Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na maxa

O MATKO!! FRYZJERKA MI SPALIŁA WŁOSY

Polecane posty

Gość zla na maxa

od lat rozjasniam wlosy, moja fryzjerka to byla starsza babka ktora juz przeszła na emeryturke i musialam wybrac nowego fryzjera. I poszłam do salonu ktory na pierwszy rzut oka wydawal sie dobry... ale sie przejechalam, mloda kobieta mi spalila wlosy !!! przyznala sie ze trzymala za długo (miala druga klientke i zapomniala o mnie :(((((( wziela polowe ceny (jednak nie chcialm nic zaplacic !!! ) poradzcie co moze je ozywic ??? wiem ze jest pełno tych topokow ale moje włosy sa tragiczne :(:(:(

Gość Na dno z nia
musisz obciac chociaz do polowy. Tak mysle. Jak odrosna troche to dalej skracac. Nie rozjasniaj nie warto...

Gość chore
jeszcze jej zaplacilas...

Gość zla na maxa
no nie rozjasniacz nigdy wiecej ... moglam sie tej fryzjerki spytac co mam zrobic z tymi wlosami ale klocilam sie z nia i wyszlam trzaskajac drzwiami... ona mi podcieła wlosy (ok. 8 cm). teraz mam takie brzydkie, skundlone i do ramion a mialam takie dlugie .... :/ co zrobic by nie byly takie sianowate ???

Gość chore
kup jakas super odzywkie i kladz ja codziennie... albo wroc do fryzjerki niech on ci doradzi

Gość zla na maxa
wlasnie po co dałam jej te 30 zł :/ powiedziala ze to nie jej salon i ze zuzyła sporo rozjasniacza... chyba zadzwonie tam i powiem jej szefowej !!

Gość zla na maxa
nie da sie ich jakimis odzywkami, maseczkami ozywic ??? nie chce wiecej scinac :(

Gość zla na maxa
przejde sie tam i to dzis !!

Gość waxowa
odzywka WAX, do blond wlosow, to taka maseczka- wosk, naklada sie ja na cieplo, idz do apteki cena ok.20 zl

Nie szalej. Jest tyle super odżywek, przejdź się do jakiegoś dobrego sklepu, gdzie ktoś ci poradzi. Po kilku zastosowaniach włosy będą wyglądać lepiej. A może czas zmienić fryzurę? Może wybierzesz jakieś fajne ścięcie na krótkie?

A generalnie ja wiem jedno: usługodawcom wszelkiej maści nie można wierzyć, tylko trzeba cały cza kontrolować, co robią. Ty dla nich jesteś tysięcznym klientem, włosy dla ciebie są jedyne. Mnie jak fryzjerka zetnie za krótko, zła jestem głównie na siebie, że nie uważałam, jak mnie obcinała (zdarzyło mi sie zaczytać, albo zagadać). Tak samo ty - powinnaś po tylu latach wiedzieć, ile trzymać rozjaśniacz. Zwłaszcza, że to sprawa indywidualna i zależy od włosów.

Gość lhggjfv
nie rozumiem dlaczego ma nie szaleć baba spartoliłą robotę a ona ma teraz kupowac drogie odżywki i maski.... Jednak ściąć musisz nie ma rady

Gość lhggjfv
a może zadzwoń do sowjej poprzedniej fryzjerki. może cos poradzi

Gość a ja uwazamze
idz do szefowej, powiedz,ze zaplaclas 30 zl, ale to Ty powinnas dostac kase-chociazby na odzywke....Niech Ci da na odyzwki, szampony(dobre-mozezs powiedziec ze przyniesiesz rachunek,np. z apteki)Pewnie sie nie zgodzi...Powiedz,ze zrobisz jejtaka reklame w takim razie,ze za miesiac sie zdziwi... Jak nie da kasy: forum internetowe Twego regionu-ostrzez inne kobiety gazeta-oni lubia takie rzeczy i jakis rzeczoznawca czy cos (pipa) NIE DAJ SIE

Gość zla na maxa
mam pulchną twarz i długie włosy ją wyszczuplały. nie chce innej fryzurki... pokupuje rozne odzywki i zobaczymy ...

Gość zla na maxa
plakac mi sie chce jak pomysle jakie byly ladne włoski :/ chcialam dzisiaj pojsc tam do szefowej ale cos mi wypadło i dzisiaj nie dam rady dzisiaj ale na pewno bede chciala zwrotu pieniedzi i porady co robic ...

Gość zadzwon do salonu
i niech Ci oddadza kase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo w ogole zaządaj odszkodowania!!!!!!! :P horro, tez bym sie zalamala, jakby jakas debilna fryzjerka spalila mi wlosy!!! W kazdym razie nie odpuszczaj im ;)

Gość odzywka i jeszcze raz odzywka
kup sobie jakos odzywke bądz maske do wlosow suchych i zniszczonych farbowaniem. sama kiedys rozjasnialam wlosy wiec nakladalam sobie taka maseczke na wlosy, owin wlosy workiem foliowym a pozniej jeszcze recznikiem. wlosy lepiej wchlona odzywke kiedy beda mialy cieplo i wilgotno. trzymaj okolo godzine na glowie a pozniej splucz. zobaczysz ze juz po kilku razach wlosy beda lepiej wygladac. wiem bo sama tak robilam. nadal rozjasniam wlosy i wygladaja dobrze dzieki takim wlasnie zabiegom. powtarzaj tyle ile chcesz w miare potrzeb

Gość gość
Fryzjerki to k*****y