Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość Roki
melisa jest dobra,uspokoisz się,innym i tobie będzie lżej

Gość betania
Do jaolka001 Zgadzam sie z ROKi! !! Nie masz za grosz klasy kobieto!!!!!!Ja nie szukam tanich usług,a jedynie dobrych lekarzy,nie początkujących dorobkiewiczów,oferujących kiepskie usługi . Nie mogę zrozumieć czemu Ciebie przeraża znajomość praw konsumenta..?? Jeśli ktoś żyje w zgodzie z prawem,to raczej nie musi się obawiać ewentualnych konsekwencji..??

Gość Iziss80
Witam:) Mam 28 lat dzis rano wstrzyknięto mi Botox...lwia zmarszczka:) Czy te bruzdki między brwiami znikną? Ile trzeba czekać na efekt? Wydaje mi sie że juz jest lepeiej ale niewiem czy to nie autosugestia:)aha i dlaczego nie wolno schylać głowy?Pozdarwiam

Gość betania
Nie wolno schylać głowy,bo botoks może sie przemieścić .Do czterech dni nie wolno też latać samolotem,bo botoks nie lubi grawitacji. Zmarszczka zniknie i na pewno już jest mniej zauważalna,bo jesteś troszkę spuchnięta:) Efekt pełny pojawi sie od 4 dni do dwóch tygodni:))

Gość Iziss80
Mam jeszcze jedno pytanie:) Nadal moge marszczyć czoło? Czy to normalne? Myślałam że paraliz mięśni wystapi odrazu? Może wstrzyknięto mi go za mało?

Gość betania
Do Iziss80 Nie martw się:) Potrzeba na to paru dni.Zobaczyszcz w czwartej dobie,już będzie Ci trudniej zmarszczyć:) Pelny efekt działania botoksu jest czasem po 2 tygodniach

Gość Iziss80
Dziękuję Betanio:) W takim razie musze sie uzbroic w cierpliwość:)

Gość inka128
A czy ktoś coś wie o wpływie botoxu na migrenę? Słyszałam że podobno zmniejsza ilość ataków. Czy któraś z was mogłaby to potwierdzić?

Gość betania
Do inka128 Jeśli chodzi o migreny,to faktycznie tak piszą,że niby botoks je leczy.W moim przypadku nie widzę różnicy.Miałam migreny i mam je nadal,z taką samą częstotliwością:( Może migreny leczy sie inaczej..? Inne miejsca ostrzykuje..?? Musisz zapytać lekarza

Gość Iziss80
Wstrzyknełam botox dwa dni temu...brwi juz nie mogę marszczyć ale zmarszcza pomiędzy nimi nadal jest:(Czy ona zniknie? pozatym troszkę się bję bo zauważyłam że marszczę teraz bardziej oczy przy mróżeniu i czy to nie zaowocuje zmarszczkami???MOże jestem przewrazliwona...wybaczcie:)

Gość beatnia
do Iziss80 Poczekaj jeszcze parę dni....Nie martw sie na zapas:) A co do nowych zmarszczek,no cóż...moja Pani dr określa to jako odczyn.Gdzieś sie musimy marszczyć.Jeśli zablokujemy jakieś miejsce to zmarszczmy sie w innym,w przeciwnym razie wyglądałybyśmy jak kukły:)

Gość inka35
Do INKA 128 Owszem, leczy się migreny botoksem, ale wstrzykuje się dużo większe ilości botoksu i w inne miejsca. Koszt leczenia ok. 60 tys. zł. Ale nie wiem, jakie ośrodki to robią, bo ze względu na cenę, trudno znależć chętnego.

Gość dominika79
a ja mam pytanko, bo od zawsze mam strasznie podkrążone oczy i cieniepod nimi czy botox na to pomoże? mamcieniutką skórę pod oczami i stąd chyba cienie bo poprostu prześwituje. czy po wstrzyknięciu skóra nie prześwitywałaby tak? pozdrawiam

