Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeniee

chce miec brzydkiego chłopaka,ale bez pryszczy i nie rudego

Polecane posty

Gość marzeniee

a czemu? jest kilka powodow

nie podszywaj sie! powody: -brzydcy nie są takimi egoistami,jak ci \"piękni\" -są bardziej czuli - nie wytykalby mi moich defektów -mają większe ambicje itd

Gość jasne i pewnie
nie musiałabyś się przejmowac, że jakaś Ci go odbije :O

jak sie kocha to ta osoba jets dla nas piekna, przeciez tylko z nia i w niej chcemy sie przeglądac:) Miłosc czyni ludiz pieknymi i to prawda:)

Gość jasne i pewnie
e tam, ja też jestem brzydka a nie szperam za brzydkimi facetami. Na pięknych też się specjalnie nie oglądam, wystarczy przeciętniak

Gość lawer
marzenie to mnie dołują brzydkie kobiety bo cały czas mi zwracają uwage zebym sobie znalazł dziewczyne..Dla mnie najbardziej liczy sie charakter..

brzydota i piekno to pojecia wzgledne, dla jednego brzydal bedzie przecietny dla drugiego moze byc piekny, ale generalizujecie :o

Gość jasne i pewnie
ja tam nie generalizuje. Jeśli dla mnie ktoś jest przeciętny to mówię, ze jest przeciętny. Jak myślę, że jest ładny to tak mówię. Ty kierujesz się czymś innym niż własnym zdaniem, shorty? :O

Gość jasne i pewnie
brzydki, dzięki, pocieszyłeś mnie :) w sumie masz rację, wszyscy moi faceci byli w miarę ładni... chociaż nie, tu Cię zaskoczę, był jeden przeciętny ;)

mama mi powtarza codziennie : Monika ty moglabys miec kazdego,po co ci brzydki? a ja i tak wole brzydkiego,bo ci piękni ciągle tylko zdradzają:(

Gość jasne i pewnie
możliwe. Jak już napisałam- kieruję się tylko swoim zdaniem. Choć nie słyszałam, żeby ktoś mówił o nich źle.

Gość vcxxcv
brzydcy czesto są też i brzydcy nie tylko fizycznie ,ale i mają brzydki umysł..Sa w życiu złodziejami itd..Dlaczego najwieksi rozrabiacy mają szramy na twarzach i na pieknych nie wygladają..NIestety czasem bardzo brzydkie osoby są też wielkimi chamami .Zero uczuć ..MAfia itd..

Gość jasne i pewnie
shorty- może, nie przeczę. Choć uważam, że jeśli nawet ktoś nie uważałby ich za ładnych, to dałby im conajmniej rangę przeciętnego faceta. Oczywiście nie mogę tego zagwarantować. Poza tym mówiąc źle o nich nie sprawiliby przykrości mi (mam to gdzieś) tylko im..

Gość Tomek jest dla Ciebie jak ulal

Gość ehhhh
a skąd wiesz, że brzydki facet Cię nie zdradzi? To nie kwestia urody lecz pewnych zasad.

wierzacy w dobro, miłość:) A Miłoscia jets Bog:) Pamietam jak sw p Twardowki mowil, wierzysz w Boga/nie, mowi chlopak to przysiegaj na miłosc, Bog jets Miłoscią i dał im slub:) mam takiego faceta wlasnie, co widzi wiecej niz inni, nie daje sie w ryzy stereotypow, tak jak sw p Twardowski:) i to mnie ujęlo. Uwielbiam madrych ludiz, cieplych;)