Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

netefilka

Kocham GO ale nigdy z NIM nie będę... czy ktoś tak jeszcze ma ?

Polecane posty

Gość ja......
bo jest z kimś innym

Ja tak bardzo kocham :( BARDZO BARDZO BARDZO że wiem, że do konca życia nieszcześliwa będę :( i jestem ciekawa kto własnie tak ma, a nie, ze za pare miesiecy przechodzi..

Gość Ja tak mam
bo za późno się spotkaliśmy :(

Gość odszedł bo się bał
że stanę się dla niego zbyt ważna i będzie musiał coś poświęcić...co za bzdury!

Dziewczyny,im wczesniej skonczy sie zwiazek bez przyszlosci tym lepiej,bo potem to juz tylko pustka.I ja w takim jestem/bylam juz sama nie wiem.Staram sie zapomniec,by nie umrzeć rojąc to wszystko.

Gość Pilar
No ja tak mam.Juz 7 lat.Kocham go,a On? Daleko,zarowno fizycznie (chodzi mi o odleglosc w km ;) ) jak i emocjonalnie.To boli podwojnie :(

Gość do autora
ja też kocham ale on ma inną dziewczynę, porażka:(

Gość my love is...
bo jest księdzem :( 😭

Gość w drugą stronę
też tak mam , tylko że jestem facetem. nie jestem z nią bo mam zbyt duzo wad głównie zewnętrznych (mało atrakcyjna twarz, jąkanie itp...) 3 lata to trwa

Gość ja zonaty Ona mezatka
podobnie czuje :( ale wiele wiary w nas i naszą miłość

Gość do ja żonaty
A ta wiara, jak się u Ciebie przejawia? Walczysz o nią?

Gość ja zonaty Ona mezatka
pewnie ze walcze jak to tylko możliwe godziny spedzone z komórką przy uchu i setki sms'ow dziennie i jedno jesdyne spotkanie w realu :(

Gość on ksiadz ja mezatka

Gość tez tak mam
tez kocham faceta i wiem ze nigdy z nim nie bede. zakochalam sie w nim rok temu. tylko ze on jest w polsce raz na pol roku i to tylko na kilka dni. spotykamy sie jak przyjezdza ale ja chcialabym go miec przy sobie caly czas. miedzy nami niby do czegos doszlo ale oboje wiemy ze to nie ma sensu kiedy on jest tam a ja tu.

Gość Samozwańcza Prezes
Klub Związków Niemożliwych. Jest nas dużo. Ha, ha... Trzeba się łączyc w klubu, żeby to obgadać, nabrać dystansu i poczuć sie lepiej.

Gość motylek***
dlaczego to tak boli jak sie Kogos kocha i nie mozna z Nim byc :(

Gość A ja to tak
ponieważ jest młodszy niższy i strasznie rozchwiany emocjonalnie .. nie wiadomo co mu po głowie chodzi .. nie można na niego liczyć i być pewnym jakiegokolwiek jego zachowania ... jest jak chorągiewka na wietrze... ciągle szuka czegoś nowego ... nowych wrażeń .... może za kilka lat ... ale pewnie dam sobie spokój ... choć nie ukrywam że jest to najbardziej niezwykły człowiek jakiego poznałam jest jak moja druga połówka poprostu idealna osoba dla mnie ale nie będziemy razem ... kogokolwiek nie poznam zawsze będe tą osobe z NIM porónywac i wiem ze wszystko wypadnie na jego korzyść ... zawsze będe o nim pamiętać ... gdziekolweik będe i z kimkolwiek się zwiąże ... całym sercem będe przy nim ....

jeszcze przed wczoraj byłam pewna, że już Go nie kocham, ale... ja się chyba z tego nigdy nie wyleczę.. :(

Gość Martisha**
ja mam to samo :O

Gość tak bywa ...
Ja tez tak mam mysłałam ze najgorsze mam za sobą ale nie...powróciło wszystko i jest mi strasznie zle 😭 a wiem że to co było już nie wróci:(

Gość kojiii
ja tez

Podpisuję się pod tematem-ponieważ-spotkałam Go zbyt pózno-ponieważ kilka lat temu popełniłam błąd i związałam się z niewłaściwym facetem,który teraz jest moim mężem-ponieważ jest dziecko,są powiązania ,zależności i najważniejszy powód-ponieważ On tego nie wie,nie powiedziałam Mu nic na temat mojej sytuacji i teraz się z tym męczę.Kiedy Go poznzłam,byłam daleko stąd,daleko od domu,od swojego prawdziwego życia.I zachłysnęłam się Nim,chwilami szczęścia itym całym szaleństwem.Myślałam,że kiedy wyjadę nie będzie już dalszego ciągu...Ale jest. On dzwoni,wysyła smsy,chce do mnie przyjechać... A ja wariuję bo jedyne co mogę zrobić to przerwać tę znajomość.Jak ja bym chciała żeby mogło być inaczej.....

ja tak mam, choć może w końcu on zmięknie ale przestaje sie łudzić...

I ja się przyłączam... Też się zakochałam i nawet mieszkałam z Nim (co prawda tylko półtora miesiąca) ale zawsze to kawałek czasu. Rozeszliśmy się bo jak sie okazało ma żonę i dziecko. On nie mieszka w Polsce i ja też wyjechałam na te półtora miecha ... I niestety albo stety muszę przyznać, że to był najpiękniejszy okres w moim życiu. Ale wszystko co piękne przecież szybko się kończy a jak sobie to uświadamiam to wpadam tylko w jeszcze większa rozpacz...

ehh on kogos ma a ja Go tak bardzo kocham :( ale moze kiedys bedziemy razem ... meczy mnie to juz od 11 miesiecy :(