Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetka.

NAjpiękniejszy miesiac z w moim życiu - MAJ - spełnienie marzeń.

Polecane posty

Ten maj jest ze mną całe życie od narodzin poprzez najważniejsze momenty w zyciiu m in. ślub a teraz nawet dzidzia urodzę w maju. Dzisiaj z ranan robiłam sobie teścik i nie uwiezycie jestem w ciązy. JAk sobie liczyła termin wypada mi na 1-3 maja. Kocham maj. Wszystko budzi sie do zycia.

Gość gavados
ja też lubię maj :D..... bo wtedy poczęło się nasze najukochańsze dzieciątko!!!!!! pozdrawiam

Anetka WIELKIE GRATULACJE 🌼 Maj to faktycznie piękny miesiąc :-) Dbaj o siebie :-)

Dzięki ale ja nadal nie mogę uwierzyc że bede miała dziecko. W jak sposób się z tym oswoić.? MAcie dla mnie jakąś radę?

Gość gavados
w sumie to chyba ciężko o jakąś radę... poprostu musi minąć troszkę czasu....

hej!!! Moja gratulacje, ja w tym roku w Maju a dokładnie 1 Maja urodziłam córeczkę :) . Zgadzam się, że jest to najpiękniejszy miesiąć. Całuski dla założycielki topicu

anetka- GRATULACJE!!!! :) :) maj będzie już odtąd najpiękniejszym i najcudowniejszym miesiacem w Waszym zyciu szczególnie po narodzinach maleństwa :) Swoja drogą obalasz stereotym ze w miesiącu maj nie powinno się brac ślubu itp. :) skoro MAJ przyniósł Ci tyle radości to trzeba będzie już odtąd \"z niego korzystać\" :) :) pozdrawiam :)

Nigdy nie wierzyłam w przesądy. A maj przecierz maj to miesiac życia. Wszystko się budzi rozkwita i zielenieje. Jest cudownie.

Dla mnie ten maj był najpiękniejszy:) Gratuluję!!! Moja córa ma juz trzy miesiące:)

Anetka ja wczoraj robiłam test i są II krechy :) Będzie początek maja. Strasznie trudno znależć ten temat - nie rzuca się w oczy jak np: DWIE KRESKI NA TEŚCIE-MARZEC 2007!!! Może założymy sobie nowy topic?

Wiesz nie wiem ale myślę że skoro ty go znalażłaś to możeinne dziewczyny równiż. A swoją drogą ja dzisiaj robiłam teścik ale super, ze mam kogoś do pogadania. Masz jakieś konkretne dolegliwości.?

Anetka, narazie boli mnie brzuch i kręci mi się w głowie. Oprócz tego wszystko ok. Ja znalazłam topic przez przypadek, bo nudziłam się i przeglądałam po kolei. Później nie umiałam go znaleźć. Temat nie wskazuje na TERMIN majowy.

Gość wciągnijcie
sobie ten topik do ulubionych - nie będzie problemu z odszukaniem :)