Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_dalej_

POBAWMY SIE !!! - wyrazcie swoje uczucia,

Polecane posty

Gość bubuśinek
Fast love , Bad love George Michael

Gość rwzb
Bajm "Wiosna w Paryżu"....sama nie wiem czego chcę, szukam wciąż miłości... i M2M "Wanna Be Where You Are":(

Gość nie jestes sama
Tej dziewczynie, która czyta list wyblakły, tej kobiecie, która milczy cały dzień, tej, co stawia w noc bezsenną złe pasjanse, i ozdabia nadziejami ciemną sień. Niech się niebo nie kojarzy tylko z deszczem, niech się rzeka nie kojarzy z rzeka łez, są na świecie dobre okna w dobrym mieście, i ta wiara ze w człowieku człowiek jest. Nie jesteś sama, nie jesteś sama uwierz w siebie uwierz w ludzi uwierz w nas, Nie jesteś sama, nie jesteś sama są gdzieś okna, które płoną cały czas Tej dziewczynie, która topi w czarnej kawie, te tęsknoty, których miała pełen skład, tej kobiecie, która pali bardzo dużo, i w szufladzie przechowuje biały kwiat. Niech się miłość nie kojarzy z pożegnaniem, niech pogoda opromieni każdą myśl, i niech przyśni się ktoś miły i czekany, kto nadaje mleczną drogą taki list. Nie jesteś sama, nie jesteś sama uwierz w siebie uwierz w ludzi uwierz w nas, Nie jesteś sama, nie jesteś sama są gdzieś okna, które płoną cały czas

Gość barbarbar
Kocham Cię, kochanie moje...

Gość jestes szalona
mowie ci zawsze nia bylas skacz juz wiecznie snic

Gość kiciuch
"Jeden raz " Budki Suflera ...TYLKO JEDEN, JEDEN RAZ POŚRÓD WIOSNY TWOICH WARG POZWÓL SPAŚĆ I NIECH SIĘ ŚWIAT NAGŁYM ŚWITEM SKOŃCZY W NAS 👄