Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Stala , chetnie bym dodala nr gg ,ale wciaz nie wchodzi mi ta strona :O (naszej klasy :O ) , nie wiem co sie u mnie dzieje .... zreszta wydawalo mi sie ze dodawalam tam nr gg ...hmmmm , no chyba ze zanim sie zarejestrowalam, to mnie wywalilo stamtad , sprobuje pozniej ... :)

to chyba nie na moje nerwy :O , dostalam link potwierdzajacy logowanie , ale niestety jak na niego wchodze i potwierdzam ,to pokazuje mi \"wewnetrzny blad serwera\" a tak w ogole .... to jest : naszaklasa.pl czy nasza-klasa.pl ? ? ? ?

Pojedyncza, tak szybko, jak tylko uda mi się wejść na tamten serwer (dzień, w którym się zalogowałam, był jedynym, kiedy mi się to udało :-0 ) No i kiedy uda mi się Was znaleźć. :-P

hehe wystarczy znaleźć jedną,reszta to już pikuś=znajomi:) zobacz Stałą skubaną uparła się dziewczyna i masz,kurde przy niej nikt nie może się czuć bezpiecznie,wszystko babka wyciągnie;):D

no ładnie, Stała się narobiła, oczy przy kompie prawie straciła, a one chcą spić śmietankę :O Rybko 🌻 Angel, Ciebie już też zlokalizowałam, także przyjmij ode mnie zaproszenie :)

Stala , jak tylko sie zaloguje to zrobie to z przyjemnoscia :) 🌼 , ale to juz w domku ... :O jade w koncu ... musze sie wyspac.....

bo pewnie tam coś takiego jest,że masz dużo znajomych tam dołączonych znaczy więc pewnie jesteś cool/fajny/znany/warto cię znać etc.:D hehehheheh nie wiem domyslam się,byłam tam dopiero ze 3razy

oj... mam nadzieję, że nie narozrabiałam Tobie i że nie podałaś zbyt wielu informacji tu na forum, które mogłyby byc urzyte przez niepowołane osoby Angel, nie ma problemu, przecież się nie żegnamy, jak będziesz miała czas i możliwośc zalogować się, to będzie oki :)

masz racje, trzeba być twardym nie miętkim ;) no to jak zostałyśmy same, to opowiadaj co u Ciebie, jak Śmiałek, w ogóle na jakim etapie jestescie... oj... ale się rozpędziłam

oki a co mi tam;) więc facet,tak jak zresztą sądziłam od samego początku,przyzwyczajony jest do tego,że dziewczyny majtki przez głowę etc. że zawsze było tak jak on chciał i to na dzień dobry,pukanie norma:P o co go spytałam wprost,był zaskoczony,ale potwierdził:P i pytanie dlaczego tak myślę,skąd niby to wiem i takie tam bla bla bla, i tak się znajomość rozwija,w kierunku na jaki się teraz zgadzam, dużo rozmawiamy,hm w jego oczach jestem inteligentną kobietą(!!!) etc. i tak ma być, i to stan na dzień dzisiejszy,jest miło;) ale też nie ukrywam,że napięcie w powietrzu wyczuwalne jest;)

goździk, a tak w ogóle to dlaczego się opierasz, skoro też masz na niego ochotę?... ;) Kawa, Twój dzisiejszy opis na gg mnie rozwalił ;) niestety nie miałam chwili, żeby zagadać :) może jutro będę mieć luźniejszy dzień, bo prawie skończyłam budżety. aha, dostałam też dwie oferty pracy i mam zagwozdkę... dobranoc :) ]kwiat]

no - piatek 🖐️ i jeszcze tylko 6,5 h pracy :D :P ... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D laski :classic_cool: , jak chcecie , dajcie mi swoje numery gg (bo jak sie zaloguje na naszaj-klasie ,to mnie za chwile rozlacza :O i tam nic nie znajde :O i nawet zdjecia nie moge wgrac 😠 , ani szkoly dopisac wrrrrr ) , albo napiszcie 4299313 ;) metaxa, podziel sie ofertami pracy jak nie chcesz skorzystac ;) Kawka , mi tez milo goscic na Twojej liscie :) 🌼

Witam serdecznie 🌻 Miłe przedpołudnie, mam nadzieje, że reszta dnia również taka będzie :) Metaxa, a co to za oferty i czy jestes zainteresowana? żeby nie było, to mi też jest miło mieć Was na liście swoich znajomych... Goździku, zwiałaś mi wczoraj... a już sie tak fajnie robiło ;) :P Kawka ładny opis na gg :)