MIALAM ABORCJE ROK USUNELAM NIE DLA TEGO ZE TO STRATA CZASU I KASY TYLKO Z POWODU MOJEJ SYTUACJI I WIESZ NIE WIEM JAK TY JA TEZ MYSLALAM ZE JESTEM TWARDA I DAM SOBIE I Z TYM RADE ALE TO CO PRZEZYWAM WEWNATRZ MNIE NIKT NIE WIE JAKIE JEST TERAZ MOJE SUIENIE ZE NIE MOGE PATRZEC NA NIEMOWLETA BO RYCZE JAK GLUPIA I NIK NIE WIE DLACZEGO JA CZUJE SIE JAK KAT WYKONUJACY KARE SMIERCI TYLKO ZE NAJGORSZE NA WLASNYM DZIECKU BO ZANIM ZROBILI MI ZABIEG SPRAWDZALI NA USG WIEK CIAZY TO BYL 6 TYDZ SLYSZALAM BICIE SERCA WLASNEGO DZIECKA I JEDNAK ZABILAM CZUJE SIE GORZEJ NIZ SMIEC I UWIERZ ZROBIL BYM WSZYSTKO ABY COFNAC CZAS I WIEM ZE TY DZIS ODWAZNA JESTES ALE POCZEKAJ CHWILE I ZOBACZYSZ SIE Z WLASNYM SUMIENIEM KTORE CIE BEDZIE ZRZERALO OD SRODKA JA CALY CZAS JESTEM NA CZATACH Z DZIEWCZYNAMI I PSYCHOLOGAMI KTORE ZAJMUJA SIE KOBIETAMI PO ABORCJI.

Gość Kay.
Lala - nie pierdol, syndrom poaborcyjny to mrzonka i nie każdego dotyka 🖐️

Gość lala27
SZMATA JESTES JAK KTOS WYZEJ NAPISAL JA NIE CHCESZ DZIECKA I KONSEKWENCJI TO SIE NIE PIERDOL JAK KROLIK TY SZMATO,KORWO ZAL TYLKO ZE TWOJA MAMA CIE NIE USUNELA BO SWIAT TAKICH JAK TY NIEPOTRZEBUJE KTORE UWAZAJA ZE DZIECKO TO STRATA CZASU I KASY GLUPIA PIZDO

Gość Kay.
Naucz się pisać, głupia cipo, a potem bierz się za rozpłód :classic_cool:

Po cholere piszesz tu na forum o tym? Twoje zycie raczej nikogo nie interesuje, nie zadalas pytania, nie masz problemu, tylko oznajmiasz co zrobilas? Mam to w d.. Twoje sumienie.

Gość lala27
A MNIE DOTKNOL I NIE WIEM JAK MAM CI UDOWODNIC ALE JA GO MAM JA JESTEM W USA I TU ABORCJA JEST LEGALNA ZABICIE DZIECKA DO 6 TYG CIAZY KOSZTUJE 375$ PLACISZ IDZIESZ NA USTALONY TRMIN ROBIA CI KILKA BADAN ,USG NARKOZA PO 15 MIN JEST PO WSZYSTKIM ZOSTAJESZ NA OK 1 GODZ NA SALI PO OPERACYJNEJ CZY ABY NIC SIE Z TOBA NIEDZIEJE I JEDZIESZ DO DOMU I SYNDROM PO ABORCYJNY NIE JEST ODRAZU PRZYNAJMNIE W MOIM PRZPADKU NIE BYL TAK OK 3-4 MIS PO I ZALUJE ZE GLUPIA BYLAM BO MOGLAM SOBIE WALNAC W LEB A NIE DZIECIATKO ZABIJAC JA TEZ JEASTEM KORWA BO JA TEZ TO ZROBILAM TYLKO JAK ZDASZ SOBIE Z TEGO SPRAWE TO TROSZKE ZAPUZNO

Gość wyłącz caps locka
kurde, bo czytać nie można!!!

