Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość Patrysiunia
lala30 U mnie też znikneły kurze ale pojawiły się niewielkie poziome pod oczami, ciekawa jestem co ci lekarz powie, ja na kontroli nie byłam - robiłam niecałe 3tyg temu

Gość Patrysiunia
lala30 ciekawa jestem co ci lekarz powie bo mnie etż się takie poziome pod oczami zrobiły...

Gość Kagavi
Te zmarszczki pionowe pojawiają się dlatego ze skóra po podaniu botoksu w kurze łapy wiotczeje, policzki zaczynaja lekko obwisać. Skóra się wtedy rozciąga. Dodatkowo te miejsca nie napinają się już przy usmiechu.Co u jednych moze dawac spektakularny efekt u drugich pogorszy cała sprawe. Ja jestem zwolenniczka botoksu w czoło i leciutko w kurze łapy TYLKO! a pod oczy kwas hialuronowy. Kwas wypycha zmarszczki! Dziewczynom, którym pojawiły się zmarszczki pionowe lub wyraźnie zaznaczyła sie dolina łez pod oczami po podaniu botoksu, polecam wstrzyknięcie w te miejsce kwasu. Pisałam już wcześniej od kącika oka promieniście w kierunku policzków. Naprawde działa, no i trzyma dłuzej niż botoks.

Gość Patrysiunia
Kagawi nie zgodziłabym się tu z toba, botox miałam podany niecałe 3tyg temu a mam 30 lat więc policzki raczej nie maja jeszcze tendencji do wiotczenia a teoretyzując gdyby były wiotkie to raczej by opadły a nie podnosiły sie ;))- a ze inaczej sie układa skóra twarzy przy uśmiechu to logiczne poczekamy co powie lekarz

Gość Patrysiunia
Kagawi nie zgodziłabym się tu z toba, botox miałam podany niecałe 3tyg temu a mam 30 lat więc policzki raczej nie maja jeszcze tendencji do wiotczenia a teoretyzując gdyby były wiotkie to raczej by opadły a nie podnosiły sie ;))- a ze inaczej sie układa skóra twarzy przy uśmiechu to logiczne poczekamy co powie lekarz

Gość Patrysiunia

Gość Kagavi
Patrysiunia ja tez mam 30 lat ;-) I moje policzki i skóra nie sa takie jak wtedy gdy miałam 20. Lekarze powinni ostrzegać swoje pacjentki o tym, ze botoks powoduje często obwisanie/opadanie (stąd niektóre z nas narzekają na opadająca powieke, czy nadmiar skóry na powiekach, lub opuszczone brwi po botoksie). Tak samo się dzieje po podaniu go w kurze łapy, a nie daj Boże pod oczy, jeśli ktoś ma tendencje do podkrazonych oczu, to efekt wiecznie zmęczonej twarzy murowany. Mi się równiez wyraźniej zaznaczyły po botoksie w kurze, te pionowe zmarchy pod oczami (ja je nazywam poduszkowymi- bo od spania na brzuchu je mam grrr...) i zaznaczyła dolina łez, ale za to zniknęły kurze...hehe coś za coś. Czoło będe robiła, bo efekt jest świetny, nad kurzymi sie już chyba zastanawie...

Gość Patrysiunia
Kagavi Kurde od spania na brzuchu ci się zrobiły?? Mnie lekarz uprzedzał co sie stanie gdy..ale zauważyłam przy usmiechu że policzki mi się podnoszą i własnie robi się coś takiego jak poziona kreska pod oczami - nie jest to jakieś upierdliwe ale masz racje coś za coś ;) ja napewno czoło całe zrobię bo miałam tylko lwa i troszkę poszedł w górę i mam ciekawy efekt jak zmarszczę czoło ;DD hihi