Gość betania
Do dominika79 mam ten sam problem.Tez mam sińce pod oczami,jak po okularach.Poczytaj sobie poprzednia stronę, tam pisałyśmy o ostrzykiwaniu tych miejsc kwasem hialuronowym.Dobrze zrobiony wypełni te miejsca i utrzymuje sie długo.Botoksu Ci nie polecam:( Sama sie raz zdecydowałam i żałowałam bardzo.Fakt wyprostowało sie wszystko pod okiem i napięło,ale przy okazji poraziło policzki.Nie mogłam sie uśmiechać,jak manekin,a akurat uśmiech i zęby ,to jedyne co w swojej twarzy akceptuje:(( Polecam ostrożność w wyborze lekarza.Musi być doświadczony!!!U mnie te sińce,tez maja bardzo cienka skore i sa mocno unaczynione.Moja lekarka odmówiła mi zabiegu,bo bala sie,ze pękną naczynka krwionośne i powstaną siniaki,jak po pobiciu. Polecam Ci plastykę powiek,ja sie prawie zdecydowałam:))

Gość ahmedka100
halooooo kobietki,szukam dobrego lekarza z Konina

Gość illa
Do dominika79! To co Ty masz (podkrążone oczy) robi się kwasem hialuroninowym pod powieki na dole, ale to nie jest to samo, co ostrzykiwanie doliny łez. Też rozmawiałam na ten temat z lekarką i teraz poważnie rozważam, czy zdecydować się na kwas hialuroninowy pod dolne powieki, żeby pozbyć się moich naturalnych sińców pod oczami. Jak tu pisza koleżanki, zdaję sobie sprawę, że po takim zabiegu mogą popękać naczynka w tym miejscu, ale doktor mówi, żebym się nie martwiła o to- tydzień na gojenie siniaków po zabiegu wystarczy.

Gość betania
Do illa Hmm...........raz miałam sinika na skroni cale dwa tygodnie:(( A widziałam babkę z siniakmi pod oczami wygladala jak pobita:( A powiedz mi,czym sie różnią sińce pod oczami od doliny łez,bo zgłupiałam w tym momencie..?? Ja sie umówiłam na zabieg w przyszły wtorek.Odpisz wcześniej jeśli możesz Pozdrawiam

Gość SZYBKA RITA
JA wiem z własnego doświadczenia, że ani botox, ani złote nitki tak nie pomagają na zmarszczki zwłaszcza mimiczne jak dobry sex z mężczyzną ,takie zabiegi nie bolą tak jak botox. Jeżeli masz 29 lat to potrzebujesz dobrego chłopa a nie botoxu, spróbuj na pewno nie pożałujesz.

Gość illa
Do betania! Widzę, że licytujemy się, co do czasu gojenia siniaków... Też znam takie gabinety, po których siniaki goją się 2 tygodnie, ale życzę wszystkim znalezienia doświadczonych fachowców, którzy robią zabieg nie po raz pierwszy w tym czasie, kiedy przychodzimy do nich. Jeśli chodzi o dolinę łez i powieki dolne... Ja mam podkrążone oczy tam, gdzie są dolne powieki - od wewnetrznego kacika oka do tego bocznego i tam mogę mieć wstrzyknięty wypełniacz. A dolina łez, to taka ścieżka na przebiegu łez z wewnętrznego kącika oczu i dalej na piliczek, taka duża pionowa krecha. Nie wiem, ale jeżeli Twój lekarz powiedział Ci, że to jest to samo, to oczywiście dalej nie dyskutuję. Pozdro :)

Gość betania
Do illa Dzięki za odpowiedź!! Ja sie nie pytałam lekarki,jak to sie nazywa,ale u mnie to jest to co piszesz takie wżery od kącika wewnętrznego oka,jak po okularach.To jest poniżej tych cieniutkich zmarszczek co są pod oczami.Czy to tez wypełniałaś??

Gość 9999912
KARAĆ LEKARZY KTÓRZY OSTRZYKUJĄ WSZYSTKICH NIEZALEŻNIE OD WIEKU ----- ABY KASA ,KASA

Gość illa
Do betania! Sądzę, że w Twoim przypadku jest to dolina łez. Dowiedzialam się o takim podziale przy okazji omawiania ilości materiału do wypelnienia. Tu chodzi o to, że jeżeli są dwie okolice do naprawienia, to potrzeba wstrzyknąć więcej materiału, jak też tego, czy lekarz podejmie sie ostrzykiwać to miejsce. Zresztą kolezanki piszą, że gdzieś tam doktor powiedział, że nie wsztyknie, bo coś tam nie gra. Nie ostrzyknełam sobie tych miejsc. Muszę powiedzieć, że dosyć długo rozważam, czy wstrzyknąć tam, gdzie są moje naturalne podkrążone oczy czy tez nie. Dlatego dużo zadaję pytań przy kolejnych wizytach i przez co zaczynam już rozumieć czego mogę oczekiwać po tych zabiegach.

