Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość beatnia
do milka_kry A gdzie przyjmuje ten lekarz obcokrajowiec we Wrocławiu? I jakie ma ceny w porównaniu do innych gabinetów Pozdrawiam

Gość karolina35
Tak jak pisałam, miałam styczność i jestem zadowolona. Trafiłam tam z polecenia koleżanki, z którą byłam kiedy ona robiła pierwszy botox. Dziewczyna wygląda bardzo naturalnie i tę naturalność sobie ceni, po zabiegu wyglądała nadal bardzo naturalnie. Zdecydowałam się i ok. Poleciłam też przyjaciółkom (28 i58 lat) i byłam z nimi podczas zabiegu, one też bardzo zadowolone. Obie miały małe siniaczki jedna pod okiem, druga w okolicy ust. Mnie się to nie przytrafiło ale wiem,że to bardzo często się zdarza. Ale nie była tam ponad pół roku, nie mam wieści żadnych. Konsultacje u niego są a przynajmniej były za darmo. Jeszcze byłam na konsultacji winstytucie Dr Iena Eris (oczywiście cały czas mowa o Szczecinie) i ich pani doktor zrobiła na mnie dobre wrażenie(ale nazwiska nie pamiętam) bo obejrzała mnie i stwierdziła,że za wcześnie na wypełniacze i nie zarobiła na mnie;) No ale o tylko konsultacja była.

Gość karolina35
Tak jak pisałam, miałam z nim styczność i byłam zadowolona. Trafilam do niego z polecenia koleżanki, zanim się zdecydowałam byłam tam jeszcze ze znjomą,która poraz pierwszy robiła sobie botox. To bardzo naturalna dziewczyna (37lat) i bardzo sobie tę naturalność ceni, dlatego tym bardziej byłam ciekawa efektu. No i taki był. Ja też wygldałam ok. Zaprowadziłam do niego dwie przyjaciółki (28 i 58 lat) tez były zadowolone, wprawdzie miały po małym siniaku jedna pod okiem, druga w okolicy ust ale to się podobno często zdarza. Nie byłam tam jednak ponad pół roku i nie mam wieści żadnych. Dobre wrażenie zrobła też na mnie doktor z instytutu Dr Ireny Eris (mowa o Szczecinie), ale nie pamiętam nazwiska. Kiedy mnie obejrzała stwierdziła,że na wypełnicze jej zdaniem za wcześnie no i nie chciała na mnie zarobić ;) No ale to tylko tyle wiem,że uczciwa natomiast co do fachowości to nie wiem. A! I u Zawodnego kosultacja jest , tzn, przynajmniej była za darmo.

Gość karolina35
Tak jak pisałam, miałam z nim styczność i byłam zadowolona. Trafilam do niego z polecenia koleżanki, zanim się zdecydowałam byłam tam jeszcze ze znjomą,która poraz pierwszy robiła sobie botox. To bardzo naturalna dziewczyna (37lat) i bardzo sobie tę naturalność ceni, dlatego tym bardziej byłam ciekawa efektu. No i taki był. Ja też wygldałam ok. Zaprowadziłam do niego dwie przyjaciółki (28 i 58 lat) tez były zadowolone, wprawdzie miały po małym siniaku jedna pod okiem, druga w okolicy ust ale to się podobno często zdarza. Nie byłam tam jednak ponad pół roku i nie mam wieści żadnych. Dobre wrażenie zrobła też na mnie doktor z instytutu Dr Ireny Eris (mowa o Szczecinie), ale nie pamiętam nazwiska. Kiedy mnie obejrzała stwierdziła,że na wypełnicze jej zdaniem za wcześnie no i nie chciała na mnie zarobić ;) No ale to tylko tyle wiem,że uczciwa natomiast co do fachowości to nie wiem. A! I u Zawodnego kosultacja jest , tzn, przynajmniej była za darmo.

Gość karolina35

Gość Zmysłowa 3..7
Karolina a powiedz w takim razie czy nie miałaś takiego przypadku bądź twoje koleżanki jak na forum opisują inne dziewczyny,że kiedy skusiły się na botox na czoło to potem opadała im jedna brew albo kiedy zrobiły sobie kurze łapki to potem pod okiem wystąpiły u nich pionowe zmarszki i wyglądały gorzej niż przed zabiegiem. Napisz również czy lepiej użyć mniej jednostek czy od razu tyle ile trzeba i czy dr Zawodny sam podpowie ile powinnam wziąść. A czy może korzystałaś u niego z mezotorapi igłowej, słyszałam że pod oczy na zmarszczki lepiej nie stosować botoxu bo może dolna powieka opadać tylko stosować koktajle krzemionkowe z kwasem hialuronowym i stosować zabiegi mezotorepi..... napisz co myslisz na ten temat....

Gość Zmysłowa 3..7
Karolina a czy miałaś bądż Twoje koleżanki taką niemiłą przypadłośc o której piszą dziewczyny że kiedy podały botox na czoło to opadała im jedna brew albo gdy użyły go na kurze łapki to potem pod oczami zrobiły im się ponowe zmarszki i wyglądały sztucznie czyli jeszcze gorzej niz przed zabiegiem. Powiedz czy lepiej uzyć mniej jednostek czy od razu tyle ile trzeba i czy dr Zawodny doradzi co i jak. Słyszałam że pod oczy lepiej nie dawć botoxu bo można porazić dolna powiekę i może nienaturalnie opadać lepij stosować na te okolice mezoterapie z krzeminki i kwasu hialuronowego , napisz co o tym myślisz i czy może u Zawodnego robiłaś również mezoterapie.....

Gość Zmysłowa 3..7
Karolina a czy miałaś bądż Twoje koleżanki taką niemiłą przypadłośc o której piszą dziewczyny że kiedy podały botox na czoło to opadała im jedna brew albo gdy użyły go na kurze łapki to potem pod oczami zrobiły im się pionowe zmarszki i wyglądały sztucznie czyli jeszcze gorzej niz przed zabiegiem. Powiedz czy lepiej uzyć mniej jednostek czy od razu tyle ile trzeba i czy dr Zawodny doradzi co i jak. Słyszałam że pod oczy lepiej nie dawć botoxu bo można porazić dolna powiekę i może nienaturalnie opadać lepij stosować na te okolice mezoterapie igłową z krzeminki i kwasu hialuronowego , napisz co o tym myślisz i czy może u Zawodnego robiłaś również mezoterapie.....

Gość Zmysłowa 3..7
Karolina a czy miałaś bądż Twoje koleżanki taką niemiłą przypadłośc o której piszą dziewczyny że kiedy podały botox na czoło to opadała im jedna brew albo gdy użyły go na kurze łapki to potem pod oczami zrobiły im się pionowe zmarszki i wyglądały sztucznie czyli jeszcze gorzej niz przed zabiegiem. Powiedz czy lepiej uzyć mniej jednostek czy od razu tyle ile trzeba i czy dr Zawodny doradzi co i jak. Słyszałam że pod oczy lepiej nie dawć botoxu bo można porazić dolna powiekę i może nienaturalnie opadać lepij stosować na te okolice mezoterapie igłową z krzeminki i kwasu hialuronowego , napisz co o tym myślisz i czy może u Zawodnego robiłaś również mezoterapie.....

Gość milka_kry
najczesciej wykonuje zabiegi www.goldenlinespa.pl na ul. Nenckiego Wrocław, a ceny sa naprawde ok. Najlepiej wybierz sie na konsultacje, a tam sie wszystkiego dowiesz. Konsultacja z tego co wiem jest bezpłatna, ale najpierw umów sie telefonicznie. Powodzenia!

Gość milka_kry
Najczesciej przyjmuje na Neckiego we Wrocławiu www.goldenlinespa.pl. Ceny ma naprawde ok zreszta najlepiej umói sie na konsultacje telefonicznie, która jest bezplatna i wtedy sie wszystkiego dowiesz.Powodzenia!!!

Gość milka_kry
Najczesciej jest na Neckiego we Wrocławiu www.goldenlinespa.pl. Ceny ma naprawde ok ale najlepiej umówi sie na konsultacje która jest bezpłatna telefonicznie i wszystkiego sie dowiesz... Powodzenia

Gość Mikks
a skąd jest ten obcokrajowiec?

Gość karolina35
Nie robiłam mezoterapii, bo kiedy pierwszy raz o to spytałam to usłyszałam,że on nie wdzi takiej potrzeby. Pod oczami nie robiłam botoxu bo też jeszcze nie czas, może za rok. Ale też się zastanawiam nad tymi zmarszczkami w innym miejscu. Miałam wrażenie,że jedna z dziewczyn(37), jakby zaczęła bardziej się marszczyć bliżej wewnętrznych kocików oka po zapodaniu botoxu. no ale moja siostra(28),która ma bardzo mocną mimikę i cieniutką skórę mówi,że u siebie niczego takiego nie zauważyła i u niej długo się trzyma Nie spotkałam się z żadnym nieszczęśliwym wypadkiem o jakich wspominasz u żadnej ze swoich znajomych i to nietylko klientek Zawodnego. Co do dawki to doktor mówi,że może być więcej lub mniej, ale dodaje,że przy mniej utrzymuje się krócej ale jest bardziej naturalny efek. Pyta czy brew trochę unieść i takie tam.

Gość karolina35
Do Zmysłowa 3..7 Nie robiłam mezoterapii, bo kiedy pierwszy raz o to spytałam to usłyszałam,że on nie wdzi takiej potrzeby. Pod oczami nie robiłam botoxu bo też jeszcze nie czas, może za rok. Ale też się zastanawiam nad tymi zmarszczkami w innym miejscu. Miałam wrażenie,że jedna z dziewczyn(37), jakby zaczęła bardziej się marszczyć bliżej wewnętrznych kocików oka po zapodaniu botoxu. no ale moja siostra(28),która ma bardzo mocną mimikę i cieniutką skórę mówi,że u siebie niczego takiego nie zauważyła i u niej długo się trzyma Nie spotkałam się z żadnym nieszczęśliwym wypadkiem o jakich wspominasz u żadnej ze swoich znajomych i to nietylko klientek Zawodnego. Co do dawki to doktor mówi,że może być więcej lub mniej, ale dodaje,że przy mniej utrzymuje się krócej ale jest bardziej naturalny efek. Pyta czy brew trochę unieść i takie tam.

Gość Migotkaaaaaa
Byłam dzisiaj w Sulęcinie, tam rzeczywiście są tłumy. Za powiekszenie ust 1 ampułka kwasu hialuronowego ze znieczuleniem zapłaciłam 600zł, a za oczy z dolnymi powiekami 400. Usta rewelacja. Na oczach efekt za 2 tygodnie.

Gość Migotkaaaaaa
Byłam dzisiaj w Sulęcinie, tam rzeczywiście są tłumy. Za powiekszenie ust 1 ampułka kwasu hialuronowego ze znieczuleniem zapłaciłam 600zł, a za oczy z dolnymi powiekami 400. Usta rewelacja. Na oczach efekt za 2 tygodnie.

Gość migotkapowiedz
i jak pod oczami? jestefekt? bolalo?

Gość migotkapowiedz
i jak pod oczami? jestefekt? bolalo?

Gość Zajączek bez rączek
Jasne, Kolejki są w Sulęcinie na botox. Szczególnie po tym jak tu na Kafeterii zaczęła sie ta pani reklamować.

Gość do Migotkaaaaaaa
a co Ty miałaś robione z oczami i dolnymi powiekami? Bo przecież nie makijaż pernamentny, bo nie czekałabyć 2 tyg na efekt. Przecież nie botox????

Gość do Migotkaaaaaaa
a co Ty miałaś robione z oczami i dolnymi powiekami? Bo przecież nie makijaż pernamentny, bo nie czekałabyć 2 tyg na efekt. Przecież nie botox????

Gość Migotkaaaaaa
Miałam Botox na kurze łapki i pod oczy, nie pierwszy raz zresztą, tylko wcześniej robiłam gdzie indziej. Botox zaczyna sie pokazywać po 2 tygodniach, tak też miałam poprzednio. Na rezultat po Botoxie zawsze trzeba troche zaczekać. Ale, ale, jakie mam piękne usteczka. To jest fantastyczna sprawa, bardzo naturalne, dopasowała Pani Doktor do mojej twarzy, fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twarz taka świeża dzieki tym nowym ustom. Jestem wniebowzięta. Laski, powiększajcie sobie usta. To dobrze robi. Co do Botoxu, jak zacznie działać od razu napiszę. Ale z ust jestem bardzo zadowolona. Bardzo, bardzo. Wiecie, co do tej reklamy to ja myślę, że Pani Kasia nie musi się reklamować. Wyglada to na jakąś złosliwą konkurencję. Usta zrobiła mi przepiękne, ceny bardzo przystępne, dwa razy mniej niż u mnie w Zielonej Górze.