Gość Patrysiunia
Kagavi Kurde od spania na brzuchu ci się zrobiły?? Mnie lekarz uprzedzał co sie stanie gdy..ale zauważyłam przy usmiechu że policzki mi się podnoszą i własnie robi się coś takiego jak poziona kreska pod oczami - nie jest to jakieś upierdliwe ale masz racje coś za coś ;) ja napewno czoło całe zrobię bo miałam tylko lwa i troszkę poszedł w górę i mam ciekawy efekt jak zmarszczę czoło ;DD hihi

Gość Kagavi
Hehe no własnie nie można zrobić "złej miny" co??:-) Ale o ile twarz łągodniej wygląda jak nie ma tego marsa. Mi sie porobiły takie odgnioty od spania na brzuchu pod prawym okiem od poduszki (bo zawsze śpie "na prawym policzku") Przed botoksem były mniej widoczne;/

Gość Patrysiunia

Gość Patrysiunia
ja mogę zmarszczyć lwa - nie jest może taki efektowny jak był przed ale jak się zawezmę...a forum znów coś szaleje ;/

Gość Patrysiunia
ja mogę zmarszczyć lwa - nie jest może taki efektowny jak był przed ale jak się zawezmę...a forum znów coś szaleje ;/

Gość Patrysiunia
znowu nie wysyła postów..wrrr

Gość Patrysiunia

Gość Patrysiunia

Gość Patrysiunia

Gość black madonna jak zlikwidujesz
pionowe zmarszczki to napisz. ja jeszcze odczekam i moze zdecyduje sie na ten kwas , ale w mimiczne nigdy nie zrobie botoxu bo to pogarsza ...

pionowe zmarszczki to napisz. ja jeszcze odczekam i moze zdecyduje sie na ten kwas , ale w mimiczne nigdy nie zrobie botoxu bo to pogarsza ...

pionowe zmarszczki napisz w jaki sposób. Ja na razie ratuje sie kremem bardzo dobry efekt PRODOGI pod oczy Heleny Rubenstein, popros o próbke i sprawdz jak u Ciebie sie sprawdza. Ja czekam i oderzam gdzie indziej. Czytalam o ty kwasie , ale opinie sa takie ze jego nie stosuje sie w kurze laki a wypelnia bruzdy nosowo - wargowe i linie na czole. POza tym nie wiadomo czy mozna to mieszac z botoxem zeby sobie dopiero cudow nie narobic.

Gość O-l-g-a
Witajcie! Zwracam się z prośbą o pomoc do kobiet, które stosują botoks. Poniżej szczegóły: link do ankiety: www.sendspace.pl/file/OmsokmjT/ mój adres e-mailowy: olga.slifirska@gmail.com wypełnioną ankietę proszę przesłać pod ten adres, dziękuje! WSPÓŁCZESNA KOBIETA "Jestem studentką psychologii i przeprowadzam badania do pracy magisterskiej. Interesuje mnie, w jaki sposób współczesne kobiety próbują poprawić swoje samopoczucie a przez to wpłynąć na jakość życia. Można to robić na różne sposoby, np. korzystając z usług salonów kosmetycznych lub klinik medycyny estetycznej, uprawiając sport czy zachowując zdrową dietę. Chcę się dowiedzieć, z jakich metod korzystają Polki." Wypełnienie kwestionariuszy zajmuje między 15 a 20 minut, naprawdę, bo sprawdziłam z zegarkiem. Jeśli któraś z Was zechciałaby mi pomóc, będę o.g.r.o.m.n.i.e wdzięczna. Udział w moim badaniu jest całkowicie anonimowy, nie zawiera pytań o wysokość dochodów itp. Z góry Wam wszystkim dziękuję!

Gość O-l-g-a
Witajcie! Zwracam się z prośbą o pomoc do kobiet, które stosują botoks. Poniżej szczegóły: link do ankiety: www.sendspace.pl/file/OmsokmjT/ mój adres e-mailowy: olga.slifirska@gmail.com wypełnioną ankietę proszę przesłać pod ten adres, dziękuje! WSPÓŁCZESNA KOBIETA "Jestem studentką psychologii i przeprowadzam badania do pracy magisterskiej. Interesuje mnie, w jaki sposób współczesne kobiety próbują poprawić swoje samopoczucie a przez to wpłynąć na jakość życia. Można to robić na różne sposoby, np. korzystając z usług salonów kosmetycznych lub klinik medycyny estetycznej, uprawiając sport czy zachowując zdrową dietę. Chcę się dowiedzieć, z jakich metod korzystają Polki." Wypełnienie kwestionariuszy zajmuje między 15 a 20 minut, naprawdę, bo sprawdziłam z zegarkiem. Jeśli któraś z Was zechciałaby mi pomóc, będę o.g.r.o.m.n.i.e wdzięczna. Udział w moim badaniu jest całkowicie anonimowy, nie zawiera pytań o wysokość dochodów itp. Z góry Wam wszystkim dziękuję!

Gość Kagavi
Kwas sie podaje równiez pod oczy, a właściwie w te linie, sińce doline łez pod oczami (ja tak miałam) Daje to efekt "napompowanych " policzków i ładnie wypycha te załamania i przy okazji wszelkie zmarchy które są w tym miejscu. Z tego co sie orientuje można łaczyć botoks z kwasem, ja miałam podany kwas tydzień po botoksie.

Gość blackmadona
Chyba zrobię sobie ten kwas pod oczy :( bo po tym cholernym botoksie gorzej już chyba u mnie być nie może :(( dam znać czy pionowe zmarszczki wypchnęło czy nie -jestem zapisana dopiero na 4.02.Peeling chemiczny też na mnie nie działa -tylko skóra obłazi na brudno płatami z całej szyi i twarzy - efekt bruzdy policzkowe i zmarszczki jak są tak są, a na dodatek totalny dyskomfort -wygląda się jakby się miało łuszczycę i czerwone przebarwione plamy -masakra .

Gość lala30
odnosnie poziomych linii pod oczami jestem juz po wizycie kontrolej i lekarz powiedzial ze teraz, czyli dwa tygodnie po podaniu, moze sie cos takiego dziac bo botox dziala najmocniej i wszystko jest napiete i przykurczone. mam zaczekac jeszcze tydzien i ma to ustapic... zobaczymy.. a jak nie ustapi to powiedzial zeby przyjsc i mi dostrzyknie w te linie. Ale piszecie ze botoxu pod oczy nie polecacie wiec troche mam mętlik... Patrysiunia, Ty robilas troche wczesniej niz ja, ustąpily Ci juz??

Gość Patrysiunia
lala30 jutro będzie 3 tyg jak robiłam, przy mocnym uśmiechu mam jeszcze poziome kreseczki pod oczami;/ ja także słyszałam żeby nie podawać botoxu pod oczy bo dziwne rzeczy wychodzą, że jeśli już to lepiej wypełniacze..nie wiem jak u ciebie, u mnie nie jest to jakoś "drastyczne" i nie spędza mi snu z powiek więc raczej nie bedę nic z tym robić..

Gość Patrysiunia
lala30 jutro będzie 3 tyg jak robiłam, przy mocnym uśmiechu mam jeszcze poziome kreseczki pod oczami;/ ja także słyszałam żeby nie podawać botoxu pod oczy bo dziwne rzeczy wychodzą, że lepiej wypełniacze..nie wiem jak u ciebie, u mnie nie jest to jakoś "drastyczne" i nie spędza mi snu z powiek więc raczej nie bedę nic z tym robić..

Gość do patrysiuni chyba pionowe
Blackmadonna wez próbke tego kremu dobrze maskuje zmarszczki. Tak szczerze na mnie botox w okolice oczu nie zadzialal a zrobil tylko krzywde. opadajaca powieka , pionowe grube krechy za kacikiem oka. o nie botox tylko w lwa.

Gość do patrysiuni chyba pionowe
Blackmadonna wez próbke tego kremu dobrze maskuje zmarszczki. Tak szczerze na mnie botox w okolice oczu nie zadzialal a zrobil tylko krzywde. opadajaca powieka , pionowe grube krechy za kacikiem oka. o nie botox tylko w lwa.