Gość lala27
MOZE POWINNAM SIE NAUCZYC PISAC ALE JA NIE URODZILAM SIE W POLSCE I ZNAM JEZYK POLSKI TYLKO OD MOICH RODZICOW GLUPIA KROWO JA WIEM ZE WAS MOJE ZYCIE GUWNO OBCHODZI ALE TO MOZE BEDZIE PRZESZSKODA DLA GLUOTY INNYCH ZWARJOWANYCH FEMINISTEK JAK WY

Gość za a nawet przeciw
nie będę osądzała, czy zrobiłaś słusznie cz też nie...kazdy ma swój kodeks etyczny i moralny wg którego żyje...aborcja...myślę, że na Twoim miejscu postąpiłabym tak samo...

Gość lala27
wiesz to juz nie chodzi ze zrobilas to co zrobilas ale jak mozna napisac ze dziecko to strata czasu i pieniedzy mozena pozbyc sie ciazy na zostalas zgwalcona dziecko urodzi sie z bardzo powaznymi wadami serca masz bardzo zla sytuacje finansowa,zyciowa ale nie dlatego ze to strata czasu i kasy ty lepiej idz jeszcze raz do tego gina niech ci cipe wytnie to nie bedziesz musiala jeszcz raz tego robic ja znowu sie bedziesz pieprzyc i znowu wpadniesz

Gość Kay.
No to fajnym językiem muszą mówić twoi starzy :classic_cool: Do ciebie też się zwracali "cipo" i "krowo"? :D

Gość no tak ludzie sie wypowiadaja
i ludziska;) w tym temacie zawsze zdania beda podzielone... Pytacie czemu ona tu pisze? Przeciez to forum, a forum do tego jest stworzone zeby pisac o swoich problemach,pisac i zadawac pytania.... Osobiscie w zyciu bym tak nie postapila,nie moglabym bo traktuje to juz jako dziecko. Nie mam latwej sytuacji ale jak by bylo to jakos bhy sei dalo racje. Autorka tego topiku postawila na zarobek. W przyszlosci chce zapewnic swemu dziecku lepszy start,lepsze zycie, anizeli cieply karton pod mostem. Nie potepiam. Nasz kraj jest cudowny, daje nam duuuzzze wyplaty i piekne mieszkania malzenstwom (wynajmujemy). Jest przeciez idealnie. Autorko- podziwiam ze mialas odwage ale z drugiej strony uwazam ze to zle dla mnie. To w koncu Twoje zycie;) Zycze wiec powodzenia w dazeniu do celow i trzymaj sie cieplutko;)

Gość zalisz sie czy
chwalisz, po co o tym piszesz ?????

Gość do Kasi_83
Kasia_83 to byl twoj wybor..... wasza decyzja......i ty z ta decyzja i swiadomoscia, ze jestes morderczynia bedzie zyla do konca!!! Nie wiem, jaki cel ma twoj post???? Chwalisz sie, ze zabilas ???? Szukasz rozgrzeszenia ???? Pocieszenia ??? Namawiasz inne kobiety ????? Napisalas co zrobilas wiec kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie.... Dla mnie jestes BEZDENNIE GLUPIA FRANCA !!! KTORA KOCHA SIE BEZ MYSLENIA, POPELNIA BLEDY I ZAMIAST WZIASC ODPOWIEDZIALNOSC ZA SWOJE CZYNY UCIEKA . ZABILAS CZLOWIEKA, DZIECKO, NAJMNIEJSZA I NAJBARDZIEJ BEZBRONNA ISTOTKE !!!! CALKOWIECIE ZALEZNA OD CIEBIE !!! dla mnie jestes CZYMS ponizej karalucha. brak slow......

Gość kokokkooko
Kasiu...uderzył mnie Twój brak wyrzutów sumienia....kurwa mac zabić dziecko i na zimno kalkulować...zyczę ci, żebyś nigdy nie mogła mieć dzieci, żebys przez to byla bezpłodna, żebyś w przyszłości pragnęła dziecka i nie mogła go mieć...i życzę Ci, żebyś umierała w takich konwulsjach jak dziecko które zabiłaś.

