Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bahamadia

SEX GRUPOWY...ZA I PRZECIW...

Polecane posty

Gość To jest forum erotyczne
A twoje poczucie przyzwoitości rozwaliło moje ego. Coś niebywałego .

Gość Bahamadia
wszystko od 3 lat...mysle,ze to doskonale ujelas, mysle,ze tez dosc ciezko wyczuc granice pomiedzy fantazja,a jej urzeczywistnieniem ..sam fakt,ze sie wacham daje duzo do myslenia ;-)

Gość wszystko
bo wiesz znam pary gdzie jedna z osob w ostaniej chwili spasowala ...i kobiety i mężczyzn... to nie jest takie hop siup...jesli czlowiek jest trzeźwy...są tez tacy co po maja straszego dola...trudno radzic tak na forum kazdy przypadek jest indywidulany... szkoda ze nikt wiecej nie zabiera glosu, byloby Ci łatwiej :)

Gość zebraaaaa
wszytsko to (nomen -omen) prawda :):):) malo tu chetnych do dyskusji powchodz na strony fdzie są bardziej wyspecjaliowane fora...to jedyna moja rada

Sam fakt że myślisz o czymś tak plugawym - daje jeszcze więcej do myślenia.

Gość Bahamadia
wszystko bylo by milo,ale chetnych nie ma ;-) rozterki o ktorych piszesz sa mi bardzo bliskie... a twoja jednoznaczna rada Pani Doktor ??:-)

Gość zachod slonca
poczekaj jescze troche dziewczyno !!!!!! nie spiesz sie

Racja. Idź na fora specjalizowane (zboczków). Bye 🖐️

Gość Bahamadia
no wlasnie,,,,a co ci nie maja zabierac glosu, go zabieraja ;-)

Gość wszystko
Nie ma , sama musisz dojrzec to takiej decyzji lub pozostawic ja jednak w kwestii marzen co tez nie jest takie zle...wiem ze to Cie nie satyfakcjonuje ale coz nie moge za Ciebie zdcydowac:)

Gość Bahamadia
po prostu...to szalenie kreci i neci ;-)

Gość to jest forum erotyczne
Ja tez bym chcial tak na prawde spobowac ale boje sie :) mam gruba zone :(

Gość Bahamadia
no coz moze i sfera marzen jest lepsza..dazenie...

Znasz pojęcie rozwiązłości? To się potęguje? Moralność i matematyka...

Gość maryja
ja to przezylam,wiecej bylo wtym dobrej zabawy,ale podobalo mi sie

Gość Bahamadia
No ale sluchajcie...sex grupowy kojarzy sie z reguly z czyms naprawde perwersyjnym, sex analny wiekszosci uczestnikow forum kojarzyl sie ze zboczeniem...

Gość jez
a ja bym chcial miec taka przygode tylko jak powiedziec o tym swojej kobiecie...eh te marzenia ona i druga pani..zaznaczam tylko bym patrzyl a potem sex z moja bejbi :):)::):) mniam

Gość maryja
ja tez bym popatrzyla,ale narazie to on patrzyl

Gość to
zalezy jak do tego podejdziesz i jaka jest definicja perwersji...ale czy to akurat wazne...wazne jest co T czujesz....i jak sie na cala sprawe zapatrujesz ....tj. juz ktos napisal w takich zabawach potrzebe sa jasno okrslone reguly to podstawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bahamadia
jez zwolennikom stawiam kawe ;-)

Gość wszystko
Maryja--> powiedz cos wiecej , zdradz rąbka tajenicy...ile? jak dlugo jestescie razem? ile macie lat itp..........

Tfu. Idę.

Gość maryja
lat malzenstwa 12 i 3 dzieci,dylematy psychiczne ,sa ale to kwestia charakteru i partnerow

Gość tirutiru
szczegolnie z nieznajomymi iPERFECT STRENGERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):) ehhhh bylo super ale sie skonczylo a szkoda :( chyba maryja--> a jak dlugo tak sie bawicie????

Gość Bahamadia
Dziekuje za wasze wyszystkie wypowiedzi ;-) Uciekam do wyreczka, bo jutro nie wstane pozdrawiam

Gość 3-kąty 4-kąty i inne

Gość LoRenKa
a co sadzicie o czyms takim jak partner proponuje swojej partnerce wspolne spotkania z innymi mezczyznami np. ONA , ON i 3 lub 4 obcych mezczyzn. polegac ma to na tym ze ci 3 lub 4 inni mezczyzni moga ja dotykac, piescic gdzie tylko chca lecz bez stosunku plc. Seks moze uprawiac z nia tylko jej partner ??? czy to tez mozna nazwac seksem grupowym ??? co o czyms takim wogole myslec ?

Gość tabasco1
jesteśmy małżeństwem poznaliśmy inne zaczeło się od spotkań na plaży naturystycznej, po kilku spotkaniach tylko w swojej obecności delikatne pieszczoty podczas normalnych rozmów, później wspólna impreza w pokoju oczywiście nago i też tylko pieszczoty może odważniejsze, robilismy zdjęcia było bardzo wesoło i nastrój bardzo erotyczny już we własnym pokoju konsumowalismy doznania z całego dnia

Gość hanja
a ja tam uwazam ze jest to fajna akcja... o ile oboje rzeczywiscie tego chca. ja i moj narzeczony czasami zaszalejemy z nasza zaprzyjazniona para (ktorej zreszta wkrotce bedziemy swiadkowac na slubie) znamy sie dobrze i nie psuje to w zaden sposob naszej przyjazni ani naszych zwiazkow. mnie osobiscie bardzo podnieca kiedy widze jak moj partner dotyka inna kobiete, tym bardziej ze czuje totalny luz bo wiem ze przeciez sie w niej od tego nie zakocha;) sama tez mialam juz od dawna ochote pobawic sie z innym facetem ale przy okazji nie psuc mojego zwiazku. jakos tak fajnie wyszlo i jestem z tego bardzo zadowolona, bo wszyscy sie dobrze bawimy. a "moja dziewczyna" bardzo mi sie podaba wiec rowniez zabawy z nia sa dla mnie super, tym bardziej ze widok rozpalonych oczu naszych chlopcow gdy na nas patrza jest niesamowiscie podnicajacy! polecam takie zabawy wszystkim ktorzy do tego dorosli i maja do tego odpowiednia ekipe:)