Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

a my nie :P ;) ale to pewnie dlatego ,ze pracowalysmy cale ostatnie dwa tygodnie, jak ktos sie byczyl na plazy ;)

oj tam Angel ;) nie bądź taka drobiazgowa ;) a tak szczerze mówiąc, tak mi się nic nie chce, że z chęcią wyjechałabym gdzieś znowu... szkoda, że póki co zapowiada się marny ten długi weekend.. :( a nawiązując do tytułu naszego topiku, co można kupić facetowi na 30ste urodziny? co byście chciały dostać, jakbyście były facetem i kończyły 30 lat? :D dodam, że znajomość świeża, także żadne perfumy czy inne takie. raczej symbolicznie.

a ja w piatek przychodzę do pracy :D:D:D na ochotnika :D:D:D Meble juz stoją.Teraz jeszcze jakies mebelki ładne...i dodatki typu zasłonki, żyrandol, dywanik, ława...

a ja w piatek mam wolne raczej :D , juz i tak dosc ,ze dzis musialam przyjechac do pracy :O ;) :P Kawka, daj jakies fotki ;)

\"co byście chciały dostać, jakbyście były facetem i kończyły 30 lat? \"... rozwaliłaś mnie teraz Metaxowa dokumentnie hehehhhehehehe no właśnie a ja jeszcze nie wiem czy w piątek pracuję trza poruszyć temat

a jak prezent ma byc symboliczny ... hmm jakas ksiazke, ramke ze zdjeciem z dedykacja ? (troche pozno na grawerowanie ;) ) , bilety do kina , albo kup mu maly torcik :D :classic_cool:

metaxa odwiedź sklepy takie ze śmiesznymi gadżetami (nie sexshop hehe) ostatnio widziałam śmieszną popielniczkę, albo podstawkę na kieliszki z dzwonkiem rowerowym...Koszt średnio 30zł

dzięki Kawa za linki - mydło w kształcie cycków mnie powaliło :D tylko gdzie ja taki sklep znajdę??... no ale przynajmniej mam już trop! :) ramki, popielniczki, kieliszki odpadają. może jakąś śmieszną książkę.. popatrzę :) ja w piątek też pracuję. ale nawet fajnie, bo i tak co robić w taką pogodę u rodziców? jakby było słońce, to bym się chociaż poopalała.

metaxa sa też śmieszne fartuszki kuchenne wiesz - z namalowanym mięśniakiem z przodu masę różnosci można znaleźć, a Ty mieszkasz w wielkim mieście gdzie sporo sklepów - na pewno coś znajdziesz :)

no tylko że czasu mam mało, bo na jutro potrzebuję ten prezent!! goździk, a Ty nie gadaj, że nigdy sobie nie wyobrażałaś jakby to było być 30-letnim facetem :D :D :D

Metaxa - w galeriach handlowych sa takie stoiska z takimi wlasnie roznymi smiesznymi rzeczami. Tylko wiesz - musisz kupic dzis, bo jutro wiekszosc bedzie pozamykana ;)

nooo to teraz wciągam (znowu jem hahahha) serniczek urodzinowy koleżanki w pracy.A jutro mam plany grilowo-ogniskowe (jak bedzie słonko) a jak nie słonko to wyżera domowa u przyjaciół. Tak czy siak karkówka zostanie pożarta.

Metaxowa już ja lepiej nie będę mówiła co ja sobie czasem wyobrażam że kim to ja nie jestem:P hehehhehheeh taki żarcik:classic_cool: Eche Kawa o żarciu,no tak dzień bez gadania o żarciu to u Kawy dzień stracony:D;) a i u mnie piątek wolny,hm...co ja będę robiła w domu przez 4dni?pozabijamy się chyba z moim mężem:P;)

co za dzien :O a mialam sie \"nudzic\" dzis w pracy .... *Jeden kierowca nie dojedzie mi na urzad celny i dupa, stoi do piatku * Drugi kierowca stoi od rana na urzedzie, ale co z tego , skoro certyfikat, ktory wyslalam w tamtym tygodniu , jeszcze tam nie dotarl i jak nie dotrze do godz. 15. to tez stoi ... i nawet go nie tkną palcem... - Ok, to moja wina , zle zrobilam ,bo wyslalam poczta polska ,nie kurierem, ale kurwa wyslalam to poleconym priorytetem do chuja , wiec powinno byc na drugi dzien u odbiorcy .... * Kolejny kierowca chyba nie zdazy pobrac dzis kontenera z Niemiec, bo port jest dzis krocej czynny ....a z tym towarem juz ponad tydzien sie bujamy , bo ciagle cos jest nie tak , a to brakuje jakiegos dokumentu, a to jest zly , itp. masakra normalnie.....

masakra po prostu .... ale powoli wychodzi sloneczko ;) certyfikat doszedl o 14.30 :D :D :D

hehhehhheh szczęściara;) no u nas jest cały czas ciepło tylko wy coś opowiadacie,że u was różnie z pogodą Metaxowa miała przy chwili luknąć gdzie by się tu spiknąć i co?...

zapracowala sie z deczka chyba ;) , ja tez dzis komputer mam "z doskoku" ;) , za to na zmiane odbieram 3 rozne telefony :O

ano, nie miałam czasu luknąć, ciągle coś... ale trzeba będzie pomyśleć :) Kawa, też się piszesz na spotkanie? ;)

jaka sama? Mówiłam że ja też jestem w pracy :D:D:D Byłam na mieście oglądać mebelki, teraz zrobiłam popcorn i sobie żremy ;) Pogoda co chwila -słonko chmurki, słonko, chmurki...Wczoraj miał być grill ale pogoda zdechła.A dzisiaj od rana prażyło a w tym momencie znowu jakieś chmury...

witam,zaglądnęłam i ja tu dziś na moment, powiem jedno lubię długie weekendy:classic_cool::D w niedzielę już muszę odpuścić trochę co by mi spadł poziom alkoholu we krwi;) miłego i wam babki i uciekam za moment z kumpelą na piwo/drinka?się okaże

weekend, weekend i po weekendzie ;) zaliczylam majowke z psem ;), kawke i plotki z Metaxa :D , fryzjera (mam grzywke , w raczej cos grzywkopodobnego :P ) , odwiedziny u rodzicow i pizze z R. a teraz caly tydzien pracy :O