Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ka

Carmina Burana

Polecane posty

Gość c/est la vie
super :-)

Gość wariatka tańczy
czy to ja?

Acha. Można ją jeszcze podziwiać i do niej pięknie mówić.

Tylko k,,,,,,,, nie można jej dotknąć :P :P :P

Nie znam Was i nie wiem kompletnie o czym rozmawiacie weszłam tu tylko po to żeby powiedzieć Ka>> masz piękny wiersz przy sobie

magdaleno mój ulubiony.......................

Hmmmmmmmmmmm.....ja się musze zastanowić nad tym dotykiem..... Natomiast z poczuciem udanego wieczoru i posiadania nowego domku, udam sie na zasłuzony spoczynek nocny :D Dobranoc Wszystkim.

Witam! O co chodzi? rozumim że tu gadamy o wszystkim tylko nie o tym co kiedyś? Witam Wariatkę - to juz coś koło roku jak ostatnio gadałyśmy ? Ka Fryzia - ściskam. :-) \"Chwieją się na wadze serca wstydliwość i pożądanie. Lecz wybieram to co widzę, wchodzę na stos jak skazaniec. Konam w ogniu pożądania, bowiem słodkie to kochanie. \" Carmina burana - nie pamiętam która pieśń

Jenny kope lat!!!! buziak!!! ale to nie znaczy ,ze ominie Cie flaszka aha znowu mam problem z ta debilna klawiatura.standart

Świetnie że pomyslałyście o nas bezdomnych. Ostatnio przygarnęły mnie dziewczyny z \"On się...\". Ale ciesz się ę znów jest daszek dla nas. Ja dziś przed kompem nielegalnie - mam paskudne zapalenie spojówk które nie chce przejśc. Mam zakaz używania kompa, oglądania tv itd. Ale mi sie nudziło.

Yenny to faktycznie nie powinnas siedziec przed kompem.nie ma Cie kto opierniczyc? kuqzwa .poprzestawialy mi sie wszystkie znaki ,nie mam polskich liter.co ja ma zrobic z ta debilna klawiatura?ma dopiero tydzien

KA! OBIECUJE BYC GRZECZNA PRZEZ NASTEPNA GODZINE ALBO DWIE!!! dluzej niestey nie wytrzymam!!

Ano nie ma kto - bo poszedł do kolegi, a ja tak po cichu - nielegalnie. tylko zerkam przez okno czy nie idzie. Zaraz zresztą spadam bo muszę dokonczyc zrazy. Ka, nie wiem co mnie dziś podkusiło by wejsć na sposoby(ale przynajmniej wiem o domku) - śledze Twoja dyskusję z M i patrze na to co pisze nastepna kupa i włos na głowie mi się jeży. Szkoda nerwów. Moja stopka nadal obowiązuje. fryzia -moja klawiatura słado \"odbija\" z i e. Szlag mnie chwilami trafia

KA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!