Gość gosia 2345
hejka dziewczyny ja sobie kilka dni temu zaaplikowałam botoks w marsa i pod oczy i jestem zadowolona, mam tylko jedno pytanko czy po 6 dniach od zabiegu moge iść na mikrodermabrazję albo na piling. Umówiłam się juz a nie przemyslałam sprawy ani nie zapytałam lekarza :( taki błąd początkującej

Gość Elżbieta42
Możesz iść na piling czy mikrodermabrazję 6 dni to długo po zabiegu, trzeba uważać tylko przez pierwsze 24 godziny. Ja byłam na botoxie u dr.Kęckiego w Brzegu k.Opola i szczególnie uczulił mnie na ten początkowy moment po Botoxie.Nie wolno dotykac ,masować tych miejsc bo płyn -Botox moze sie przemieścić.Po kilkunastu godzinach juz go nie sposób przesunąć po skórą.Poza tym mam zamiar zabieg powtórzyc u niego bo jest delikatny i profesjonalny. Pozdrawiam .Elżbieta(42)

Gość betania
Do gosia 2345 NIE WOLNO PO BOTOKSIE robic takich zabiegów dwa tygodnie przynajmniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wolno nawet korzystać z solarium.A piling absolutnie!!!!!

Gość apostazja
Mam wstrzyknięty botox już dwa mc. Powoli zaczyna znikać .Nie miałam dużych zmarszczek (mam 33 lata),ale zrobiłam to sobie profilaktycznie tzn. aby zlikfidować te pierwsze zmarszczki. .Mam i przed botoxem miałam worki pod oczami. Mój lekarz zaproponował mi kwas hialuronowy pod powieki dolne I teraz mam do was pytanie: Czy to pomaga?,Czy nie będę czuła zgrubień pod powiekami? Wiem,że to goić się może długo,ale to nieważne, ważnyj est efekt O zgrubieniach piszę dlatego,że miałam powiększane usta kwasem (0 efektu) a pod wargami od strony76 dziąseł czuję zgrubienia- a to też kwas

Gość apostazja
sorry za pisownie-piszę automatycznie a klawiatura na wykończeniu :)

Gość zmartwiona40
apostazja, lepiej nie korzystaj z lekarza u którego botox trzyma 2 miesiące i nieudolnie robi wypełnienia ust. Odpowiadam na twoje pytanie: tak, wypełnienie kwasem pod oczami daje niezłe efekty, choć ja nieźle się namęczyłam zanim osiągnęłam to, na czym mi zależało. Lekarka chyba źle podała kwas, bo zrobiły mi się wybrzuszenia i dopiero po moich uciskaniach i masowaniu wszystko sie jakoś ułożyło i jest OK. Od wypełnienia minęło 3 miesiące i dopiero teraz (chyba jak kwas już sie trchę wchłonał) jest gładko. Podsumowując - każdy zabieg jest godny polecenia, ale pod warunkiem, że wykonuje go fachowiec, a nie partacz!

Gość betania
do apostazja Do wypełniania ust używa sie inny kwas,niż do wypleniania np głębszych bruzd około wargowych.Masz zgrubienia,bo podano Ci na pewno za gęsty kwas:( Tak jak zmartwiona,radzę Ci zmień lekarza:)

Do ZMARTWIONA40 witam! Ja jestem własnie trzeci dzień po botoxsie i kwasie. Co do nierównosci i masowania to tak ma być. Lekarz wstrzykując kwas w bruzdy policzkowe wstrzykuje jakby implant (bardzo gęsty żel), który właśnie należy \\\"ułożyć\\\" (rozmasować) mozna to robić do trzech dni. Mi wystarczył masaż po zabiegu i jest ok. Jestem z małej miejscowosci ale Pani doktor chyba dobrze czai temat. Sama jest w moim wieku 37 lat i sama równieź robi sobie. Jestem zadowolona. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować