Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Gość twinkle
a ja poprosze zloty- witam wszystkich domownikow.

ćkćkćkćkćkćkćkćkćkćkćkćk... [helikopter laduje] jestem juz z pracy. Dom pusty??? 😭 a ja liczylam na cieply obiad, na jakas kawe w wygodnym fotelu, moj czerwony, obly ksztalt z biala narzutka z baranka

o jasny gwint zapomniałam dziś o obiedzie, przeciez miałam robic. Jak sobie daliscie rade? :(

No tak ja się tu kajam , że obiadu wczoraj nie zrobiłam, a tymczasem czytam i widzę, że znowu wczoraj poszalałyście. A w takim razie skąd mamy brać pieniądze? Proszę o zastanowienie się nad tym jakże ważnym dla mnie problemem, na mnie bowiem ciąży brzemię karmienia. Ja chcę dobrze karmić,a nie byle jak Na dziś/ponieważ jeszcze nie mam gotówki/zaplanowałam po jednym jajku sadzonym na jednym liściu sałaty, po jednym ziemniaku i wszystko udekorowane kwiatem nasturcji. Wszystko z ogródka pscółki... Ponieważ myślałyście o bzdurach ,a nie kurach szalone kierpce podbiorą jajka kurom sąsiadów. Jutro ponieważ sobota ,a pieniędzy ciągle brak zaplanowałam rosół...na korpusach. W niedzielę się te korpusy obgryzie. Chcę wyrażnie powiedzieć, że nie urzadza mnie takie skromne gotowanie. Liczę za zrozumienie i przedsięwzięcie kroków, bym miała z czego gotować.

Witam :) no to ja tez mogę zaoferować skromną pomoć. Zrobimy taka ściemę, że niby mój kot jest naładowawany energią i leczy bioenergoterapeutycznie jak się go pogłaszcze :P będziemy brać za to kaskę :) Ps. To tylko żart, ale wiekszość tak robi kase, a tylko my uczciwe żuczki zarabiamy marne grosze :(

może wybudujmy porządną klinike okulistyczną!!! jestem 8 miesięcy po operacji siatkówki a jeszcze dzis tak mnie boli głowa, że zaraz zwariuje 😭 [biega po biurze i krzyczy \"niech to się w końcu skończy\"]

a gdzie w polsce Ci schrzanili??? U mnie z siatkowką wszystko oki tylko kurcze z opaski na oku wylata mi szew 😭

pieskie życie :( 😭 ja miałam operacje w lublinie w I klinice ale teraz z łączenia opaski wystaje mi szew i oko jest czerwone :( chętnie bym wymieniła z Tobą poglądy ale to chyba nie jest odpowiednie miejsce :(

ja moge gotowac, dania obiadowe- spaggeteria, lasagne, wszystko w curry, mnostwo warzyw, pysznie i zdrowo..a jak juz mamy kuchareczke to chetnie pomoge..moge tez odkurzac i prasowac oby tylko nie zmywac garow..a wlasnie czy my mamy juz jakas porzadna zmyware?

karnityna mialas operacje na siatkowke????? O, to mnie przestrazylas, a tez mam problemy z siatkowka... Prosze, jajka dostarczam :) ja poszlam z moja sluzba, to podebralismy jajka z cale okolicy :) jak dorobic do domowego budzetu? Ja bede robic loty krajobrazowe i turystyczne helikopterem. do tego moze bede robic platne pokazy, np zalatwiam na weekend zeby u nas ktos wystepowal, to najpier wystepuje platnie da obcych a potem edynie dla nas.

Papierowe>>> już wystosunkowałam maila do Ciebie :) A co do zmywania to na mnie nie liczcie :P i jeść w jednorazówkach tez nie będę :P Trzeba będzie wynając do zmywania jakiegoś podszywacza :)

jakie opaski? o matko!!! ja moialam jakis dziwne zapaenie i w katowicach np nie powiedzili mi co jest :O pewnego dnia wyskoczyla mi cieniowata plama na oku. Tego samego dnia pojechalam do okulisty i dostalam antybiotyki oraz krople i witaminy na oko. Zaczelo przechodzic, ale od marca - to do dzis mam \"wrazenie\" ze ta plamka tam jest :O mialam angiografie - nic, wszelkie badania - nic. Nic nie widac, nie wiadomo co to :( i tak juz jest dobrze, bo na "dwoje oczu" widze ok, tylko na jedno czasami zobacze takie zludzenie

oki Kierpce :) a z siatkówką jest rożnie :( czasami pojawia sie takie rozwarstwienie. Raz jest potem znów nie ma, ale trzeba uwazać i leczyć bo może nastąpić odwarstwienie w większym stopniu :( i wtedy opaska :( 😭 siatkówka jest bezczelna!

juz leczylam tyle miesiecy, ale potem przestalam oko kropic, bo mialam oko jak podbite - takie spuchniete, takie zmeczone :( i sa postepy bo wczesniej bylo tragicznie, plama cieniowata :( czyli ja mam czasami to wrazenie to i tak musze isc do lekarza... dobra, przesiadam sie na maila :)

ja chce striptizerów rodem z Hiszpanii w szafie. i wieeeeelkie zapasy martini w barku :D

Merci beaucoup Sąsiadko :D w zamian odwdzięczę się hiszpańskimi striptizerami--->oddaje ich do użytku ogólnego, Drogie Forumowiczki:D CZĘSTUJCIE SIĘ :D

to nic, że nie Twój typ :D założymy mu papierową torbę na głowę (n awet trochę perwersyjnie się zrobi:D) juz go wołam:\" Alejandro !!! Ty półmózgu z nadzwyczajnie długim...ekhm... KAWA dla Pani Papierowe_Nożyczki !! i to już! masz pięc sekund !! jak się nie wyrobisz , to zamknę cię w szafie !! kierpce, blagam, przynieś mi mleczną czekoladę :)