Gość mała jagódka
"Bo na tym właśnie polega odpowiedzialne rodzicielstwo" no kurwa Ty jesteś bardzo odpowiedzialna matka jak zabijasz własne dziecko...i nie pierdolcie o dzieciach zostawianych na smietnikach, bo to są epizody, a nie norma

Gość lala27
no wreszcie jakies normalne cdziewczyny bo juz myslalam ze w polsce to same pirdolniete feministki ktore uwazaja ze aborcja to dobra rzecz wiesz nawet w krajach w ktorych aborcja jest legalna przed zabiegiem masz rozmowe z psychologiem ktory proboje dowiedziec sie jaki jest powod ze to robisz i jesli on uwaza ze to tylko uciekanie przed odpowiedzialnoscia albo tylko z wygody to wpisoja cie na lite i jesli za jakis czas przyjdziesz zrobic znowu zabieg oni ci go nie zrobia mimo ze to jest legalne bo aborcja jest tylko w skrajnych przypadkach ok acha i on ci mowi ze na90% po bedziesz miala syndrom po aborcyjny i odrazu daje ci ulotki stron internetowych instytuji ktor sie tym zajmuja. ALE WIESZ AUTORKO TOPIKU JA CI ZYCZE SYNDROMU PO BO ZASLUGUJESZ NA NIEGO GLUPIA PIZDO MORDERCO WLASNEGO DZIECKA A CZYM SIE ROZNI ON OD TEJ KTORA ZOSTAWILA W SMIETNIKU I TO MORDERCA I TO MOEDERCA GLUPIA SZMATA

Gość lala27
no wreszcie jakies normalne cdziewczyny bo juz myslalam ze w polsce to same pirdolniete feministki ktore uwazaja ze aborcja to dobra rzecz wiesz nawet w krajach w ktorych aborcja jest legalna przed zabiegiem masz rozmowe z psychologiem ktory proboje dowiedziec sie jaki jest powod ze to robisz i jesli on uwaza ze to tylko uciekanie przed odpowiedzialnoscia albo tylko z wygody to wpisoja cie na lite i jesli za jakis czas przyjdziesz zrobic znowu zabieg oni ci go nie zrobia mimo ze to jest legalne bo aborcja jest tylko w skrajnych przypadkach ok acha i on ci mowi ze na90% po bedziesz miala syndrom po aborcyjny i odrazu daje ci ulotki stron internetowych instytuji ktor sie tym zajmuja. ALE WIESZ AUTORKO TOPIKU JA CI ZYCZE SYNDROMU PO BO ZASLUGUJESZ NA NIEGO GLUPIA PIZDO MORDERCO WLASNEGO DZIECKA A CZYM SIE ROZNI ON OD TEJ KTORA ZOSTAWILA W SMIETNIKU I TO MORDERCA I TO MOEDERCA GLUPIA SZMATA

W przypadku niechcianej ciąży zawsze możesz urodzić dziecko i oddać do adopcji.

Gość spokojnie to tylko awaria
Kraj jest piękny a ludzie życzliwi.Jacy tolerancyjni i dobrze wychowani...

Gość kokokoko
co Ty pieprzysz o tolerancji..... to nie tolerancja, to usprawiedliwianie zabójstwa...ciekawe czy byłabyś tolerancyjna dla jakiegos wykolejeńca, który zabija małe dzieci.....a takim kimś własnie ona jest, a ty jej bronisz...bez komentarza... Casanova-> Wydra to pozer, wiem bo mieszkam w Radomiu i niejedno na imprezach widziałam....nie sądziłam, że ktoś lubi Carpe Diem

Gość spokojnie to tylko awaria
Nie bronię jej.Odniosłam się do tonu i wulgarności wypowiedzi.No i te życzenia samego złego.Zło wraca czasem do życzącego,a ją życie nauczy pokory.