Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Nozyczki:D a piwniczka z winem:(:D No a lazienke ma kazdy w swoim pokojuz tez, oczywiscie:classic_cool: Czy My bedziemy w ogole wychodzic z tego pieknego domku:D Czy tylko zapraszac ludzi i robic imprezy lol?:D

Ile mozna sie oporzadzac w lazience... :O [patrzy zdegustowana na bagaze w holu...] ide sie zdrzemnac. Zmeczylam sie czekaniem :P

[na dzwiek slowa "piwo" otwiera szybciutko drzwi i z wywalonym jezorem czeka na podarek] Oj zaraz tam nieuprzejma... Zmeczona, ot Co!! Bo takie ciezkie bagaze mam 😭 GDzie to piwo? :P

Wole w butelce :O Ale lepszy \"muchomorek\" niz nic :P Ladne mam lozko, nie?? Jak cos to moge uzyczyc od czasu do czasu... :P

smaże dzis nalesniki na podwieczorek dla wszystkich-pscólko-przyniesiesz troche przetworów z piwniczki-zrobimy nalesniki z róznymi nadzieniami a jak ktos woli to omlety

Gość ***Pscółka***
a prosze bardzo do wyboru do koloru jaki kto wolli :P malinowy,truskawkowy,jagodowy,brzoskwiniowy, jeszcze jakiś przytarmolić? :-)

Gość ***Pscółka***
teraz idę pobiegać z moim nowym pieskiem :D

Kocham warzywa to taki nawyk od kilku lat :) jak to mam spać na podłodze :-0 pupa bedzie mnie boleć :( no dzisiaj mu wybacze a jutro kupie mu jakieś miłe wygodne spanko :) :P

cos się nie najadłam marzy mi sie chlebek domowej roboty taki babciny z prawdziwego chlebowego pieca z masełkiem prosto z maslniczki ,może by tak podszywaczy nagonił do pracy niech nam postawia piec chlebowy :P co o tym sądzicie? :)

A kto bedzie piekl ten chleb? 😭 Trza bedzia znalezc jakiegos frajera albo nawet dwoch :P Jak w ogole mozna sie najesc warzywami gotowanymi? O_O Chodz do kuchni!!! NIe wyzarlam wszystkich nalesnikow :P

wstawać spiochy pobuuuuuuuuuuudka :P Krwawa przywioze przepis od babci i podszywaczy wyszkolimy :P naleśniki po nocach oj nie,nie ,nie :P

jakas taki nijaka ta pogoda dzisiaj-zbierze sie ekipka na plotki do sauny? mamy tam sporo miejsca

Gość rwetes rwetes
moze poplywamy w ogrzewanym basenie? kto chetny?