Gość Migotkaaaaaa
Miałam Botox na kurze łapki i pod oczy, nie pierwszy raz zresztą, tylko wcześniej robiłam gdzie indziej. Botox zaczyna sie pokazywać po 2 tygodniach, tak też miałam poprzednio. Na rezultat po Botoxie zawsze trzeba troche zaczekać. Ale, ale, jakie mam piękne usteczka. To jest fantastyczna sprawa, bardzo naturalne, dopasowała Pani Doktor do mojej twarzy, fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twarz taka świeża dzieki tym nowym ustom. Jestem wniebowzięta. Laski, powiększajcie sobie usta. To dobrze robi. Co do Botoxu, jak zacznie działać od razu napiszę. Ale z ust jestem bardzo zadowolona. Bardzo, bardzo. Wiecie, co do tej reklamy to ja myślę, że Pani Kasia nie musi się reklamować. Wyglada to na jakąś złosliwą konkurencję. Usta zrobiła mi przepiękne, ceny bardzo przystępne, dwa razy mniej niż u mnie w Zielonej Górze.

Gość glupie po botoxie
bedziecie mialy w innych miejscach nowe zmarchy! i tak do konca zycia bedziecie sie szprycowac, botox w jednym miejscu dziala w drugim powoduje zmarszczki i wglebienia, i skora robi sie cienka i wiotka...jak raz sie zacznie to koniec juz tak calyczas.

Gość Kassskaaaaaaaaaaa
Migotka, nie spotkałam się jeszczez robieniem botoxu pod oczy. Na kurze zmarczki tak, ale na dolne powieki??/ W Warszawie kurze łapki, u lekarza tez można zrobić za 400, a nawet 300 zł. A na zmarszczki pod oczami zostaje mezoterapia.

Gość karolina35
Do glupie po botoxie Czemu ty takie mądrości wypisujesz? Czemu to ma służyć? Dziewczyny robię czoło od dwóch lat i nijakiej wiotkości na skórze czoła nie zauważyłam :D A z oczami to naprawdę uważajcie! Im macie większą mimikę oka, tendencje do zmaszczek tym delikatniejsza dawka botoxu. No i nie zapominajcie o nawilzaniu i idżywianiu skóry pod oczami bo bez tego to i botox na dłużsaż metę nie pomoże.

Gość do karolinki
To zrób sobie przerwe a zobaczysz swoja skore po botoxie. Gdyby bylo tak jak mowisz nie robilabys tak co chwile. Po botoxie powstja nowe zmarszczki wglebienia i bruzdy,poniewaz w jdenym miejscu skora i miesnie sa sparalizowane, a w innym miejscu skora musi pracowac! Zrob sobie przerwe to zobaczysz.. wiekszosc nie chce sie przyznac i brnie w te g... Lepiej zropbic sobie mezoterapie albo Restylane , poniewaz minimalizujesz zmarszczki , dostarczasz tego co oryginalne , a nie paralizujesz miesnie co w konsekwencji powoduje oplakany stan skóry kiey botox przestaje dzialac. Wiem co mowie..

Gość karolina35
Przez dwa lata wstzykiwałam dwa razy. Robię więc dość długie przerwy. Jestem w trakcie jednej z nich. Botox już całkowicie puścił jakieś półtora miesiąca temu i planuje zastrzyk na kwiecień, tak na po świętach. Mam nieco płytsze zmarszczki i żadnej wiotkości. No wiem co mówię :) A wypełniacz zapodałam tylko raz pod koniec sierpnia w zmarszczkę od nosa do kącika ust, z jednej tylko strony i jeszcze trzyma ale widzę,że zmarszczka tam gdzie nie robiłam też już się wyraźnie zarysowywuje, więc zaczekam aż się wchłonie i teraz zrobię sobie już po obu stronach, pewnie jakoś w lipcu. Ale! czy znajdzie się ktoś y info o Zawodnym?

Gość karolina35
A co do mezoterapii, to mam zbyt jędrną skórę po mezo będę wygladać jak spuchnięta :) Jak Edycia Górniak.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować