Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrutm yi teddu

Mam tlusz na brzuchu tylko u dolu...............................................

Polecane posty

Gość ala21313
zaczne to wieczorem narazie juz sie zeczylam :D

Gość fgsgsrigsvf
może my jemy za mało?? ja też jem tyle prawie co nic?? i to chyba nie jest zdrowe, nawet jak jemy zdrowo? ;-)

Gość ba.sia
mam swietne cwiczonko na dolna partie miesni brzucha :) siadasz na kancie krzesla. plecy proste. rekoma trzymasz kante krzesla. teraz podnosidz kolana w kierunku klatki piersiowej. trzy sekundy wstrzymac. nie wolno wykrzywiac plecow. PLECY ZOSTAJA CALY CZAS PROSTE!!!! cwiczenie robic minute, potem krotka przerwa i zaczynamy druga serie 1 minutowa ;) super cwiczonko, polecam!!!

Gość ala21313
ale ja lykam witaminy i jem duze sniadanko a potem to jogurty :) a w zime jem za 3 wiec moze dlatego tluszcz mi nie spadl teraz moze sie uda:)

Gość ba.sia
sprobujcie, warto :) zrobcie 1minutowa komputerowa przerwe :) i napiszcie co sadzicie o cwiczonku :)

Gość fgsgsrigsvf
No ja musze napewno ze swoja dietą coś zrobić..Ale te komentarze do Weidera nastarszyły mnie.. az tak starsznie??

Gość ala21313
ja go nie moge wykonywac poniewaz mam wade ze hmmm jakby to wytlumaczyc nie moge usiasc plecami przyklejonymi do sciany a nogami przyklejonymi do podlogi pod kontem 90 stopni .... wiec to cwiczenie nie jest dla mnie

Gość ala21313
nio cholernie ciezko ale jak ci sie odechce ciwczec to ic do lustara zdejmij bluzke zgrb sie pochyl i zobacz co jest na twoim brzuchu odrazu bedziesz chciala cwiczyc:)

Gość fgsgsrigsvf
o kurcze ba.sia ja nawet nóg nie moge odnieść moze zmienię krzesło bo to komputerowe chyba nie bardzo

Gość ba.sia
to cwiczonko jest dla osob bez problemow "kregoslupowych " ale inne laski - mowie Wam sprobujecie!!!

Gość fgsgsrigsvf
omoja droga ja mam takie piękne zdjęcie z wakacji w stroju kapielowym lepszej motywacji mi nie trzeba... chyba porozwieszam je sobie po całym domu

Gość ba.sia
no tak, krzeslo na kolkach jest niebezpieczne, musicie miec stabilne konkretne krzeselko 3sekundy wytrzymac wcale nie jest tak latwo... ja robie dwie serie, po 1min i czuje ze miesnie sa zdecydowanie mocniejsze. wczesniej robilam weidera, ale nie bylam tak zadowolona...

Gość fgsgsrigsvf
czekajcie ja robiłam podobne cwiczenia parę lat temu. Może nie będzi etak cięzko. 1 cwiczenie po 6 razy na każda nogę tak??

Gość ala21313
tak .... z tego co pamietam tutaj serie robi sie pod rzad bez odpoczynku wiec nie bedzie latwo

Gość fgsgsrigsvf
to dlatego tak ciężko

Gość ala21313
hehhe niom

Gość spróbowalam
cwiczenia na dolne partie i musze przyznac, ciagnie troche. :P jutro druga seria ;)

Gość ala21313
u mnie tez byl dzis pierwszy dzien ale nic mnie nie ciagnie bo mam miesnie brzucha :) kiedys juz to robilam :0

Ćwiczyłam szóstkę Weidera, osobiście poprawiły mi się mięśnie i są widoczne... ale fałki się nie pozbyłam ... widocznie taka moja natura :(

Gość ćwiczyć
Zrobiłam właśnie pierwszą serię. i kurcze brzuch spoko, ale plecy bolą mnie. Ja chyba nie moge tych ćwiczeń wykonywać:( Ortopeda pozwolił mi tylko chodzić na basen (żadnego areobiku) i chyba jednak musze się tego trzymać. Ktoś mi może podpowiedziec czy te ćwiczenia obciążają mocno kręgosłup? Ktoś się zna na tym?

Gość ala21313
nio to juz drugi dzien jak sie trzymacie .... ale mam zakwasy:(

Gość loooo
Może trochę przesadzacie z tym tłuszczykiem, poza tym pamiętajcie o wciąganiu brzucha. Po pewnym czasie można sobie wyrobić ten nawyk.

Gość ala21313
nio juz jestem zaaa 2 dniem ... ciekawe co bedzie jutro :)

Gość yamayka
cwicze ta 6 weidera i jestem po 1 dniu...czy moze mi ktos powiedziec o co chodzi w 5 cwiczeniu??? Robilam je ale nie jestem pewna czy dobrze...

Gość fanka makrobiotyki
dobrym tropem jest wada postawy miesnie dzialaja antagonistycznie czyli jesli miesnie plecow sa zbyt krotkie to brzuch "sam" wiotczeje czyli potrenowac postawe, porozciagac plecy ( np siad prosty i sklon aby glowe i tulow polozyc na kolanach, kolana proste itd...) czyli znow antagonizm- rozciagniecie miesni plecow spowoduje samoisne napiecie brzuszka ) generalnie polecam joge zadbajcie rowniez o diete, oczyszczanie jelit