Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka1230

znacie dobrego ginekologa w slough w anglii

Polecane posty

mam zamiar za kilka tygodni wyjechac do anglii a jestem w ciazy....doradzcie mi wielkie dzieki

W Anglii nie chodzi sie do ginekologa, zapomnij...W cizay jestes pod opieka lekarza pierwszego kontaktu i poloznej - serio serio

potwierdzam opinie szanty.Mieszkam w UK, zamierzam starac się o dziecko, więc zaczerpnęła informacji na temat tego jak prowadzona jest tu ciąża. w Anglii lekarza ginekologa możesz zobczyc dopiero przy porodzie, a i to nie zawsze. Jesli ciąża przebiega prawidłowo to spotykasz się tylko z połozną. Masz tylko 2 skany. Pierwszy w 11 tyg, drugi około 20. Jesli poród jest bez powikłań to tez lekarza nie zobaczysz.

To tez zalezy gdzie mieszkasz - tu gdzie ja, to na ciaze przysluguje jeden skan...

Gość mala111
czy ktos zna Polskiego ginekologa w Leicester?

Gość mala111
jestem w 3 tyg ciazy narazie robilam tylko test teraz niewiem gdzie mam sie kierowac??

Gość do swojego GP
on ju zpowie, co robic dalej. a jak sie nie ma lekarza rodzinego, to trzeba znalezc najblizsza przychodnie i sie zapisac po prostu.

Gość to sciema jakas
jakto ? ciaza prowadzona przez połozna ? a dlaczego tak ? połozna was bada ginekologicznie?

Gość to sciema jakas
a nie mozna isc do lekarza w anglii prywatnie tak jak w polsce ? ile tam kosztuje wizyta lekarska ?nie syac was na to ze nie chodzicie tam prywatnie do ginekologa?

Gość zadna sciema
w anglii ciezarnej nie bada sie ginekologicznie... chyba, ze sa jakies problemy, ale jesli ciaza przebiega prawidlowo to nie. prywatnie mozna, ale tutaj po prostu ginekolog jest od rakow i innych ciezkich przypadkow, wiec nie wiem czy oni badaja nawet jak sie idzie prywatnie. jest coraz wiecej polskicj lekarzy (przynajmniej w londynie), wiec pewnie mozna do nich pojsc, jak ktos chce sprawdzic czy wszystko w porzadku. angole po prostu maja taki system, ze ciaza traktowana jest jako naturalny stan w zyciu kobiety. dopiero jak sa jakies komplikacje to sie nie zajmuja bardziej (ale to i tak dopiero po skonczonym 3 miesiacu).

Gość sylwia.k
Hej mam na imie sylwia jestem w 2 miesiacu ciazy i mieszkam w angli bardzo sie denerwuje bo mi niechca zrobic zadnych badan muwia ze za wczesnie czy to prawda?

Gość gość
Bardzo dużą dostępność polskich lekarzy masz w Tooting i Clapham, dwa miejsca z polskimi lekarzami w południowym Londynie. Jakich dokładnie mają lekarzy masz podane na https://polski-lekarz.london/. Tutaj są też ceny za wizyty podane, można się też rejestrować internetowo i tak samo internetowo sprawdzać wyniki badań.